Автор |
Съобщение |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
За да им е тъпо на половината майни, както им беше тъпо на другата половина след Х-са преди няколко кръга
P.S. А и в Б група пак може да има дерби ботев-локо 
|
Пет Сеп 14, 2007 11:15 am |
|
 |
SCB
Напреднал
|
Хм. За кво ги захванахте тия буфери. За мен и моите връстници и за по-дъртите канари, по голем мач е този с "Левски". Миналивя сезон това дерби се доближи до същноста си, дано и занапред рогатите да си тръгват от Колежа насрани. За съжаление лапетата знаят само Ботев-Доко.
|
Пет Сеп 14, 2007 11:21 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Еми захванах ги, защото "Ботев" - Локо е най-здравото градско дерби откъм атмосфера и футбол(може би н качество, но заряд) в последните години (мое мнение)
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Сеп 14, 2007 11:31 am |
|
 |
sluchaen
Току що регистриран
|
нещо не ми отговаряте на въпросите , да не би да няма кво да кажете и веднага обръщате темата , кви сме били ние , лумпенизиране публика , провинциалисти и т.н.Тук съм сигурен , че сигурно 80% от пишещите 'софиянци' са 1во или 2ро поколение такива , а всъщност нас ни наричате селяни и т.н. Кажете ми ние ако сме 'селско отборЧЕ' , вие какви сте ? някакви успехи в последните години ? освен с яко продаване на мачове , аз лично с друго не ви помня , бялата лавина - хахаха , смях до скъсване
|
Пет Сеп 14, 2007 12:03 pm |
|
 |
SCB
Напреднал
|
Майна, Славия е отбор с традиции и трябва да се уважава. А ние с какво можем да се похвалим в последните години. Но както виждаш уж са с най-интелигентната публика и някви мишкари се правят на мъже от РС-то.
|
Пет Сеп 14, 2007 12:13 pm |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
"Ботев" не е селско отборче, но собственик му е  Митьо Селския 
|
Пет Сеп 14, 2007 12:24 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
И ние сме отбор с традиции обаче шеф е ВС...
|
Пет Сеп 14, 2007 12:31 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
SCB написа: Сега ще те изненадам и аз. Майка ми е от София. Половината ми рода е тук. Така, че за разлика от повечето майни, не тая омраза към София. А, за уточнение Голямото село е прякор на Сф. От град по малък от Шумен, как според теб се става 2млн.град. Ще ти кажа. С наплив на селяни. В интерес на истината всеки град се разраства по тоя начин - не само в България, това е нормално. Урбанизация - тая дума я прочетох в речника, щото не я знаех (май защото съм тъп провинциалист). Само, че в Сф тоя процес през комунизма е излезнал извън контрол и за това има толкова много гета в нашата китна столица, например като "любимата" ви Надежда.
Тва за автогарата ти го казах, защото ме дразнят хора, които се правят на мъже пред компа.
И накрая - кой съм обидил персонално?
НАДЕЖДА НЕ Е ГЕТО ПИЧ ЕЛА И Я РАЗГЛЕДАЙ АКО НЕ ВЯРВАШ
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пет Сеп 14, 2007 12:49 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
sluchaen написа: нещо не ми отговаряте на въпросите , да не би да няма кво да кажете и веднага обръщате темата , кви сме били ние , лумпенизиране публика , провинциалисти и т.н.Тук съм сигурен , че сигурно 80% от пишещите 'софиянци' са 1во или 2ро поколение такива , а всъщност нас ни наричате селяни и т.н. Кажете ми ние ако сме 'селско отборЧЕ' , вие какви сте ? някакви успехи в последните години ? освен с яко продаване на мачове , аз лично с друго не ви помня , бялата лавина - хахаха , смях до скъсване
На това тъпо мнение написано от подрастващ лупел , мога само да кажа : ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ !

Пет Сеп 14, 2007 12:55 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Нека да се върнем към темата.Какво въщност ни грее Локо или "Ботев" имат повече фенове?Някой знае ли дали картотекираха Здравко Лазаров?
|
Пет Сеп 14, 2007 12:56 pm |
|
 |
|