Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 18, 2025 8:25 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
 Славия - Черно море 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
От този мач единствено ми хареса резултата и постигнатите 3 точки. Независимо, че поведохме с 3 гола, гостите се държаха прилично и резултатът можеше да бъде съвсем различен, ако Емил Петров не се беше намесил страхотно на няколко пъти.
Личи си, че в сегашния отбор има известни трансформации, доста нови футболисти и все още им липсва нужния синхрон в отделните линии. Надявам се от мач на мач Кузмановски и неговите футболисти да изглаждат пропуските, защото те определено съществуват.
Ортега и Петров бих отличил за нашия отбор.

Пон Авг 27, 2007 8:27 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
FeverNew написа:
fisher96 написа:
към 800

Там някъде.

Moжеше и да са малко повече ако имаше билети по кинта,видях няколко човека да си тръгват разочаровани :!:

Пон Авг 27, 2007 9:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
http://www.youtube.com/watch?v=SgPCAFKzxm4
Така като гледам май за първия гол подаването е на Керчев.А за третия като аситент спокйно може да бъде вписан и Данчо Петков.

Пон Авг 27, 2007 10:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Много бучиш за нищо
White_Man_Pld написа:
atm написа:
абе хора, явно много филми гледате ...стига с тази омраза бе, СЛАВИЯ се слави с най-интелигентната публика от край време нека да е такава, нали се говорим за корени за история. Мога да ти разкажа на всички гостуващи отбори къде им бе мястото на агитките от едно време ...на пирин от дясната страна на сектор А/до тази на славия/ и ставаше надпяване, на миньоро както и на повечето от другите на сектор В /я познай само под агитката на миньо като се вееше бало знаме на кой беше?/ само отбора от вакарел, прощавайте от надежда седяха между Б и В, но какво ли на тях да им е наред та и това :D

та мачовете на стадион славия бяха празник и затова имаше хора и затова идваха малки деца .... а сега ме е страх да си заведем децата защото някой като теб на 9 бири незнае защо е там /не е лично/

Аз майна преди мач не пия и пил в кола не се качвам разбра ли копеле. /Не е лично/

Айде малко по-леко с тона и от 2та...

Вто Авг 28, 2007 2:08 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Виж сега тва явно ви е някакъв проблем на хората от провинцията. Никой софиянец няма да се обиди ако му говориш на майна. Просто ни е смешно и го приемаме за малко глупаво. От друга страна и на мен ми се е случвало да говоря на копеле и да ми се обиждат. В случая няма нищо обидно, но вие явно не можете да го осъзнаете това. Общо взето проблема си е ваш.

Вто Авг 28, 2007 4:12 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Общо взето нито копеуе нито майна е правилно, но това си е сленг:)....не сме литературен форум, всеки може си говори както иска...стига да му се разбира :lol:

Изображение
www.zone1913.com

Вто Авг 28, 2007 7:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Стига се карали!Само Славия от Черно Море до Югославия!Няма тука Пловдив, Козлодуй, Плевен, Силистра, Созопол...нас бялата идея ни обединява!!Селянин е състояние на душата, не е свързано с месторождение!Мен майна :wink: по главната в пловдив ми е любимо да се разхождам, такива жени само в Ст.Загора и Плевен съм виждал :wink: ...Пловдив си е стар, хубав град, а София го превърнаха в едно голямо село!!Аз съм обиколил почти цяла Европа и Щатите и ви казвам че тая караница е безмислена..шопи, майни, на 40 минути сме дявол го взел за какво деление говориме?!Само Славия и стига сме спамили темата!

Изображение
www.zone1913.com

Вто Авг 28, 2007 7:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jordas написа:
Стига се карали!Само Славия от Черно Море до Югославия!Няма тука Пловдив, Козлодуй, Плевен, Силистра, Созопол...нас бялата идея ни обединява!!Селянин е състояние на душата, не е свързано с месторождение!Мен майна :wink: по главната в пловдив ми е любимо да се разхождам, такива жени само в Ст.Загора и Плевен съм виждал :wink: ...Пловдив си е стар, хубав град, а София го превърнаха в едно голямо село!!Аз съм обиколил почти цяла Европа и Щатите и ви казвам че тая караница е безмислена..шопи, майни, на 40 минути сме дявол го взел за какво деление говориме?!Само Славия и стига сме спамили темата!

napulni mi du6ata!

Вто Авг 28, 2007 8:46 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща