Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 10:58 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 269 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Следваща
 СЛАВИЯ - "Ботев" 
Автор Съобщение
Напреднал

Мнение 
Какалов живее в Столипиново и май е зависим

Сря Сеп 12, 2007 2:55 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
По-добре не дразнете нещастното момче . Важното е този мач белите да не направят Прасето герой

Сря Сеп 12, 2007 2:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
биеме ги донт уори:)...вие Пловдивската група ще се организирате ли да направите една футболна визита?!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Сеп 12, 2007 3:27 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Count Vampirium написа:
Тия СКБ вярно бая се размечтаха да са софиянци :lol: А тоя вожда или там какъвто е бас ловя че е кантонер...

За кво ми е да мечтая да съм софиянец, като съм роден и израснал в град, по стар от Рим. По стечения на обстоятелствата съм в София, а не защото така сън искал и планувал. Като се има предвид, че София когато става столица е по малка от Шумен, надутите ви приказки срещу срещу останали градове са безпочвени.Може да съм в Сф от 8 години, но съм 100% майна, а не като тия дето за 2 месеца и вече си ходят по "провинцията" да видят как е родата. Не случайно това ми е на сърцето
Изображение

Имах предвид, че ще създадем домакинска атмосфера.

Последна промяна SCB на Сря Сеп 12, 2007 4:26 pm, променена общо 1 път

Сря Сеп 12, 2007 4:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
SCB написа:
Count Vampirium написа:
Тия СКБ вярно бая се размечтаха да са софиянци :lol: А тоя вожда или там какъвто е бас ловя че е кантонер...

Имах предвид, че ще създадем домакинска атмосфера. Може да съм в Сф от 8 години, но съм 100% майна, а не като тия дето за 2 месеца и вече си ходят по "провинцията" да видят как е родата. Не случайно това ми е на сърцето
Изображение

човек с принципи...Евала, а относно създаането на домакинска атносфера малко преувеличавате!Ако дойдат 1000 човека може...предполагам, че ще сте около 200 както винаги!!Дано тоя път няма селски изцепки тип ''мноо съм пиекан и ша ва псувам с миегафона''...подкрепяйте си отбора и ако сте по-добри победете!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Сеп 12, 2007 4:25 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
jordas написа:
''мноо съм пиекан и ша ва псувам с миегафона''

Явно не си комуникирал досега с пловдивчани. Ако трябва да е точно написаното, ще звучи така:
''мнооу съм пекан и ще ви псувам с мигафона'' Тва за икането не ни обижда. Щом е характерно за Пловдив, значи е яко. За меко говорене се обърни към Русе, Ямбол, Бургас, Добрич и др. ако някой в Плд говори малко странно за мен, 100% е от някое село от околноста. Вие пък бъркате ударенията :wink:

Сря Сеп 12, 2007 4:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе, SCB, то не случайно хората са казали:
- Що е майна, се е лайна! :lol: :lol: :lol:

Сря Сеп 12, 2007 5:19 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
mishkar това съм го чувал от агитката на Цска на мач с "Ботев" ама тя чорбата е все у лайната

Сря Сеп 12, 2007 6:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
що за тъп спор се получава кой бил по-голям гражданин.То селянията е завладяла цяла БЪЛГАРИЯ ние тука спорим за глупости.И клишето че софианците мразят селяните е доста тъпо при положение ,че в доста градове и села като чуят софиянец и все едно незнам какво чуват и се правят на мъже,докато в софия си мишкуват а и никои не ги закача :? 8)

Сря Сеп 12, 2007 8:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Plovdiv fan написа:
mishkar това съм го чувал от агитката на Цска на мач с "Ботев" ама тя чорбата е все у лайната

Ама чорбата, пък колко пъти ви е вадила от лайната.....само за това требе да им целувате газо, докат сте живи...
А това е още една причина да не ви обичам!!!

Сря Сеп 12, 2007 9:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 269 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Следваща