Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Е на мен 1во ми казаха, че е малко като японското  Обаче какво от това. Според мен седи много добре, а дори и да напомня на македонското тъкмо Славия това е България, която и да е България  Освен това хваща окото  Ако го направим на 1 голям трансперант както оригинално съм го замислил 5х2,5 м ще седи страхотно и на гостуванията на оградата като се слага ще е супер. Но вие решавате. Аз съм склонен да се включа с някаква сума ако се навиете да го направим. Радвам се, че ви харесва. Като имам малко повече време ще видя ако някоя друга идея ме цапне по главата 
Нед Сеп 02, 2007 9:27 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Нед Сеп 02, 2007 10:12 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
а ако вкараме някъде и българското знаме във проекта ?или да се нарисуват контурите на целите български територии заедно с македония беломорието северна добруджа и западните покраинини?
въпреки че и така много ми харесва 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Сеп 02, 2007 10:36 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
100qn написа: а ако вкараме някъде и българското знаме във проекта ?или да се нарисуват контурите на целите български територии заедно с македония беломорието северна добруджа и западните покраинини? въпреки че и така много ми харесва 
Да, между другото и аз това си го мислех с целите български територии. Даже свалих 1-2 такива карти. Ако кажете може да се помъча и така да го направя. А знамето мога да го направя в контура на България по принцип, но лично на мен така повече ми харесва. Утре ще го сложа и знамето да видим как ще изглежда.
Нед Сеп 02, 2007 11:03 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
wattie написа: 1. Направи картата на България на три морета 2. Махни тези лъчи и вместо тях направи емблемата на Славия много по-голяма... 3. Може да се помисли по текста или просто да няма текст
1. Картата на България на 3 морета може да се направи, но трябва да я намеря като имидж в нета ако я има. Би изглеждала яко.
2. Лъчите си седят много добре според мен и хващат окото. Това съм го направил за да символизира нещо като влияние, слависти в цяла България и т.н. Ако сложа емблемата по-голяма няма да седи добре на сегашната карта заради емблемата зад нея и заради формата на контура. На 3 морета може и да изглежда добре. Тази емблема отзад мога да я направя по-видима.
3. Текста си остава. Ако не ви харесва мога да сменя font-a. Текста, картата и герба - това е идеята на този трансперант.
Пон Сеп 03, 2007 11:57 am |
|
 |
kikinho17
Пристрастен
|
Евалата за знамето,супер е.Пробвай ако искаш малко да оголемиш буквите.Иначе е супер!
_________________ SLAVIA-BULGARIA!!!
|
Пон Сеп 03, 2007 1:36 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Eми ето направих го с 3те морета, но не мога да намеря по-добър имидж и самия контур е много зле, защото картата е цялата в надписи и много трудно може да се направи качествено. Това ще бъде много гадно при евентуалното отпечатване и няма да излезе хубаво. Лияно на мен 1вия вариант ми харесва много повече, най-малкото защото става въпрос за футбол, а Славия играе в сегашната България. Ако се хванем и го направим сега този трансперант може да бъде готов за следващия мач.
Моето мнение е да направим 1вия вариант.
[img=http://thumbnails.imajr.com/Slavia_Bulgaria_3_moreta_2_281176.jpg]
http://imajr.com/Original.aspx?Id=slavia_bulgaria_3_moreta_2_281176
Пон Сеп 03, 2007 2:29 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Първият на мен ми харесва страшно много!!!! А на мен рядко нещо да ми хареса 
|
Пон Сеп 03, 2007 2:32 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Пон Сеп 03, 2007 2:42 pm |
|
 |
|