Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 18, 2025 7:11 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
 Българските отбори в Европа 

Кой отбор ще се представи най - добре през този сезон?
""Левски"" 20%  20%  [ 9 ]
ЦСКА 34%  34%  [ 15 ]
Локомотив (Сф) 14%  14%  [ 6 ]
Литекс 32%  32%  [ 14 ]
Общо гласове : 44

Българските отбори в Европа 
Автор Съобщение
Току що регистриран

Мнение 
Death_Squad написа:
VOJDA1 написа:
jordas написа:
VOJDA1 написа:
Chelsea написа:
Вожде, за нашият максимум(публиа) на мач от УЕФА може само да се предполага, докато вашият видно не е повече от 3 000(и то с условности) :roll: Иначе локото не играха никак зле.Друг е въпроса колко Рен се напрягаха.Мисля ,че бяха подценили мача, ама това си е техен пробем.ЦСКА-то ако допусне тук гол са свършени.Успех все пак :wink:

Ем нормално е само да предполагате защото никога няма да играете в Европа,винаги ще си бъдете мишки

поредния малоумник дръзнал да пише......когато вие имате тия успехи които сме ги имали ние може да коментираш, а 2000 човека и кусур щом това ви е максимума в такъв отговорен мач...друго освен съжаление не може да събудите!!Аз напротив няма да ви пожелая успех, а загуба с двуцифрен резултат в реванша....за да разберете къде е мястото на вашия кантонерски клуб....винаги в миманса!

Бате квото и да говориш сте най слабия софийски отбор с най малко фемове само тва ще кажа
И кой го казва великите ултраси на локо които са милиарди и за това преди 2-3 години дойдаха на нашия стадион само 7 човека :lol: :mrgreen: и поне няма да обърнем Българското знаме при хореография :oops:

Бате ти не ми говори за гостувания защото никъде освен в софия не ходите повече от 30тина човека така че не ми дажай примерикога колко сме били нали се сещаш

Пет Сеп 21, 2007 5:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Най унизителното за буферите в цялата ситуация бяха молбите към феновете на "Левски" и ЦСКА да дойдат за да напълнят стадиоана..............Селяни нещастни като не се уважавате сами как искате другите да ви уважават.2000 човека на най-важния мач на буферите от години насам - при това не всички фенове на отбора отборчето от Илиенци май е на път да изчезне от футболната карта.

Пет Сеп 21, 2007 6:16 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
И сега с най- големи шансове за продължаване напред остава ЦСКА...
Относно спора по - нагоре по темата няма какво да кажа, освен, че "Локомотив" изживява най - успешния си период от десетина години насам, а при нас нищо съществено не се случва. И въпреки това има паритет в броя на публиката. И освен това "Славия" остава много по - голям дразнител от "Локомотив" за другите отбори.

Пет Сеп 21, 2007 6:21 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
VOJDA1 написа:
Death_Squad написа:
VOJDA1 написа:
jordas написа:
VOJDA1 написа:
Chelsea написа:
Вожде, за нашият максимум(публиа) на мач от УЕФА може само да се предполага, докато вашият видно не е повече от 3 000(и то с условности) :roll: Иначе локото не играха никак зле.Друг е въпроса колко Рен се напрягаха.Мисля ,че бяха подценили мача, ама това си е техен пробем.ЦСКА-то ако допусне тук гол са свършени.Успех все пак :wink:

Ем нормално е само да предполагате защото никога няма да играете в Европа,винаги ще си бъдете мишки

поредния малоумник дръзнал да пише......когато вие имате тия успехи които сме ги имали ние може да коментираш, а 2000 човека и кусур щом това ви е максимума в такъв отговорен мач...друго освен съжаление не може да събудите!!Аз напротив няма да ви пожелая успех, а загуба с двуцифрен резултат в реванша....за да разберете къде е мястото на вашия кантонерски клуб....винаги в миманса!

Бате квото и да говориш сте най слабия софийски отбор с най малко фемове само тва ще кажа
И кой го казва великите ултраси на локо които са милиарди и за това преди 2-3 години дойдаха на нашия стадион само 7 човека :lol: :mrgreen: и поне няма да обърнем Българското знаме при хореография :oops:

Бате ти не ми говори за гостувания защото никъде освен в софия не ходите повече от 30тина човека така че не ми дажай примерикога колко сме били нали се сещаш

Разликата между Славия и Локомотив е като между слънцето и луната вас ви виждат само когато ние залезем. :wink:

Само белите.

Пет Сеп 21, 2007 7:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Браво пич много добре му го каза на буфера :) браво само така мн ме израдва тоя комент пак браво :!:

Пет Сеп 21, 2007 7:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
И сега с най- големи шансове за продължаване напред остава ЦСКА...
Относно спора по - нагоре по темата няма какво да кажа, освен, че "Локомотив" изживява най - успешния си период от десетина години насам, а при нас нищо съществено не се случва. И въпреки това има паритет в броя на публиката. И освен това "Славия" остава много по - голям дразнител от "Локомотив" за другите отбори.

Дълбоко грешиш. Не от десетина години, а откакто поне аз се помня. То и няма нищо за помнене, един мач с Динамо ( Тбилиси ) и петичката от ПСЖ... :lol: :lol: ...се качила на табелка.... :lol: :lol:

Пет Сеп 21, 2007 10:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ахах.....се качила на табелка :lol: :lol: :lol: , тия възпяват някаква катерица :lol:...докомотивска му работа!Иначе май имат някакъв мач с Монако...най-успешния, но къде е Монако къде са Хамбургер, Валенсия, Глазгоу Рейнджърс, Андерлехт....Реал Мадрид :oops:

Изображение
www.zone1913.com

Пет Сеп 21, 2007 11:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ебати кеееефааааааааааааааааааааа:))!!!

Кой сега е номер едно????????

Сектор А, сектор А.............

Гадните комунисти духаааааааааааааааааааат!!!

Изображение
www.zone1913.com

Чет Окт 04, 2007 9:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Готино се получи тази вечер (дори и преди буферите да са изиграли своя мач). Всичко е логичен резултат на измисленото ни първенство - с велизарки и БФС-та се стига максимум до първия кръг, т.е. до преддверието на Европа. Урокът е прост, всяка година ни го повтарят, но измислените ни грандове все не го научават. Затова сега ми е кеф като страдат.

Чет Окт 04, 2007 9:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Имало Господ!!!!!Ставам фен на Тулуза!!!!!!!!!

Чет Окт 04, 2007 9:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща