Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 04, 2025 5:44 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
 Българските отбори в Европа 

Кой отбор ще се представи най - добре през този сезон?
""Левски"" 20%  20%  [ 9 ]
ЦСКА 34%  34%  [ 15 ]
Локомотив (Сф) 14%  14%  [ 6 ]
Литекс 32%  32%  [ 14 ]
Общо гласове : 44

Българските отбори в Европа 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Буферите са събрали не 10 000 а 3000 - това е малката подробност.

сега им почва след малко мачът по Нова на запис!.....любопитен съм да видя така широко прокламираната Хореография :lol: :lol: :lol:

Изображение
www.zone1913.com

Чет Сеп 20, 2007 10:36 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Бях на Орлов мост Точно преди да почне мача...и засекох 2 вълни от по 15 човека да отиват към армята с шалчета!Ако играем в Евро турнирите,не само мисля,че ще съберем мн мн повече хора,но и мача ще се играе на Овча Купел и няма да има такова унижение като при доковците :shock: поне аз го приемам така-идват европеиците и ко виждат 2000 фена и то на чужд терен :lol: :lol: :lol: е бати смешниците :!:

Чет Сеп 20, 2007 10:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Еми кво да кажа - слаба работа. ЦСКА имат реални шансове на реванша ;)

САМО СЛАВИЯ!

Чет Сеп 20, 2007 10:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
voki написа:
Бях на Орлов мост Точно преди да почне мача...и засекох 2 вълни от по 15 човека да отиват към армята с шалчета!Ако играем в Евро турнирите,не само мисля,че ще съберем мн мн повече хора,но и мача ще се играе на Овча Купел и няма да има такова унижение като при доковците :shock: поне аз го приемам така-идват европеиците и ко виждат 2000 фена и то на чужд терен :lol: :lol: :lol: е бати смешниците :!:

абе че са смешници така е, но поне агитката им сравнена с тази на Литекс е ехеее....айде време е и ние да излезем в Европа да видим на какво сме способни в такива големи мачове, щото с "Ботев", Черно Море и сие стимула е -....а, че ще сме 3 пъти повече е пределно ясно!

Изображение
www.zone1913.com

Пет Сеп 21, 2007 10:20 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Незнам как ще се представим в Европа,малко съм песимистично настроен...Играчите ни нямат опит в такива важни мачове,свикнали са да лягат на "големите" български отбори, па камоли европеиските,е за това трябваше да участваме в Интертото тази година!

А Литекс от 500 човека публика скочиха на няколко хиляди за няколко години,Това можаха да са слависти :D

Пет Сеп 21, 2007 10:42 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
voki написа:
Незнам как ще се представим в Европа,малко съм песимистично настроен...Играчите ни нямат опит в такива важни мачове,свикнали са да лягат на "големите" български отбори, па камоли европеиските,е за това трябваше да участваме в Интертото тази година!

А Литекс от 500 човека публика скочиха на няколко хиляди за няколко години,Това можаха да са слависти :D

Какви няколко хиляди :roll: ..там на стадиона влизат с колелата :lol: , при положение, че отборът им толкова години играе редовно в Евротурнирите и подържа едно добро ниво...и немогат да напълнят мизерния си 5-6 хиляден стадион!Тия както една година не се класират в Европа и Гришата им ореже кинтите и пътуват там където им е мястото...Б, В група!

Изображение
www.zone1913.com

Пет Сеп 21, 2007 10:47 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Снощи ходих на армията с един френд да гледам мача , но не отидох за да гледам смешният червено-черен отбор , а заради класните играчи в редиците на Рен ! Освен това очаквах да паднат , което ми донесе достатъчно наслада в студеното време ! Иначе като публика мисля че можеха да бъдат доста повече като се сметне че този мач до голяма степен определяше влизането в групите на УЕФА ! Но да се надяваме , че поне ЦСКА ще представи България в УЕФА !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Сеп 21, 2007 12:49 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

Мнение 
А бе земете се стегнете бе сички знаем че 1во вие никога няма да играете в Уефа,така че си глейте мача с прасетата 2ро и да играете може би след 100тина год няма да сте повече от 2000 човека

Пет Сеп 21, 2007 1:22 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
VOJDA1 написа:
А бе земете се стегнете бе сички знаем че 1во вие никога няма да играете в Уефа,така че си глейте мача с прасетата 2ро и да играете може би след 100тина год няма да сте повече от 2000 човека

Ако след 100 години сме 2000 човека , за вас само ще се носят легенди !!! Аре ходи прави свирки на затлъстелият ви "тартор" - татко Миетъл и се радвайте че имате още мляко да пиете сапуни недъгави ! :arrow:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Сеп 21, 2007 1:26 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вожде, за нашият максимум(публиа) на мач от УЕФА може само да се предполага, докато вашият видно не е повече от 3 000(и то с условности) :roll: Иначе локото не играха никак зле.Друг е въпроса колко Рен се напрягаха.Мисля ,че бяха подценили мача, ама това си е техен пробем.ЦСКА-то ако допусне тук гол са свършени.Успех все пак :wink:

Пет Сеп 21, 2007 1:35 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща