Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 9:43 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 269 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Следваща
 СЛАВИЯ - "Ботев" 
Автор Съобщение
Току що регистриран

Мнение 
Тва ми е последния пост в тази тема и изобщо в тоя форум.Не виждам смисъл и аз , и вие да се обясняваме при положение , че нито аз ще се съглася с вас , нито вие с мен.Нека в неделя да победи по-добрия и на терена , и на трибуните.Няма да ви пожелавам успех , щото поста ми ще стане като няква мелодрама.

САМО НИЕ!
САМО "Ботев"!

Пет Сеп 14, 2007 7:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
sluchaen написа:
Тва ми е последния пост в тази тема и изобщо в тоя форум.Не виждам смисъл и аз , и вие да се обясняваме при положение , че нито аз ще се съглася с вас , нито вие с мен.Нека в неделя да победи по-добрия и на терена , и на трибуните.Няма да ви пожелавам успех , щото поста ми ще стане като няква мелодрама.

САМО НИЕ!
САМО "Ботев"!

То пък не си спомням и някой да те е канил тука,че ни плашиш с напускане, като Анри Арсенал :lol:
Аре изтупай си сламата от гръбо и си оди на село....

Пет Сеп 14, 2007 9:15 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
тея 2мата над мен не са ли от най-интелигентната публика в България?Тази на Славия ??

ей заради такива паляци като вас ще ви влизаме в сектора , но този път ще ви потрошим!

Пет Сеп 14, 2007 10:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
случаен
ти пък голем трошач се извади 8)
всеки човек си има мнение явно на повечето хора от тук твоито мнение не им допада така че си прави изводите :? 8)

Пет Сеп 14, 2007 11:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
sluchaen написа:
тея 2мата над мен не са ли от най-интелигентната публика в България?Тази на Славия ??

ей заради такива паляци като вас ще ви влизаме в сектора , но този път ще ви потрошим!

Братле виж сега всеки си има право на мнение и все пак си във форума на Славия....винаги има мнения които са нелицеприятни и прочие!Моят съвет е да не им обръщаш внимание..., а с тези закани и ти се издаваш, че не си много над споменатото ниво!Помисли и върху това, че в друг форум едва ли биха ти дали такава свобода, сигурно щеше да получиш бан на втория пост...., не знам във вашия форум как е, но съм сигурен че и там не липсват гадни мнения за ''шопите''....все пак се съобразявай къде се намираш....не може коментарите да са колково велик е "Ботев" и как ще ни биете с 3 гола разлика!Айде със здраве и не се нерви!

Изображение
www.zone1913.com

Съб Сеп 15, 2007 9:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
По всичко изглежда че и срещу канарите ще трябва да се оправяме без Здравко Лазаров.Едва ли ще е фатално но е крайно време да го оправят момчето.

Съб Сеп 15, 2007 10:08 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
sluchaen написа:

Нали предишното мнение ти беше последно... ?

Съб Сеп 15, 2007 1:36 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Утре ще обясня на пловдивските селяни, на Вати, Мати, бати и тати, какво точно визирам под "селянин". И за да спят по-спокойно по-неграмотните, то е начин на поведение, а не място на раждане. Аре чао, щото АРСЕНАЛ биха Митко и аз поркам :lol: :lol: :lol:

Съб Сеп 15, 2007 7:06 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 269 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Следваща