Автор |
Съобщение |
Овча купел
Напреднал
|
 НАПУК НА БЪЛГАРИЯ
_________________ www.prosport.bg
|
Вто Сеп 11, 2007 8:23 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: НАПУК НА БЪЛГАРИЯ
Дайне нещо ново - ами представете си какво ще стане ако по някакво чудо се класираме на еврппейското.Какъв състав ще пратим пълен все с наши момчета които я трябва да се продават я са от близкото приятелско обкръжение на малката перука.
|
Вто Сеп 11, 2007 9:02 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Мисля, че идеята на момчето е друга. Не е важно дали са слависти или не. Освен тях има и други добри футболисти, които имат място в националния отбор. Но за сметка на България тези футболисти се пренебрегват и от това губи само България. Щом стигнахме и до положението Живко Миланов да е национал....Най-голямата дупка в отбора от Герена. Това нещо и говедата си го признават. Умерените де. 
|
Вто Сеп 11, 2007 10:14 am |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Както всички видяхте няма място за говеда в националния!Нито един не си свърши работата! Едно е сигорно обаче-Янков трябва да е титоляр,а защо не и Караславов.
Вто Сеп 11, 2007 11:49 am |
|
 |
Овча купел
Напреднал
|
wattie написа: Страхотен пост направи - защо аджеба не вземат всички бивши слависти и не направят суперотбор от тях? Да - че те нали са супергерои... да ама не
Доста гнусно обощение. Работата е там, че те/без Янко Вълканов/ играят в шампионат, където ако не можеш, просто си тръгваш. Играят там, където всеки мач е битка, а не полягане. Итраят там, където братята Хьонес се хващат за гушите, а не се договарят как ще завърши мача. Елементарно. Щом е необходимо, ще добавя и Светльо Тодоров. С неговия шотландски Агент си е обречен...
_________________ www.prosport.bg
|
Вто Сеп 11, 2007 12:04 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
един такъв въпрос - ако не се лъжа всички звезди, които се изброяват се засякоха и бяха по едно и също време в славия - и Благо и Чаво и Карата и Рангелов...и направиха ли нещо???
Янко Вълканов пък е пълен безобразник и няма място и в Я отбора.
Стига пристрастия...щото само ТВВ казва, че има и един куп други футболисти, които заслужават да играят за България, а всички останали изброяват само слависти....
И аз мисля, че Благо и Чаво биха помогнали ама ги няма...това е...нема кво да се ядосваме...
|
Вто Сеп 11, 2007 7:50 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
makaveli написа: един такъв въпрос - ако не се лъжа всички звезди, които се изброяват се засякоха и бяха по едно и също време в славия - и Благо и Чаво и Карата и Рангелов...и направиха ли нещо??? Янко Вълканов пък е пълен безобразник и няма място и в Я отбора. Стига пристрастия...щото само ТВВ казва, че има и един куп други футболисти, които заслужават да играят за България, а всички останали изброяват само слависти.... И аз мисля, че Благо и Чаво биха помогнали ама ги няма...това е...нема кво да се ядосваме...
Ти в крайна сметка от кой отбор си??Адмириран обективния ти поглед върху ситуацията..., но чак пък толкова, това е форум на феновете на Славия, нормално е да разсъждаваме по славистки филисофе 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Сеп 11, 2007 8:08 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Джордас, свали белите очила. За Благо и Чавдар - да!!! Караславов си е за Лефски...Рангелов е като Дирк Кайт-много търчане , и сам срещу вратаря - никога гол!!!
|
Вто Сеп 11, 2007 8:12 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
mishkar написа: Джордас, свали белите очила. За Благо и Чавдар - да!!! Караславов си е за Лефски...Рангелов е като Дирк Кайт-много търчане , и сам срещу вратаря - никога гол!!!
А за Емо Петров ми е любопитно какво ще кажеш, не е ли по добър от Шаранков и Урсула взети заедно?
пс. Очила не съм носил никога  ...дори що се отнася до политически убеждения, старая се да съм пределно обективен!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Сеп 11, 2007 8:16 pm |
|
 |
|