Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Какво става във Формула 1?
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Какво става във Формула 1?
Изхвърлиха Макларън от Формула 1
П
ФИА извади временните лидери за 2 години от календара
Отборът на Макларън-Мерцедес бе изхвърлен от календара на Формула 1 за 2007-а и 2008 г., стана ясно след продължилото почти цял ден заседание на ръководството на Световния автомобилен шампионат, което се проведе в Париж.
На сбирката ФИА реши да накаже за 2 години тима, след като Макларън бе признат за виновен в шпионския скандал с Ферари. Много е вероятно обаче санкцията да влезе в сила от следващия сезон, тъй като ще има процес на обжалване.
Все още няма официално потвърждение от ФИА за решението, което е било взето днес.
|
Чет Сеп 13, 2007 7:09 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
_________________ 100
|
Чет Сеп 13, 2007 7:22 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
вчера някъде четох, че ако ги накажат, Мерцедес щяли да изкупят дела на Макларън и да регистрират за догодина нов отбор.
|
Пет Сеп 14, 2007 7:39 am |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Ета нема да се състезаваи и догодина без точки. А иначe viva FERRARI !!!
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Пет Сеп 14, 2007 7:06 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Не си ме разбрал. Отборът сега е Макларън. А Мерцедес щяли да правят съвсем нов. Щяли да изгонят и Рон Денис и такива ми ти глупости, много пари играят там...
|
Пет Сеп 14, 2007 7:24 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
mishkar написа: Не си ме разбрал. Отборът сега е Макларън. А Мерцедес щяли да правят съвсем нов. Щяли да изгонят и Рон Денис и такива ми ти глупости, много пари играят там...
Това за разделянето на Макларан и Мерцедес не е от вчера, и не е провокирано от този скандал. А иначе решение ще се намери .... да питат някои българин  Друго което ми е много интересно, кои има по голямо лоби във ФИА, Макларън или Ферари?
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Пет Сеп 14, 2007 7:33 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Moже, аз много от формулата не разбирам, просто казах какво съм чел 
|
Пет Сеп 14, 2007 9:12 pm |