Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 12:42 pm

Отговори на тема  [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
 Novoto zname 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Шрифта да е готик, че да не се чете или щото сме немци? :D Мене готик не ме кефи. Иначе съм избрал такъв шрифт защото напомня на шрифта от старите, царските монети. Така напомням и за това, че сме отбора на Царство България, пак от песента.
Обаче мисля, че повече промени не са нужни. Има достатъчно варианти, които на всички им харесват. Единствената промяна, която може да обсъдим е шрифта, но аз искам да остане този защото според мен седи много добре. Да има малко различие, не като на вскички останали отбори трансперантите с дърводелските шрифтове.

ОК за шрифта, ама герба който си сложил противоречи на Конституцията и е своеволие на Конституционния съд. :wink:

Вто Сеп 04, 2007 9:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Josif написа:
C/\ABuCTA написа:
Шрифта да е готик, че да не се чете или щото сме немци? :D Мене готик не ме кефи. Иначе съм избрал такъв шрифт защото напомня на шрифта от старите, царските монети. Така напомням и за това, че сме отбора на Царство България, пак от песента.
Обаче мисля, че повече промени не са нужни. Има достатъчно варианти, които на всички им харесват. Единствената промяна, която може да обсъдим е шрифта, но аз искам да остане този защото според мен седи много добре. Да има малко различие, не като на вскички останали отбори трансперантите с дърводелските шрифтове.

ОК за шрифта, ама герба който си сложил противоречи на Конституцията и е своеволие на Конституционния съд. :wink:

ХАХАА! Да не ме укошарят :lol:
Намерих само на едно място стария герб, обаче е много лош jpeg и като го разтегля ще стане грозно. Освен това е малко тесен и така отзад оставаа много бял фон. Сегашния си седи по-добре. И стига с тия Българии на 3 морета, стари гербове и т.н. :D След малко някой ще поиска да сложа конска опашка, Волжска България и знака на рода Дуло :lol:

Вто Сеп 04, 2007 9:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ОК :wink:

Вто Сеп 04, 2007 9:58 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Я и аз да се разпиша тук.

Начи проектите които са изнесе са хубави, но аз лично освен като уолпейпър на десктопа не мога да ги видя.

Направата на такова знаме с тези размери ако въобще е възможно да се направи само на винил, което ще излезне безбожно скъпо със всички тези цветове и преливания по цялата площ. Според мен едно 1000 лева е долната граница, която ще се иска за това знаме :shock:

Иначе към самия проект забележки нямам, изключая че "Славия това е България" ми звучи малко клиширано и би могло да се попречупи малко за да излезе от шаблона, но пък в крайна сметка все пак си е цитат от наша песен.

Относно картата... България на три морета ми седи малко крайно и трудно разбираемо на пръв поглед при положение че не го гледаш на географска карта и може би една Сан Стефанска България с очертани границите на сегашна би било интересно как стои.

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Сря Сеп 05, 2007 12:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
относно картата наистина би изглеждало добре 8)

Сря Сеп 05, 2007 4:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Относно картата вече казах...

EDIT: Еми провбах със Сан Стефанска България, не седи, заради формата просто. Не мога да го нагодя. Това е положението.

Сря Сеп 05, 2007 5:01 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение Koi go pravi tova zname?
Koi go pravi tova zname ?
U4astvam s 100 lv

Пет Сеп 14, 2007 8:53 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Айде да се разберем ако искате преди или на мача с "Ботев" да обсъдим какво ще правим. И аз ще дам пари.

Пет Сеп 14, 2007 1:26 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Хора, кажете ще се сабираме ли преди мача. Аз утре почти цял ден съм в Панчарево. Айде ако решите, че ще се сабираме някой да ми прати sms от нета или да ми клипне да се обадя на 0899101523.

Съб Сеп 15, 2007 10:44 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Кво става ще го правиме ли?

Съб Сеп 22, 2007 11:35 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща