Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юни 20, 2025 12:33 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 339 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  Следваща
 ЕВРО 2008 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Вратари: Едвин ван дер Саар (Манчестър Юн), Маартен Стекеленбург (Аякс), Хенк Тимер (Фейенорд) и Бой Ватерман (АЗ Алкмаар)

Защитници: Халид Буларуз (Севиля), Вилфред Бума (Астън Вила), Тим де Клер (Фейенорд), Урби Емануелсон и Джон Хейтинга (Аякс), Кев Ялиенс (АЗ Алкмаар), Йорис Матийсен (Хамбургер ШФ), Марио Мелкиот (Уигън) и Андре Оойер (Блекбърн)

Полузащитници: Ибрахим Афелай (ПСВ Айндховен), Джовани ван Бронкхорст (Фейенорд), Найджъл де Йонг и Рафаел ван дер Ваарт (Хамбургер ШФ), Дени Ландзаат (Уигън), Хедвигес Мадуро (Аякс), Кларънс Зеедорф (Милан), Уесли Снайдер (Реал Мадрид) и Деми де Зеув (АЗ Алкмаар)

Нападатели: Раян Бабел и Дирк Кайт (Ливърпул), Клаас Ян Хунтелаар (Аякс), Рууд ван Нистелрой и Ариен Робен (Реал Мадрид), Робин ван Перси (Арсенал) и Ян Венегоор оф Хеселинк

Това е съставя на Холандия....ае ми кажете от 3ка или от 5ца почваме мача:(

Пон Авг 27, 2007 8:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
makaveli написа:

Това е съставя на Холандия....ае ми кажете от 3ка или от 5ца почваме мача:(

Мачовете се играят, защото резултата не е известен предварително. Холандците са фаворит, но с късмета на Пената всякакви чудеса са възможни. Иначе дай направо да не излизаме, за да паднем само с 3:0?

Пон Авг 27, 2007 9:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ми специално за тоя мач, с тоя противник и с наще лъвове май така ще е най-добре...

Пон Авг 27, 2007 9:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Холандия не са непобедими имат сериозни проблеми в защита и полузащита.Дано чичо Пенчо си е извлякъл поуки от мача с Уелс.Ще е престъпление ако не извика Благо Георгиев за мача.

Пон Авг 27, 2007 10:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Много черногледо. Прав си отвсякъде, че холандците са по-силни от нас и в 9 от 10 мача ще ни смачкат без да се напъват, но футболът е интересен защото е непредвидима игра. Представи си, че в 10-та минута Марто се откъсне с топката и Ван дер Саар го фаулира извън наказателното, след което заслужено е изгонен, а от прекия свободен вкараме. Едва ли, но мисълта ми е че всичко е възможно. Иначе на теория и френския национален отбор с Кантона, Папен, Жинола, Десаи, Дешан, Боли и т.н.т. беше с класи над нашия, но въпреки това ги победихме, а преди това и евреите ги биха по възможно най-невероятния начин. Надеждата умира последна.

Пон Авг 27, 2007 10:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе тоя Пената е късметлия, но докога, не знам...

Бетон отзад и дано устискаме хикса. После да дръннем мамалигарите тука и готово...

Ще бъде престъпление да пропуснем това европейско с такива звезди, като Божинов, Бербатов и Благо... :lol:

Дирк Койт защо го пишат "Кайт", не знам... толкова и знаят...все едно Кройф да го пишеш "Крайф"...

На холандски се пише уй, ама се чете "ой"... :lol: :lol: :lol:

Вто Авг 28, 2007 4:10 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Димитър Иванков (Кайзериспор) и Георги Петков ("Левски")
- защитници: Радостин Кишишев (Лестър), Станислав Ангелов
(Енерги Котбус), Петър Занев (Селта), Александър Тунчев (ЦСКА),
Игор Томашич, Лусио Вагнер и Живко Миланов ("Левски") и Пламен
Николов (Литекс)
- халфове и нападатели: Георги Пеев (Амкар Перм), Чардар
Янков (Хановер), Стилян Петров (Астън Вила), Димитър Телкийски
("Левски"), Велизар Димитров (ЦСКА) и Ивелин Попов (Литекс)
- нападатели: Димитър Бербатов (Тотнъм), Мартин Петров
(Манчестър Сити), Мартин Кушев (Амкар Перм), Христо Йовов
("Левски")

Мдааа....късметлии, оптимисти....не знам...аз си казах мнението по-нагоре...ама май 5:0 е розовия вариант:((

Чет Авг 30, 2007 12:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
KUDE E BLAGO?!

Чет Авг 30, 2007 2:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Пенев върви на майната си.Какъв е този състав?Какви са тези Пеевци,Милановци,Телкийски /който го забиват на пейката в "Левски" за слаба форма/?????????Да не викне Благо Георгиев си е престъпление при неговата форма и тази на другите халфове.

Чет Авг 30, 2007 3:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не знам, мене лично като видях повиканите и първата ми мисъл беше, че няма как да не ни разкостят. Просто бавно ме превзема отчаяние...

Чет Авг 30, 2007 6:07 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 339 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  Следваща