"Локомотив"(Пд) - "Славия"
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Какво стана със Здравко Лазаров?Успяха ли да го картотекират?
|
Пет Авг 17, 2007 11:24 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
За съжаление все още турчолята прави проблеми с жълтата карта, принципно, той тренира с отбора, но.......... 
Пет Авг 17, 2007 11:42 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
mito00 написа: За съжаление все още турчолята прави проблеми с жълтата карта, принципно, той тренира с отбора, но.......... 
Аман от тези рязани карабини и техните номера.Нищо точно Здравко ще влезе във форма.
|
Пет Авг 17, 2007 12:12 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Мартин Камбуров подписа за 2 години с Локо (Пд)
Слави нанесъл поражения на стадиона на клуба
Днес следобед Мартин Камбуров подписа двугодишен договор с Локомотив в офиса на собственика на клуба Левент Назифоглу.
"Не съм искал да предизвиквам истерия между "Левски" и Лаута - обясни след церемонията Камбуров пред репортер на Топспорт. - Бях предупредил ръководството на Локо, че Наско Сираков е поискал да разговаря с мен. Не можеш да откажеш разговор на институции като Наско и "Левски". Оставам в Пловдив заради публиката и съм сигурен, че големият отбор на Локомотив ще се възроди".
Привлеченият от ЦСКА в Локомотив бразилец Даниел Моралес вече получи картотека в БФС. Локомотивци ще преговарят и с нигериеца Есиен Фло.
Теренът на стадион "Локомотив" в Пловдив е в лошо състояние след проведения снощи на него концерт на Слави Трифонов и Куку бенд. Това съобщи Атанас Узунов-генерален секретар на футболен клуб Локомотив (Пловдив).
"На много места тревата е изгорена от хвърлени незагасени цигари. Освен това в нея откриваме твърди предмети, които са опасни за футболистите. Има много оставени боклуци от зрителите и сега нашите работници ги разчистват", поясни Узунов.
Той добави, че вече е направен протокол за щетите, който ще бъде предоставен на община Пловдив, чийто служители разрешиха провеждането на концерта. Атанас Узунов бе категоричен, че футболният клуб ще иска компенсации от общината за нанасените щети на терена. Прави се спешен освежаване на игрището, за да
бъде готово за утрешния мач на Локо (Пловдив) със Славия за първенство на "А" група.
Струва си да се отбележи лоялността на Камбуров към Локомотив Пловдив.Едва ли новият им президент му е предложил повече пари от говедета.Явно за него парите не са всичко.
|
Пет Авг 17, 2007 2:59 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
А какво става с Лазаров ще бъде ли готов за мача с Локото 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пет Авг 17, 2007 3:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Здравко Лазаров пак няма да играе за "белите"
Жълтата карта на нападателя не е дошла от Турция
Славия ще играе и в следващата си среща с Локо (Пд) от първенството без Здравко Лазаров. Крилото, който има 23 мача и 2 гола в националния отбор, все още не е
получил жълтата си карта от Турция.
Той напуска втородивизионния Ерджийесспор, след като тимът изпадна във втора лига, но от Кайзери все още бавят документа. Лазаров тренира със Славия от
повече от месец, но до момента играе само в контролни мачове.
Старши треньорът на "белите" Стевица Кузмановски пък реши да се раздели с двамата защитници от бивша Югославия, въпреки че се изказа ласкаво за тях миналата седмица. От Овча купел си тръгнаха черногорецът Вукашинович и сърбинът Ковачевич.
Бившият национал Росен Кирилов пък трябваше до вчера да отговори на ръководството на Славия дали ще приеме офертата на клуба. 33-годишният бранител чака оферти от чужбина, но ако не си намери, можело да избере предложението на втородивизионния Несебър, който също го иска.
|
Пет Авг 17, 2007 4:38 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Хайде лавина победа!!!!!!!!!!!!
|
Съб Авг 18, 2007 11:37 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ето го и стартовия състав - Господинов, Б. Дяков, Петков, Мечечиев, Павлов, Георгиевски, Керчев, Ил. Илиев, Ортега, Симонович, Елтон.Никаква изненада макар че си мисля че Емо Петров би трябвало да бъде титуляр.
|
Съб Авг 18, 2007 3:18 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
ГООООООООООЛ!1:0 Елтон!
|
Съб Авг 18, 2007 5:44 pm |
|
 |