Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Кой вярва че Славия ще бие ЦСКА в събота ?
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Ако искаш, дай ми 240 лв. и без да съм Мартин Захариев мога да ти кажа, че ЦСКА ще ни бие с поне два гола разлика. 
|
Чет Сеп 20, 2007 10:34 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
FeverNew написа: Ако искаш, дай ми 240 лв. и без да съм Мартин Захариев мога да ти кажа, че ЦСКА ще ни бие с поне два гола разлика. 
шшшшшшшт , бием или равен!!...айде дайте малко да помечтаем 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Сеп 20, 2007 10:38 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Slavia_Pobeditel написа: НЕ МИСКИН МОГА ДА ТИ КАЖА ЧЕ МАРТИН ЗАХАРИЕВ НЕ МИ Е ПРЕДРЕКЪЛ НА МЕН ЗА РЕЗУЛТАТА ОТ МАЧА НО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ МИ КАЗА ЗА АВСТРИЯ ЧЕ ЩЕ РАБОТЯ ТАМ И СЛЕД ТОВА И КОГА ЩЕ СЕ ОЖЕНЯ И ТОЧНО ТОГАВА СТАНА-ВСИЧКО МИ ПОЗНА.АКО И ТИ МИ ПОЗНАЕШ ТЕЗИ НЕЩА ЩЕ ТИ ДАМ ПАРИ НО ЗА РЕЗУЛТАТА НА МАЧА НИКАКВИ ПАРИ НЯМА ДА ТИ ДАМ И НЕ СЕ БАЗИКАЙ С ЕКСТРАСЕНСИТЕ. ТАКИВА КАТО ТЕБ И В ГОСПОД НЯМА ДА ПОВЯРВАТ ДОКАТО НЕ ГО ВИДЯТ.
Доведи и жената на някой мач  , а пари направи ли в Австрия...сигурно да щом си се оженил  ....заповядай на мачът с Цска и аз и тия които сядат около мен ще ти гледаме на ръка 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Сеп 20, 2007 10:42 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Днеска видях извънземен 

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Сеп 20, 2007 10:54 pm |
|
 |
|