Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Да Кавдански какви балтии направи на негрите от цдна добре че тоя не им даде дуспи , иначе ни липсваше отпред Елтон

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Сеп 30, 2007 8:59 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
ne izigrahme lo6 ma4..cska mn slabi..no vzeha taka da se kaje mn pesteliva pobeda..minimalni usiliq maksimalen rezultat..i purvoto ne si izleznaha ot polovinata..kakto i vtoroto..raz4itaha q na faul q na korner..kato cqlo zapaziha sili za vajniq ma4..
nie se bluskahme da vkarame cql ma4,malko bezideino s tiq balonni topki kum nevisokiq ortega..za6titata mn v na6to pole sede6e i nemojehme da im napravim totalen natisk..kakto i za totalno nadigravane nemoje da se govori..imahme viden lek prevez bez 6ansove purvoto i s nqkolko vtoroto koito trqbva6e da gi vkarame..absolutni podaruci..ot igra ne vidqh da suzdadem ne6to koi znae kakvo..s izklu4enie na edin 2 probiva na ortega i ker4ev..
ne ni dostigna malko moje da se kaje..no i trqbva da se ima predvid 4e kogato se srabotqt v cska 6te igraqt na po-visoko nivo..taka 4e i nie trqbva da se stqgame nai-ve4e v sredata kadeto ne tolkova georgievski me pritesnqva6e kolkoto fugata i iliev na postovete si trqbva da sa edna ideq po-naporisti..za fugata e qsno oka4il e obuvkite,no iliev ima o6te kakvo da se iztiska.
golut padna sled kato cqlo kolektivna gre6ka..a dqkov gre6no preceni situaciqta i napravi po-lesnoto..da se spre i da vdigne ruka..
vsi4ki "ataki" ili opiti za ne6to takova minaha prez nego no si li4i 4e moje da se opravi borben e..i kato trugnat da go minavat ne puska protivnika s kakvito i da e usiliq..v takti4eski plan ima da se doo6laifva..
susavut:
Емил Петров-edin udar,edin gol
Богомил Дяков-tu ne6to pozitivno tu se okazva dupkata otzad
Йордан Петков-stabilen
Илия Илиев-anemi4en,za takuv ma4 kato 4e li mu lipsva6e jelanie
Владимир Иванов-nezabelejim
Славчо Георгиевски-ne tolkova zle kolkoto go izkarvat.zadurja6e topkite i razpredelq6e
(77-Димитър Воденичаров-ne uspq da se vklu4i v ma4a
Мартин Керчев-opita vs,dosta naporist,jalko za propuska
(85-Мартин Христов-neznam dali pipna topkata
Дениран Ортега-bore6e se no sam sami4ak..pri tazi pribrana otbrana..trudno mu be6e
Мартин Кавдански-stabilno
Георги Мечечиев-stabilno otzad..napred optimalno za negovite ka4estva,pove4e ne se iska ot nego
Николай Петров-s toq harakter za malko 4erven karton,dobre 4e go izvadi na poluvremeto,ina4e ne igra lo6o,ne mi haresa 4e lipsva6e pri nego tezi otigravaniq napred s koito da razkusa za6titata na cska..igrae6e na sigurno
(46-Орлин Орлинов-ne se vklu4i lo6o,sre6tu burzak kato todorov se spravi dobre,vidq se 4e ima jelanie
|
Нед Сеп 30, 2007 9:56 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Аз само за Керчев не съм съгласен. Според мен направи мн слаб мач. И не говоря за пропуските. Това го говорех през цялото 2ро полувреме. Дразнеше ме. Не даваше пасове или като даваше не бяха точни. Често задържаше топките вместо да подаде и лесно ги губеше. Жалко, че не вкара от прекия свободен и когато беше сам с/у вратаря. Иначе останалото вие го казахте.
Нед Сеп 30, 2007 12:33 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Fugata igra dobre
Нед Сеп 30, 2007 1:53 pm |
|
 |
kikinho17
Пристрастен
|
Съдията беше 50-50.Просто шанс.Нормално е да загубиш от ЦСКА,но не и от Черноморец и "Марек".Успех напред! 
_________________ SLAVIA-BULGARIA!!!
|
Нед Сеп 30, 2007 4:06 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
kikinho17 написа: Съдията беше 50-50.Просто шанс.Нормално е да загубиш от ЦСКА,но не и от Черноморец и "Марек".Успех напред! 
ebasi 50-50.. dve 4isti duzpi ne ni dade, i spesti 4erven karton na Iordan todorov
Нед Сеп 30, 2007 5:49 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
kikinho17 написа: Съдията беше 50-50.Просто шанс.Нормално е да загубиш от ЦСКА,но не и от Черноморец и "Марек".Успех напред! 
Евала,че се престраши и го каза !
Ако е искал да ни реже, щеше да изгони Дяков или Илийката,нямаше да свири засада при положението на Неи и т.н.
Истината за мен е,че по-скоро наще не искаха да победят,отколкото че съдията ги е подпирал.Вярно,може малко да ги подбутнал,но както при тях,така и при наши ситуации не "наду свирката"!
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Сеп 30, 2007 7:04 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Евала,че се престраши и го каза !
Ако е искал да ни реже, щеше да изгони Дяков или Илийката,нямаше да свири засада при положението на Неи и т.н.
Истината за мен е,че по-скоро наще не искаха да победят,отколкото че съдията ги е подпирал.Вярно,може малко да ги подбутнал,но както при тях,така и при наши ситуации не "наду свирката"!
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Сеп 30, 2007 7:04 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Абе Кикинчо, "Марек" би чорбата, когато се бореха за титла, а ние паднахме срещу тях навън. Чорбата ни би у дома....изводите ги прави сам, но по-реалистично! ( нищо лично )
|
Нед Сеп 30, 2007 7:06 pm |
|
 |
|