Автор |
Съобщение |
SCB
Напреднал
|
Имах предвид, че мъртвите са бели като платно. И не се заяждах, отвърнах на шегата с шега. A ако искаш в неделя можеш да ми кажеш че съм фес някъде до автогарата LIVE
|
Пет Сеп 14, 2007 10:23 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
яж лайна 
|
Пет Сеп 14, 2007 10:26 am |
|
 |
SCB
Напреднал
|
Пич, до сега не съм обидил никой тук. Но явно ти наистина си мишкар.
|
Пет Сеп 14, 2007 10:29 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Изненада ме. Очаквах да ми кажеш, че и това за храненето трябва да ти го съобщя на автогарата.
А дали никой не си обидил помисли си
Ти завоалирано каза: " Ела на автогарата да те пребием, защото ние сме една група завистливци, озлобени към софиянци и всичко софийско поради простата причина, че сме израсли в голямо село ( и то с най-огромната циганска махала след Калкута ) и всичко свързано със столицата ни е омразно, защото ни е несбъднат блян." 
|
Пет Сеп 14, 2007 10:35 am |
|
 |
SCB
Напреднал
|
Сега ще те изненадам и аз. Майка ми е от София. Половината ми рода е тук. Така, че за разлика от повечето майни, не тая омраза към София. А, за уточнение Голямото село е прякор на Сф. От град по малък от Шумен, как според теб се става 2млн.град. Ще ти кажа. С наплив на селяни. В интерес на истината всеки град се разраства по тоя начин - не само в България, това е нормално. Урбанизация - тая дума я прочетох в речника, щото не я знаех (май защото съм тъп провинциалист). Само, че в Сф тоя процес през комунизма е излезнал извън контрол и за това има толкова много гета в нашата китна столица, например като "любимата" ви Надежда.
Тва за автогарата ти го казах, защото ме дразнят хора, които се правят на мъже пред компа.
И накрая - кой съм обидил персонално?
|
Пет Сеп 14, 2007 10:45 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Самото ти присъствие тука дразни, като гледам от колко време висиш. Абе немате ли си форум, там да си миришете. Само като се сетя, че ви съжалявах, като изпаднахте... Но хората са прави, че си трябва бой до насиране... останахте една година в групата и надигнахте глави,ееей.
Виж името на форума  не е за обсъждане на кръговете в А група ( той ако беше такъв, доскоро нямаше да имаш работа и в такъв форум ), така че не ми се прави на учтив! Не си приятен, дори на тези, които запазват добрия тон. Аз по принцип съм толерантен, ама майните и говедата си ми изострят алергията. Не ви обичам и не искам да се лекувам! 
|
Пет Сеп 14, 2007 10:53 am |
|
 |
SCB
Напреднал
|
mishkar написа: ... останахте една година в групата и надигнахте глави,ееей.
На всички е ясно, че без "Ботев" "А" групата е постна, само не и на теб г-н Комплекс. Как беше. От Витоша по-високо нема....
Последна промяна SCB на Пет Сеп 14, 2007 11:11 am, променена общо 1 път
|
Пет Сеп 14, 2007 11:07 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Вярно е, но комплекса ми е от това, че освен "Ботев", никой друг не можем да бием с лекота.
|
Пет Сеп 14, 2007 11:11 am |
|
 |
SCB
Напреднал
|
mishkar написа: Вярно е, но комплекса ми е от това, че освен "Ботев", никой друг не можем да бием с лекота.
За това в неделя ти и твоите приятели от маршрутката ще бъдете доволни ако ни биете.
|
Пет Сеп 14, 2007 11:12 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Най-малкото заради "Ботев" - Локо Пд си заслужава и двата отбора да са в една група (независимо А, Б, и т.н.) Честно казано не виждам к'во има за писане.Ясно е ,че този сезон никой от двата отбора няма да изпадне, нито ще играе УЕФА, нито ще стигне повече от 1/4 финал за купата.Предполагам в неделя ще победим с 2 гола ,ама за чий ще ни е тая победа... ?
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Сеп 14, 2007 11:13 am |
|
 |
|