Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Смешна история. Играхме не лошо,но такива дупки като Пеев,Иванков,Вагнер и Телкийски просто .... Попов,Благо,Занев и Гошо Петков са далеч по-напред ....
По БТВ казаха,че е вероятно да викне Благо за заместник на Йовов ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Сеп 08, 2007 10:49 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
bodzhov_zv написа: Нещо неочаквано? Не...
za6to? na6te da ne igraxa zle prez purvoto poluvreme?
4e imame 3-4 slabaci goveda ne mozhe da se komentira ama ina4e ne behme zle.
2-roto poluvreme Berbo spa, Petrov taka i ne se sabudi a S. Petrov stava6e po-slab i po-slab.
No 1. bexme ok!
Съб Сеп 08, 2007 10:50 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Пената направи много грешки, като се вижда че и на него някой друг му определя състава. Само че не го псувайте, защото той е назначен именно за да загубим квалификациите, след което още зимата победоносно да се завърне треньора, с който перуката ще е най-спокоен. А като си помисля че едно време Наско и Боби ми бяха сред идолите...
В този ред на мисли, замислете се и кой ще замени Шаранков. Ще подскажа - няма да е Емо Петров, няма да е и Тодоров от Латекса, няма да е и Пифа, а ще е една от дълбоките резерви на Твенте.
За да се оправим, трябва да натоварим емилданчевците и лъчотаневците заедно с Наско и перуката в някоя лека кола с нисък рейтинг за фронтален удар и насреща им Максим с хъмъра...
|
Съб Сеп 08, 2007 11:08 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Нека си зададем честно въпроса заслужаваме ли да играем на това европейско?С Холандия и Румъния имахме две равни мача до настоящия момент като и в двата мача имахме уникален късмет като противниците ни имаха явно превъзходство.Албания за първи път от поне 50 години ни взема точка в София е кой ни е виновен?С Беларус безкрайна мъка - е какво остана от тези квалифакации.Имаме ли един силен / или поне приличен/ мач в тези квалификации?Аз вече си купих огромен плазмен телевизор предполагам че европейското няма да изглежда чак толкова зле по него.........
|
Съб Сеп 08, 2007 11:08 pm |
|
 |
VOJDA1
Току що регистриран
|
Смешна история както винаги сега чакаме оправданията
|
Съб Сеп 08, 2007 11:36 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Трагедия!
Ние почнахме мача с 3 човека по-малко-Пеев-най-некадърното дърво,което някога съм виждал да играе,супер слаб и смешен футболист,не знам как е пробил във футбола-Пеев буфер насран еби си майката чук нещастен,Шаранков-най-голямата трагедия,Урсула да беше пазил по-добре щеше да е и невероятният ЛУСИО черната маймуна,където едно единоборство не спечели,много зле,паднахме от един слаб и смешен холандски отбор,както Ван Бастен,така и Пенев са треньори,колкото и Стоичков е такъв.
Жалко,поредните изпърдяни квалификации,заради мениджърски интереси!!!
БФС МАФИЯ!
Лъчо Танев на кале!
|
Нед Сеп 09, 2007 4:40 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Вие какво очаквахте да вземем точка на Холандия с тия смешници футболисти ли ? пеев , вагнер , шаранков , стилян петров , телкииски ? смях голяммм

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Сеп 09, 2007 9:39 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Za6to ne vikna Venkov? V mnogo dobra forma e, za smetka na sme6nika Wagner. 
Нед Сеп 09, 2007 9:51 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Защо не е викнал тоя, защо не е викнал ония, не е толкова лесно, та вие сега ще изкарате най-великия БГ треньор за нещасник.... чакайте малко бе осъзнайге се..... причината да паднем е в Иванков и Бербатов! 1во не може да допускаш такъм нелеп гол, 2ро не може от малкото наказателно поле да пратиш топката на 6метра височина от вратата и след мача да обвиняваш ругите футболсти...
Нед Сеп 09, 2007 10:11 am |
|
 |
|