Автор |
Съобщение |
sluchaen
Току що регистриран
|
SCB написа: Майна, Славия е отбор с традиции и трябва да се уважава. А ние с какво можем да се похвалим в последните години. Но както виждаш уж са с най-интелигентната публика и някви мишкари се правят на мъже от РС-то.
това ми е напълно ясно и изобщо не го отричам , но да наричат нас 'селско отборче' нещо не ми се връзва.ясно е , че в последните години и 2та отбора не са това , което и ние и вие искаме да виждаме.
service_crew , нещо да не те обидих ? или и ти си от тези 'софиянци' , които наричат нас 'селяни' ?
|
Пет Сеп 14, 2007 1:02 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
абе аз преди мач с говедата не си спомням да е имало такива ''драми'' в нашия форум...ебати засегнаха се всички злободневни теми, от провинция-селяни, до урбанизация и глобалното село:)...., че София е село при това най-голямото в Бг. е абсолютен факт...който е бил в редица европейски столици ще ме разбере.., че почти цяла България е едно голямо село изповядващо чалга културата също е вярно, сигурно има тук таме някой по малки градчета, които са съхранили някакъв приличен облик, но те са единици...сега Пловдив е стар град, столица на Източна Румелия е бил..., но в последните години няма ли и при вас нашествие на селяни от околните села, може би не в такава степен като в софия, но го има!!Че имате публика която е по добра от тази на Лефски и Цска също е вярно...защото при поредица загуби не сте 100 човека на стадиона, за разлика от наще измислени грандове!Вярно е също така, че в неделя ще ви победим....последните години с вас се гаврят, по точно се гаври Митьо Селския, дори се гаври повече от В. Стефанов..който поне прави качествени трансфери...но също продава на Лефски и Цска..., а това с ела да ми го кажеш в очите и прочие, аз съм навит да дойда и да изпиеме по една бира примерно и да си ги кажем нещата както са!....Много ни е изнервен живота и вобще целия тоя стрес в който сме принудени да живеем избива в някаква необяснима агресия..и по мачове и по пътища!Моя принцип е подкрепяй си отбора пък каквото стане!Врагът за мен са Лефски и Цска ...унищотелите на футбола...и най вече отборчето от подуяне!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Сеп 14, 2007 1:09 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Случаен ти би ли скочил да взимаш тва знаме срещу 2 момчета и 1 контузен футболист ? мисля че можеш сам да си отговориш ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Сеп 14, 2007 1:17 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
sluchaen написа: SCB написа: Майна, Славия е отбор с традиции и трябва да се уважава. А ние с какво можем да се похвалим в последните години. Но както виждаш уж са с най-интелигентната публика и някви мишкари се правят на мъже от РС-то. това ми е напълно ясно и изобщо не го отричам , но да наричат нас 'селско отборче' нещо не ми се връзва.ясно е , че в последните години и 2та отбора не са това , което и ние и вие искаме да виждаме. service_crew , нещо да не те обидих ? или и ти си от тези 'софиянци' , които наричат нас 'селяни' ?
Пич аз никога не съм казвал , че съм софиянец , защото първо не съм от софия , а от ПРОВИНЦИЯТА ! Така че те моля поне не пълни форума с мнения с които мислиш , че си много велик ! Аз мога да ти кажа че имам голямо уважение към отбора на пловдив - "Ботев"! Аре в неделя ще видим кой от двата отбора заслужава повече победата ! 
Пет Сеп 14, 2007 1:26 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
jordas написа: абе аз преди мач с говедата не си спомням да е имало такива ''драми'' в нашия форум...ебати засегнаха се всички злободневни теми, от провинция-селяни, до урбанизация и глобалното село:)...., че София е село при това най-голямото в Бг. е абсолютен факт...който е бил в редица европейски столици ще ме разбере.., че почти цяла България е едно голямо село изповядващо чалга културата също е вярно, сигурно има тук таме някой по малки градчета, които са съхранили някакъв приличен облик, но те са единици...сега Пловдив е стар град, столица на Източна Румелия е бил..., но в последните години няма ли и при вас нашествие на селяни от околните села, може би не в такава степен като в софия, но го има!!Че имате публика която е по добра от тази на Лефски и Цска също е вярно...защото при поредица загуби не сте 100 човека на стадиона, за разлика от наще измислени грандове!Вярно е също така, че в неделя ще ви победим....последните години с вас се гаврят, по точно се гаври Митьо Селския, дори се гаври повече от В. Стефанов..който поне прави качествени трансфери...но също продава на Лефски и Цска..., а това с ела да ми го кажеш в очите и прочие, аз съм навит да дойда и да изпиеме по една бира примерно и да си ги кажем нещата както са!....Много ни е изнервен живота и вобще целия тоя стрес в който сме принудени да живеем избива в някаква необяснима агресия..и по мачове и по пътища!Моя принцип е подкрепяй си отбора пък каквото стане!Врагът за мен са Лефски и Цска ...унищотелите на футбола...и най вече отборчето от подуяне!
Ето това е мнение!
Пет Сеп 14, 2007 1:41 pm |
|
 |
SCB
Напреднал
|
jordas написа: абе аз преди мач с говедата не си спомням да е имало такива ''драми'' в нашия форум...ебати засегнаха се всички злободневни теми, от провинция-селяни, до урбанизация и глобалното село:)...., че София е село при това най-голямото в Бг. е абсолютен факт...който е бил в редица европейски столици ще ме разбере.., че почти цяла България е едно голямо село изповядващо чалга културата също е вярно, сигурно има тук таме някой по малки градчета, които са съхранили някакъв приличен облик, но те са единици...сега Пловдив е стар град, столица на Източна Румелия е бил..., но в последните години няма ли и при вас нашествие на селяни от околните села, може би не в такава степен като в софия, но го има!!Че имате публика която е по добра от тази на Лефски и Цска също е вярно...защото при поредица загуби не сте 100 човека на стадиона, за разлика от наще измислени грандове!Вярно е също така, че в неделя ще ви победим....последните години с вас се гаврят, по точно се гаври Митьо Селския, дори се гаври повече от В. Стефанов..който поне прави качествени трансфери...но също продава на Лефски и Цска..., а това с ела да ми го кажеш в очите и прочие, аз съм навит да дойда и да изпиеме по една бира примерно и да си ги кажем нещата както са!....Много ни е изнервен живота и вобще целия тоя стрес в който сме принудени да живеем избива в някаква необяснима агресия..и по мачове и по пътища!Моя принцип е подкрепяй си отбора пък каквото стане!Врагът за мен са Лефски и Цска ...унищотелите на футбола...и най вече отборчето от подуяне!
Пич, няма какво да кажа. Абсолютно си прав  Особено за положението в Чалгария...ъъъ България
|
Пет Сеп 14, 2007 1:46 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
В Европа правят така.
В неделя излизаме срещу един от класните отбори в България, дал много на българския футбол - футболисти, успехи, с невероятна школа и публика. Мачът ще е труден, но се надявам нашите футболисти да направят всичко за да победим този силен отбор.
А че ще ги победим е вън от съмнение. Те са ни абонати. 
|
Пет Сеп 14, 2007 2:07 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
Abe selqnin pros kazva6 4e sofia e nai golqmoto selo!!! Nai golqmoto selo e zaredi takiva kato vas 6oto cqlata provincia e tuka da raboti 6oto nikade po provinciata nqma koi 5 leva da vi dade a pliuete Sofia!!! E zaradi tova se drazna na si4ki selqci!!!! KATO NEVI HARESVA V SOFIA HODETE SI NA SELO DA KOPATE NA NIVATA 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Пет Сеп 14, 2007 2:43 pm |
|
 |
SCB
Напреднал
|
Научи се да пишеш на български и тогава ми говори. Ако прочетеш какво съм писал, ще видиш мнението ми за София. Заради такива като мен викаш, а? Не давай определения за хора, които не познаваш. Защо сега живея в София не е твоя работа. Нито съм го желал и нито за това съм мечтал. Така стана. А за тия т.нар. селяни дето ходят с официалните си азнцузи(смея да кажа, че се разграничавам от тях), кво да ти кажа. При условие, че има градчета и села с уникално висока безработица, какво да правят. Да умрат ли. Заради същата причина 1-2млн българи са напуснали БГ. Не мислиш ли, че това е по сериозен проблем от това, че София, Пловдив и Варна се пълнят със селяци. За това има малко и, че всичко в България е централизирано в столицата, което до някъде е тъпо. Между другото най-големите селяни работят в една бяла къща, на едни жълти павета.
Як офтопик, а? За мача - този път ще ви заковем.
|
Пет Сеп 14, 2007 3:42 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Абе не вярвам да ни биете,най-вероятното ще е обичайното 2:0 или 3:1 ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Сеп 14, 2007 4:23 pm |
|
 |
|