Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юни 19, 2025 5:05 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 Как ще се представим в мача с "лалетата" 

Как ще завърши квалификацията с Холандия
Победа за Холандия 65%  65%  [ 15 ]
Равен 22%  22%  [ 5 ]
Победа за България 13%  13%  [ 3 ]
Общо гласове : 23

Как ще се представим в мача с "лалетата" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Падаме то е ясно , доказано е че чичо пенчо е прост като слушах какви глуспости говори ми стана лошо :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Чет Сеп 06, 2007 1:10 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Макавели, далеч съм от мисълта че Благо може да се сравнява с Лечков. Ставаше дума за принципа обаче и като гледам, си ме разбрал правилно.

Иначе за това кой е трябвало да бъде викнат и кой не винаги има спорове и никога няма да ги разрешим - всеки си има свое мнение и играчи, които харесва или не харесва. Аз например не харесвам Вълканов именно заради мача с Мексико, в който той беше една огромна дупка в защита, независимо че вкара гол и даде асистенция - последните две неща бяха плод на случайност, а това че е слаб защитник е даденост и винаги ще е проблем. След мача ще може да се каже кой е трябвало да бъде викнат и кой не, в зависимост от играта, която покажат.

Чет Сеп 06, 2007 6:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Death_Squad написа:
Падаме то е ясно , доказано е че чичо пенчо е прост като слушах какви глуспости говори ми стана лошо :lol:

Нема да се съмнявате в Пената, той е велик, не може така! Той може да не знае кой е Ван Нистелрой, но Юрген Клинсман например със сигурност знае кой е Димитър Пенев...

Чет Сеп 06, 2007 7:37 pm
Профил WWW
Току що регистриран

Мнение 
Ще ни сцепят дупетата 8)

Чет Сеп 06, 2007 11:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Dobrata novina e 4e Jovov otpada :D

Пет Сеп 07, 2007 11:56 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Като капак на всичко специалиста Пенев ще остави Чавдар Янков резерва като в центъра на полузащитата ще действат Стилиян Петров и Станислав Ангелов................Да имаш един креативен халф като хората и да го забиеш на пейката.Кой ще дава пасовете довечера?Не искам да съм лош пророк но довечера ще изглеждаме ужасяващо без всякаква офанзивна идея в играта бетон за 0:0.

Съб Сеп 08, 2007 10:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе мани, мани... :?

EDIT:

Пенев измисли състава, пуска Пеев титуляр (ЗАГЛАВИЕТО ГОВОРИ САМО ЗА СЕБЕ СИ)

Селекционерът се колебае кой измежду Телкийски и Велизар Димитров да играе зад Бербатов

Селекционерът на България Димитър Пенев реши с какъв състав да излезе в тазвечершния двубой срещу Холандия. Българският наставник все още има само едно колебание, кой да играе зад Димитър Бербатов. По информация на "Гонг" Димитър Телкийски има преимущество пред Велизар Димитров за място сред единайсетте.

На вратата на България ще бъде Димитър Иванков. В отбрана Пенев ще заложи на Лусио Вагнер, Игор Томашич, Александър Тунчев и Радостин Кишишев. Опорни полузащитници се очаква да бъдат Стилиян Петров и Станислав Ангелов, а пред тях да действа като разиграващ халф Димитър Телкийски.

Десният фланг ще бъде поверен на Георги Пеев, който се явява изненадата в състава. Другите две позиции са за безспорните асове Мартин Петров и капитанът Бербатов.

Българите ще играят с бели фланелки, зелени гащета и бели чорапи. Домакините ще бъдат в традиционните оранжеви фланелки, бели шорти и оранжеви калци.

ПРОСТО СМЕ ОБРЕЧЕНИ - Тунчев, Телкийски, ПЕЕВ...!!!!!! Това са три зони, в които сме все едно без играчи, като се има предвид, че Стенли ще играе нещо и Иванков няма да прави простотии...

Съб Сеп 08, 2007 1:00 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Пеев титуляр????????????????????Не само това не.Пената за пет сребърника ще пусне и баба ми титуляр.

Съб Сеп 08, 2007 2:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Според мен Тунчев е добре...нямаме алтернатива на неговия пост:( И Топчо и Илиев са по-слаби от него...Телкийски за съжаление не е във форма...за Пеев не искам да коментирам защото няма да използвам културни изрази....
Остава ни само да се надяваме...
Мача съм го играл в джакпота 1X ....да не каже някой, че не съм дал шанс на момчетата...имаше къде къде по-завързани мачове. Пак бях пристрастен ама се надявам да измъкнем нещо!!

Съб Сеп 08, 2007 2:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
паднахме на волейбол...сега ще паднем и на футбол..просто в тая наща скапана държава колективните спортове, а вече и индивидуалните не виреят!!Абе като цяло нивото на спорта ни е .....ама така е като не се инвестира в бази и спортни обекти, а в бизнесцентрове и множество хотели!Какво искаме...нямаме един нормален европейски стадион, една нормала хубава зала!Това е положението, а чичо Митко се е побъркал с тоя състав...амам щом са гласували доверие на тоя прост шоп да му берат плодовете!

Изображение
www.zone1913.com

Съб Сеп 08, 2007 2:49 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща