Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 06, 2025 5:20 pm

Отговори на тема  [ 78 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 Любимите футболисти на агитката ! 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
1 - Александър Шаламанов
2 - Андрей Желязков
3 - Чавдар Цветков

Съб Авг 18, 2007 3:38 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
saract написа:
KingDim написа:
1. Александър Шаламанов
2. Петър Величков
2. Михаил Мишев
3. Андрей Желязков
4. Симеон Симеонов
5. Костас Исакидис
6. Ваньо Костов
7. Атанас Александров

От Чоко Василев имам смътни спомени

Гледал съм всичките

Много странно.Ами Чавдар Цветков и Боби Григоров не са ли ти любимци?Жалко че във форума няма от по старите фенове.Един Добромир Ташков със сигурност щеше да има присъствие.

Него го слагам на 4 място. Анкетатата е неправилно зададена, трябва да е цял отбор, а не само трима.

Вто Авг 21, 2007 8:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
1. Андрей Желязков - помня го от първите му мачове на "Славия". Дойде от "Миньор"/Бухово/, там го беше открил един стар славист...
Гледал съм го в повече от 200 мача, включително и в провинцията, та до последните му изяви през 1988 г. Нямаше слабо място нито като нападател, нито като халф. Супер професионалист!

2. Божидар Григоров - за мнозина противоречива фигура, но също играч, който не измени на "белите". Боби Григ беше като Жужо - универсален футболист, дори в защитата се подвизаваше в последните си години... Не се предаваше до зуко. В един финал за купата с буферите влезе в последните 10 минути и обърнахме мача от 1:2 до 3:2...

3. Благой Георгиев - знам и баща му, игра ляво крило няколко сезона при нас. В "Славия" Благо така и не можа да разкрие истинския си талант, но в Германия при тамошната дисциплина вярвам, че ще демострира пълните си възможности на плеймейкър и стрелец...

Вто Авг 28, 2007 1:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Имаше един футболист за който бях убеден че ще се превърне в бяла легенда - Атанас Киров.По различни причини това не стана но два негови гола ще ги запомня завинаги - есента на 1990 г. срещу Хасково - невероятен пробив от центъра и фантастичен завършващ удар.Ако някога в този сайт се направи класация за най красив гол отбелязан от бял футболист с чиста съвест ще гласувам за него.Вторият е голът му на финала през 1996 г. срещу "Левски".Ех Наско Наско защо ти бяха притрябвали парите на Гигов през есента а 96г.?Дори не знам Наско Киров с какво се занимава в момента.

П.П. Надявам се модераторите сериозно да приемат идеята ми за класация за най-красив гол отбелязан от славист.

Вто Авг 28, 2007 2:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Наско Киров влиза в историята и с гола в последната минута срещу говедата в оня луд, луд мач от май 91 г. - 4:3...

Класациите за най-красив гол са субективни. Всеки гласува за това, което му е направило най-голямо впечатление...

На мене огромно удоволствие ми доставяше да гледам головете на М.Мишев - "горнобанския кмет". Не съм го наблюдавал на живо в първия отбор, но затова пък си го спомням в мачовете на ветераните - през 70-те и 80-те години имаше столични първенства в тази възраст. Колко и дребен да беше, все намираше начин да изпревари противника и да мушне гол, дори и с глава... :lol:

Сря Авг 29, 2007 8:20 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Мишока сигурно е рекордьор за Славия по отбелязани голове срещу говедата.

Сря Авг 29, 2007 5:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Рекордьор за Славия по отбелязани голове срещу "Левски" е Чаво Цветков с 12-13 гола :D

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Сря Авг 29, 2007 6:11 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Имам предвид общо за шампионата и купата.

Сря Авг 29, 2007 6:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мишето има повече голове срещу ""Левски"" за купата, отколкото за първенство...Не съм ги броил, но едва общо са повече от 10...
Имайте предвид, че го пенсионираха едва на 31, след оня сезон, когато загубихме нещастно титлата от ""Ботев"" ПД...

То и на Чаво са горе-долу толкова общо...но той пък игра четири години в чужбина и пропусна да си увеличи актива... При него почти всички попадения са за първенство.

През 1977 г. в един мач на "В."Левски"" Чаво заби един супергол от фаул на Стефан Стайков. След седем години вкара гол-близнак на Боби Михайлов. Любопитното е, че и в двата случая спечелихме с 2:1... :D (като и двата пъти повеждахме с този гол, говедата изравняваха, а после пак вкарвахме...)

Чет Авг 30, 2007 11:19 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 78 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща