Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 11:29 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Следваща
 "Марек" - СЛАВИЯ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз пък съм на мнение, че когато правим нещо такова винаги ни обръщат достатъчно внимание. Особенно от медиите. Както вие решите... Но така просто ще си седим и след всеки подобен резултат като последния с/у "Марек" ще си влезнеме във форумчето и ще си псуваме дебелия. А пък тогава съвсем никакво внимание няма да ни обърнат.

Пон Сеп 03, 2007 11:09 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Моето мнение специално за мача с "Марек" е по-различно. Нито мисля, че някой е уреждал мача, нито съм склонен да обвинявам ръководството на клуба, с изключение на частта наречена мотивация.... но като знам какви мишоци има в клуба, които се изпокриват в дупките си, знам че освен WC, няма кой друг да ги напрегне.
За мен вината за загубата е изцяло в халфовете, всичките, без изключение, нямаше старание и най-важното, нямаше желание и хъс, докато момчетата от "Марек" се раздадоха и въпреки по-слабите си спортно-технически качества овладяха средата на терена. Там загубихме мача, за мен имахме само две чисти положения, другото беше или засади или някакви удари, като този на Керчев към края, но не и чисти положения..... а тези положения се създават от халфовете!
Смятам, че на клуба му трябват личности, хора като Кано или Жужо, които знаят как и кога трябва да натиснат футболистите, както и кога да ги олабят, това е психология на победител, тя не се изгражда, тя е вродена! А при нас властва малодушието и живуркането - поне за мен, това ни е проблема в момента.

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Пон Сеп 03, 2007 11:28 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Васко написа:
Смятам, че на клуба му трябват личности...психология на победител, тя не се изгражда, тя е вродена! А при нас властва малодушието и живуркането - поне за мен, това ни е проблема в момента.

съгласен съм, тва ни е проблема от много години насам :!:

Пон Сеп 03, 2007 4:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
smotan написа:
Васко написа:
Смятам, че на клуба му трябват личности...психология на победител, тя не се изгражда, тя е вродена! А при нас властва малодушието и живуркането - поне за мен, това ни е проблема в момента.

съгласен съм, тва ни е проблема от много години насам :!:

:)То това е проблем по принцип на повечето отбори...а ние лидер на отбора нямаме от шампионския сезон с Наско Сираков, кофти ми е да го кажа, но нито Благо, нито Чавдар имахе авторитет за да бъдат такива!Не мисля сега че и един Данчо Петков или Илия Илиев може да респектира останалите...може би ако бяхме взели Здравко Лазаров но се съмнявам!!Роден лидер е например кривия, може да е проЗ селянин обаче умее да надъхва...

Цитат:
Аз пък съм на мнение, че когато правим нещо такова винаги ни обръщат достатъчно внимание. Особенно от медиите. Както вие решите... Но така просто ще си седим и след всеки подобен резултат като последния с/у "Марек" ще си влезнеме във форумчето и ще си псуваме дебелия. А пък тогава съвсем никакво внимание няма да ни обърнат

С това мнение съм много съгласен, обаче всеки си има гледна точка и както виждам повечето не са склонни да има някаква форма на протест...това да наемем Билборд и да отправим едно послание към Венци ми се струва оригинално:)Аз лично давам краен срок мачовете с Литекс, Цска ако за поредна година не постигнеме нищо трябва да се замислим сериозно вече....., тоя процес може и на мачът с "Ботев" да се катализира ако недай си боже стане някоя изненада.

Изображение
www.zone1913.com

Пон Сеп 03, 2007 4:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Разберете, че ние много рядко постигаме нещо. Дано не съм прав, но в тоя живот приключихме с постиженията :lol: . Как ми се иска да се шегивам, ама... Не искам титли и купи...искам да се върна на стадиона с оная тръпка, с която тръгнах '81-'82. Нищо не печелехме, но буферите - абонати (имаше веднъж 1:5, но случва се ), говедата - 4:1 на герена ( ах, този Вал. Игнатов ) , чорбаланци - 3:1 и то със Стоичков, Пенев, Костадинов, май и Лъчо Танев.... и още много и много.........заслужава си да ходя на стадиона, за да чакам тия моменти, ама вече - таратанци.... Проблемът ни открай време е, че няма слависти. Моето мнение, че дълги години се пънехме на говедата е , че най добрите ни играчи бяха изгонени от там:
Ники Костов, Сашо Начев, Наско Сираков, Здравко Здравков, Вили Вуцов, Владко Шаламанов, Валери Греков, Геша и още и още. Като дойдеше мач с говедцата, те се напъваха и им пълнеха кошничката или поне играехме и до последно не се знаеше. Почваха с по 2 дузпи ( по- големите помнят ) и пак не можеха да ни ударят. За толкова години само Ананиев, Благо, Чавдар и Фугата извадихме. А в тия комерсиални времена вече и това няма да го има. Само Игнатов и Праматаров не се полакомиха за сини и червени пари......Абе ебало си е .....

Пон Сеп 03, 2007 7:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Е какви играчи бяха Сашо Начев,Вили Вуцов,Греков,Геша - никакви.А какви играчи отидоха на Герена - Фугата,Георги Бачев,Марто Кушев,Владо Йонков,Мариян Христов,Гошо Петков,Мартин Станков - да не забравя някой.Въобще на говедата сме дали много повече играчи отколкото сме взели.

Пон Сеп 03, 2007 9:26 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Пропускаш Емо Кременлиев и Пешо Александров. Всички дошли от ""Левски"" и ЦСКА бяха изгонени, с изключение на Здравко Лазаров, който разменихме за Гошко Бачев - много хитър ход от страна на WC.

Вто Сеп 04, 2007 11:01 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
wattie написа:
Да разбирам, че протести на феновете няма да има и ще се продължава с кибиченето под козирката на А сектор + песни за най-великия отбор, шампион и тн глупости, така ли?

Пак казвам - нужна е политическа позиция, нужни са реални протести срещу ръководството (не вярвам на някой да му е симпатично), нужно е отделяне на истинските фенове от общата маса... нужно е някакво деиствие против погубването на Славия, а не проповядването на това колко я обичаме и колко е велика тя

Мисля, че е прав. Трябва да започнем да правим нещо.

Вто Сеп 04, 2007 12:00 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Добре, ето ви идея. Плакатите да бъдат от типа на : "Венци, 12 години срам стигат", "Венци, искаме амбиция", "Венци, искаме да се гордеем с отбора", "Спрете да петните бялата фланелка" и т.н. Идеята ми е да не бъдат брутални от типа на "сасъд за Венци", а да покажем, че искаме промяна. И казвам тези плакати да се държът през цялото 1во плувреме без да пеем и викаме. Така мисля, че няма да има проблеми с куките. А 2рото вече ще си подкрепяме отбора. А плакатите "анти-дпс" може да ги вдигнем накрая на мача, хем ще си го изгледаме ако ще има проблеми с куките заради тях. Какво ще кажете?

Вто Сеп 04, 2007 12:21 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Следваща