Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Тоя мач наистина не е уредон видя се.Ама как Керчев ще го изпусне това положение много ме е яд.И после ако някой ми каже че цска са били по добре просто... слаби са съдията подпря малко както минала година абе шанс са кво да напраим ... прави сте са гледаме напред
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Съб Сеп 29, 2007 6:58 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Убеден, че мачът не беше уреден както ставаше през последните години. Евала на момчетата за усилията - бяхме по-добри. Черевените смешници не спряха да лежат, от след този четвъртък перлите ще се съсредоточат единствено в мачовете от А група. Субектът в жълто ни закла като подпираше индийското отборче при всяка възможност. Не мисля, че имаме основания за критики към играчите - раздадоха се и ако продължават така успехите няма да закъснеят. Лека-полека се възражда слависткия дух, дано тенденцията продължи и при гостуванията!
|
Съб Сеп 29, 2007 7:11 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Дуспа срещу Керчев червен картон за вратарчето чорбарите играят с ръце в наказателното ? тая пернишка лека жена велизар пада като труп на земята без никой да го е докоснал ... просто нямам нерви вече

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Сеп 29, 2007 7:27 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Смешно, но истина, Славия заслужаваше да победи най-после....
Съб Сеп 29, 2007 7:35 pm |
|
 |
valery
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 28, 2004 9:39 pm Мнения: 731 Местоположение: Sofia, Slavia
|
При такова съдийство никога няма да има футбол в България!!!
|
Съб Сеп 29, 2007 7:46 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Сега видях , че има засада и при гола на чорбата 2 дуспи за нас и червен картон за джуджето тодоров

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Сеп 29, 2007 9:11 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Ще полудея! Как ни порязаха, как ги изпуснахме.
Фенове и играчи, доказахме, че Славия винаги е била сред най-добрите.
Събирам пари и ще направя един голям винил с лика на Цар Борис III.
Днес сред агитката се пя химна на Царство България. Белите фенове бяха на ниво, малко повече решимост от играчите и щяхме да ги смацем комунистическите прасета. Нищо. Главата горе и на следващия мач отново заедно. Само Славия!
|
Съб Сеп 29, 2007 10:59 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
за да победиш, трябва да вкарваш голове, но за съжаление без удари към противниковата врата това е невъзможно
Нед Сеп 30, 2007 12:09 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ортега е страхотен нападател но не е типичен голаджия.Ако бяха играли Здравко Лазаров или Елтон със сигурност щяхме да вкараме гол.Ортега не може да се оправя сам напред - трябва му партньор.Кавдански трябва да е титуляр има качества.Орлинов и Воденичаров също се включиха добре.Ники Петров трябва да се успокои и да се концетрира върху играта.А Дяков и Георгиовски опредлено могат повече.Но което е най-важното за първи път от години срещу чорбата показахме дух и желание за игра.
П.П. Този Томов е невероятно нагъл - нещо като Лафчис преди години.Егати глупостите е наговорил.
|
Нед Сеп 30, 2007 7:55 am |
|
 |
|