Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 04, 2025 2:19 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Следваща
 Българските отбори в Европа 

Кой отбор ще се представи най - добре през този сезон?
""Левски"" 20%  20%  [ 9 ]
ЦСКА 34%  34%  [ 15 ]
Локомотив (Сф) 14%  14%  [ 6 ]
Литекс 32%  32%  [ 14 ]
Общо гласове : 44

Българските отбори в Европа 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И буферите и чорбата да падат :evil: :twisted:! На мен още ми е гот за загубата на говедата......тия говеда какви смешници са :oops:

Изображение
www.zone1913.com

Чет Сеп 20, 2007 12:01 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Някой знае ли дали ще може да се гледа мача на буферите онлайн някъде? В http://www.myp2p.eu има едно Maybe срещу този мач.

Чет Сеп 20, 2007 12:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Феновете на Рен иронизират Локо (Сф) и България

Отблъскващо пренебрежение цари сред привържениците на френския Рен преди първия мач от I кръг за Купата на УЕФА с нашия Локомотив (Сф) утре.

Във форума на един от фен-сайтовете на бретонците "Stade Rennais Online" почти всички гледат с насмешка над българския тим, както и на България като цяло.

Един от запалянковците предупреждава тези, които ще пътуват за София да внимават, когато се движат по българските пътища.

"Всичко може да се случи!!! Да попаднете на мина, на яма, където да експлодирате", бълнува явно станал с някои части нагоре фен на Рен с псевдоним loick35-Alr.

"Трябва да им е*** майката на тия българи с 2:0 там", нагъл и брутален е Brutus.

Потребителят Baylay показва видео от мача на Локомотив срещу Черноморец (4:0), след което с нескрит сарказъм пита: "1. Къде са им привържениците (мачът е домакински)? Ако нашето гостуване доведе толкова публика, това обещава добра атмосфера :). 2. Да живеят българските защити! Разбираме защо Локомотив вкара толкова гола, два от които отблизо на празна врата. Честно казано мисля, че има начин да направим нещо малко (или голямо) там".

В същия тон продължават мненията и на останалите.

"Нищо впечатляващо като футбол, но може да си имаме проблеми", коментира L!thos.

"Вкарват много от статични положения. Защитата им е една катастрофа. Бриан и Вилтор, ако са на линия, биха могли да я пробият без големи затруднения (да се надяваме)", е мнението на Valent.

"От това видео нищо не ме впечатлява, още повече че срещу тях има такава защита. 4:0 изглежда лесно постигнато. "Сините" (в случая Черноморец) не се движат и гледат как топката лети. Ние нямаме такава защита. Гледайки този футбол, мисля, че все пак имаме шансове да продължим. Но това е едно видео и нищо не може да се каже предварително", споделя Bop.

"Виждайки видеото не смятам, че ще бъде много трудно, въпреки че "сините" срещу тях са като тези от Нант миналата година и дори тази. Смятам, че с нападатели като Вилтор, Емерсон и Бриан трябва да отбележим няклко гола и отзад да сме като гранит. При всички случаи се надявам на това", казва на свой ред cece35.

Все пак има и по-трезви мнения на запалянковци на Рен.

"Статистиката им от началото на сезона не е никак лоша", обръща внимание Roazhoninho.

Antonio-35 пък е успял да изгледа директно мача "Ботев" - Локо София (2:2) и споделя: "Вратарят им спаси много положения. Защитата не им е много добра, а напред имат няколко добри индивидуалисти, но отборът не действа като колектив".

Чет Сеп 20, 2007 12:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Tony Adams написа:
Някой знае ли дали ще може да се гледа мача на буферите онлайн някъде? В http://www.myp2p.eu има едно Maybe срещу този мач.

поне в българския сайт мача на локото нефигурира....единствено на запис по нова от 12 без 15

Чет Сеп 20, 2007 7:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=1000 тук дават буферите

Чет Сеп 20, 2007 8:15 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
tuk gi davat http://www.online-television.tv/channel ... /Direct_8/

izbirate "direct 8"

Чет Сеп 20, 2007 8:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Gledah macha po gornia link - vupreki sudiistkite avanti za buferite, Rennes biaha mnogo po-dobri. Otmeniha chist gol na francetata, a mislia che i duzpa ne im dadoha..

Чет Сеп 20, 2007 9:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ей сега буквално се прибирам, слушах го в колата Локо и Рен..., какво да кажа това което очаквах се случи, сега оства и на чорбата да вкарат 2 гола и ще е ебати хубавата вечер:)....

пс. Нещо тия по гонг казаха, че нямало повече от 2000 човека на Локо-Рен....кажете ми може ли така да се излагат буферите, тия верно нямат жив фен!Ние на мачът с "Ботев" бяхме повече :oops: ...ако играеме в Европа ще сме поне 10 хиляди!

Изображение
www.zone1913.com

Чет Сеп 20, 2007 9:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Сега видях локото че падат 1:3 . Ми какво да ви кажа очаквах го :) а относно 10хиляди на наш мач в европа - не се и съмнявам но има една малка подробност за сега не сме в европа :(

Чет Сеп 20, 2007 9:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Буферите са събрали не 10 000 а 3000 - това е малката подробност.

Чет Сеп 20, 2007 9:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Следваща