Автор |
Съобщение |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Алооо, майна, с игра само шампион не се става, но без никаква игра се изпада. Ама на тебе ли точно да го обяснявам, та вашите хора на два пъти ви го показаха. Трябва да сте им благодарни, че кога иначе щяхте да видите отблизо китните стадиони в Силистра, Разград, Нова Загора, Мало Конаре.... и да се чувствате, като домакини ( освен на Овча купел ) и в Асеновград, на стадиона на Марица, Дулово, Дъбово и Три Уши Смолянско....
Май ни мразите и защото единия път се засилихте кум Б групата с един мощен бял ритник и то като поведохте 0:2....абе готини сте, такъв смях сте ми правили,че май само Локо (софия) са по- комични от вас, ама не е сигурно!

|
Чет Сеп 13, 2007 4:12 pm |
|
 |
SCB
Напреднал
|
jordas написа: където лъснаха сините комплекси!
И най-вече задника на Сираков
mishkar, вас няколко пъти в края на сезона ви спасяваха иначе...
Да ви мразим? Защо? Аз от отборите мразя "Левски" и после ЦСКА - заради тях футбола ни е на това ниво (ако има ниво де). Другите са ми безралични, дори и кюстендилските преселници
|
Чет Сеп 13, 2007 4:27 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Кой сезон? Кажи точно.
|
Чет Сеп 13, 2007 6:02 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
"Ботев" ни мразят много след като в средата на 60 те години ги дъним два пъти поред на финали за купата.Особено втория път е бил много болезнен след като ги обръщаме с голове в последните минути. През 1986 г. ги бихме 3:1 на стадион "Славия" и Берое станаха шампиони след като ни биха в последния кръг без нашите да се напъват особено много / а преди това и "Левски" им дадоха мач в София/.След това засилихме "Ботев" един път / май беше през 2001 / към Б група след ги бихме 1:0 в София.Абе поводи да не ни обичат си имат много.А и по принцип в Пловдив мразят всичко софийско.
|
Чет Сеп 13, 2007 6:56 pm |
|
 |
sluchaen
Току що регистриран
|
Виж сега , за мое голямо щастие аз на моя собствен стадион , където любимия ми отбор играе домакинските мачове НИКОГА не съм се чувствал гост , за разлика от вас , домакини сте като играете с "Марек",родопа и т.н. отбори , които нямат публика.На последния мач с вас миналата година на Овча Купел бяхме доста повече от вас не само като агитка , а като цяло.Имаше наше знаме в близост до вашата 'агитка' , след това наши момчета минаха през сектора ви без да им бъде казано каквото и да е било,ако Вие сте били домакини - ок , и сега ще бъде така.
Относно играта , очаквам добра игра и се надявам да видя в нападение Какалов и Христов , с които вашата защита ще има доста големи проблеми.Прочетох няколко мнения , в които се казва , че ние сме били "селско отборче" - ок , такива сме , а вие какви сте ? в последните години освен с лягане на говеда и чорба , и продажба на мачове с кво друго сте се запомнили ? А и съшо като отбора с една от най-малката посещаемост в А група?
|
Чет Сеп 13, 2007 10:34 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
1во, драги ми ботевисте, на вашите момчета, които са минали покрай нашата агитка не има е направено нищо не защото сме малко или сме мишоци, а защото сме интелигентни фенове, които оважават противника и хората и не изпитват нужда да правят подобни сцени за да избиват комплекси като повечето фенове на други отбори. Ти ако си тъп като животинските фенове и само за това ходиш на мачове толкова по-жалко за теб. Ето ти нещо, с което винаги се помним славистите. За разлика от други фенове ние сме най-интелигентната публика! 2ро нищо не им е било направено , защото не сте дразнител и не сте ни на нивото! Нямаме нужда да падаме на вашето сещаш ли се...
Чет Сеп 13, 2007 10:45 pm |
|
 |
sluchaen
Току що регистриран
|
добре Оважавайте си противниците и бъдете най-интелигентната публика (личи ти , че си интелект) , а в същото време ни презирайте щото не сме ви дразнител , питам се аз какъв дразнител сте вие за нас ? и стигам само до един извод - никакъв.В последните години не се сещам да сте дошли повече от 30 човека в Пловдив (барабар с пловдивския фен-клуб  ),а на Овча Купел ... без коментар
|
Чет Сеп 13, 2007 11:44 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
wattie написа: sluchaen написа: добре Оважавайте си противниците и бъдете най-интелигентната публика (личи ти , че си интелект) , а в същото време ни презирайте щото не сме ви дразнител , питам се аз какъв дразнител сте вие за нас ? и стигам само до един извод - никакъв.В последните години не се сещам да сте дошли повече от 30 човека в Пловдив (барабар с пловдивския фен-клуб  ),а на Овча Купел ... без коментар Ти май живееш във вашия си ""Ботев" VS Локо" свят, също както чорбари и левскари по страната. Защо мислиш, че когато имаме мач с вас ние изгаряме от желание да ви крадем знамената, палим шаловете, бием или убиваме? Тези кефчета ги има сред малцинствата и простолюдието, които за съжаление май са станали мнозинството и "големите хора" по стадионите
Много правилно, винаги ми е било чудно как за определени хора най-голямото фенско достойнство е да запалят няколко свалени противникови шала, да поругаят някое знаме....идеята не е ли да подкрепяш собствения си отбор??Лумпенизирането сред феновете е масово...Ботевиста ако иска може пак да дефилира със жълта шапка, шал, грейка, знаме и да мине през А сектор абсолютно необезпокояван!!Аз му гарантирам, че никой нищо няма да му направи, не че няма ненормални и сред нас, но просто едно е да псуваш по време на игра съвсем друго на полувремето или след края на мача!Просто негативното настроение към противника и неговите фенове трябва да свършва след последния съдийски сигнал!След това сме просто фенове на противникови отбори които трябва да се уважават..., малко хора го разбират това обаче.
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Сеп 14, 2007 7:12 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Самият факт,че доста фенове на "Ботев" спокойно си изразяват мнението в този форум говори,че сме най-толерантната публика.Дайте един форум на "Ботев" където спокойно можеш да влезеш и да си изразиш мнението без заплаха от банване.Няма такъв.Количеството не заменя качеството на публиката.И отново същия въпрос който зададох на феновете на Локо Пловдив - защо "Ботев" нямат привърженици извън Пловдив?
|
Пет Сеп 14, 2007 7:46 am |
|
 |
|