Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Къде сега са SCB-тата да ги чуем какво ще кажат!
Мачкай лавина ... ако не полегнем на Херо и Co , на мача с чорбата водя още 2-3 с мене 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
Последна промяна jjfoxi на Нед Сеп 16, 2007 8:50 pm, променена общо 1 път
|
Нед Сеп 16, 2007 8:21 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Ха, дори по "Нова ТВ" казаха, че е имало над 1500 души публика.
Според sportni.bg, както обикновено, сме били 800 души...
|
Нед Сеп 16, 2007 8:24 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Сеп 16, 2007 8:28 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
feedback@netinfo.bg.......това е майла на който може да ги псуваме на воля от спортни.бг, или направо в сайта си има място за коментари!!Не ги щадете тия не знам какво правят там в тоя смешен сайт обаче тенденциозно ни намалят публиката наполвина почти всеки път!!Днес аз ще се застрелям ако бяхме по-малко от 2000 човека!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Сеп 16, 2007 8:30 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Ортега е луд. Тва с щита беше страхотно. И Воденичката отиде да ги дразни. Много добър Ради Рангелов. Дано вече да го пуска титуляр. Хареса ми Воденичката как се включи. Орлинов още не е във форма, но като влезе, а и като дойде Електричката ще е много добре в атака. Малко ни трябва още 1 централен халф за свежест като се умори Саша и/или Илийката, който в момента явно не е във форма и той. Абе днеска бяха на ниво играчите. Така трябва да играят.
Нед Сеп 16, 2007 8:48 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Сревица Кузмановски: Надявам се след този мач хората да се върнат по стадионите
София. Старши треньорът на Славия Стевица Кузмановски остана доволен от играта и победата на неговия тим над "Ботев" (Пд). “Белите” спечелиха като домакини с 4:2, но Кузмановски заяви , че все още има много работа за вършене. “Стана много хубава среща. Но за да стане хубав мач, трябва да има два отбора на терена. Направихме спектакъл за публиката по трибуните. Опитахме се да играем красив и атрактивен футбол и се получи, за радост на нашите фенове. Надявам се след този мач да успеем да привлечем още повече хора не само на нашия стадион, но и навсякъде. Създадохме много положения, успяхме да отбележим четири гола, което ни дава допълнително самочувствие. Имаме и няколко млади момчета, които тепърва ще започнат да усещат тежестта на бялата фланелка. Те са нашето бъдеще”, заяви Кузмановски.
Кузмановски е поне две класи над онзи дървен философ Достанич.Само да намери още един централен защитник като хората.Иначе несъмнено е добър мотиватор.
|
Нед Сеп 16, 2007 8:54 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
В Павлово вече се събираме все повече и повече слависти  ! Вече мисля ,че броя ни е около 5-10 и ще се увеличава  А тази бройка,която споменах е само на младежи 14-17 г  ,мисля че има потенцял за увеличение на публиката през отзи сезон стига да има добри изяви на любимя ни отбор!
Нед Сеп 16, 2007 9:03 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Много готин мач,но аз видях в него един слаб Данчо Петков и един пенсионер дето го кара на доизживяване Саша Симонович- лично мое мнение 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Сеп 16, 2007 10:11 pm |
|
 |
SamoSlavia
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Окт 23, 2004 6:09 pm Мнения: 414 Местоположение: Овча Купел
|
FeverNew написа: Ха, дори по "Нова ТВ" казаха, че е имало над 1500 души публика. Според sportni.bg, както обикновено, сме били 800 души...
В сайта на Професионалната футболна лига дори пише, че на мача е имало 500 зрители, което мен лично много ме учуди. За всеки, бил на мача, е ясно, че бяха повече от 500. Трябва да отбележа и доста голямата агитка на гостите.
|
Нед Сеп 16, 2007 11:00 pm |
|
 |
|