Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13219 Местоположение: SOFIA
|
 "Марек" - СЛАВИЯ
Третият срещу последният в класирането! дупничани не са вкарали дори гол в досегашните 3 кръга, а освен това ние имаме добра традиция на "Бончук" в последните години.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
Последна промяна seth на Нед Сеп 02, 2007 2:54 am, променена общо 1 път
|
Нед Авг 26, 2007 7:15 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Ще играят на кръв след 3 загуби,но ако всичко е наред би трябвало да ги биеме макар и трудно
|
Нед Авг 26, 2007 7:51 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Според мене в Дупница трябва да играе Орлин с Ортега в атака и ще ги размажеме на контри 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Авг 26, 2007 7:56 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Тези ги отнасяме .Няма начин въпреки уважението към Кано.Поне два гола разлика."Марек" имат президент който не си мери приказките и няма пари та май тази година ще са сериозен претендент за Б група.
|
Нед Авг 26, 2007 7:59 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Ако всичко около този мач е нормално трябва да ги победим....човека им отбор феноменалното маке  Еньо май е наказан и пропуска мачът, задължителна победа!!Относно Орлинов и аз си мисля че трябва да почне титуляр с Ортега...Кузмановски малко ме озадачава с вижданията си за играта и в частност стартовия състав до сега, но щом побеждаваме нямам право да негодувам!:)
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Авг 26, 2007 8:40 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: Ако всичко около този мач е нормално трябва да ги победим....човека им отбор феноменалното маке  Еньо май е наказан и пропуска мачът, задължителна победа!!Относно Орлинов и аз си мисля че трябва да почне титуляр с Ортега...Кузмановски малко ме озадачава с вижданията си за играта и в частност стартовия състав до сега, но щом побеждаваме нямам право да негодувам!:)
Кръстовчев е контузен / счупена скула/ и май няма да играе.Но дори и да играе Еньо е тотално демотивиран да играе в Дупница след лъжите на онзи цървул Йордан Андреев да го продаде в чужбина.Въобще не ми е ясно Кано как намира общ език с този мошеник.Прогноза: в събота бием убедително и Андреев веднага почва да реве срещу съдията.
|
Нед Авг 26, 2007 9:37 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Ще има ли най-после екскурзия за мача? 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пон Авг 27, 2007 2:31 am |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Петър Дяков написа: Ще има ли най-после екскурзия за мача? 
Екскурзия почти сигурно ще има.
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Пон Авг 27, 2007 7:46 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Може и аз да се юрна до Дупница, миналата година си спомням, че ходихме с буферски рейс, беше яко, но ги изтървахме, 2:2 и ни изравниха като бяха с 9 човека, дано да победим. 
Пон Авг 27, 2007 7:59 am |
|
 |
|