Автор |
Съобщение |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
service_crew написа: Цитат: Връщат Благой Георгиев в националния
Благой Георгиев ще бъде върнат в националния отбор на България. Димитър Пенев е решил да повика Благо за предстоящата квалификация срещу Албания на 17 октомври в Тирана. Селекционерът на "трикольорите" е оценил силните изяви на бившия футболист на Славия в Дуисбург. Както е известно Благой Георгиев не бе изивикан на последния лагер сбор на националите преди мачовете с Холандия и Люксембург. Тогава футболната общественост остана озадачена от решението на Пената да не повика крилото, чиито изяви като титуляр за Дуисбург впечатляват дори взискателните немски фенове.
Благо ще заеме най-вероятно мястото на Ивелин Попов, който ще бъде върнат в младежкия национален отбор, където той е капитан. Ще се сетите ........ 
tvurde kusno.. ni6to 4ydno da padnem i tam...
Пет Сеп 28, 2007 11:34 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Пената викна Дафчев и Благой Георгиев в националния
Пет, 2007-10-05 16:49
Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по футбол Димитър Пенев обяви списък с 22 футболисти за лагера преди гостуването на Албания на 17 октомври.
Пената е извикал в състава двама футболисти от Локомотив (Сф) - Марчо Дафчев и Калоян Караджинов.
Относо с екипа на "лъвовете" ще играе и полузащитникът на Дуисбург Благой Георгиев.
Евроквалификацията на стадион "Кемал Стафа" в Тирана започва в 20:45 часа българско време.
Ето и избраниците на Пенев:
Вратари: Димитър Иванков, Георги Петков
Защитници: Радостин Кишишев, Игор Томашич, Валентин Илиев, Петър Занев, Лусио Вагнер, Йордан Тодоров, Живко Миланов, Пламен Николов
Халфове: Станислав Ангелов, Стилиян Петров, Чавдар Янков, Благой Георгиев, Ивелин Попов, Марчо Дафчев, Димитър Телкийски, Калоян Караджинов
Нападатели: Велизар Димитров, Христо Йовов, Мартин Петров, Димитър Бербатов
kvo pravat Wagner (pulna dupka sre6tu Holandia),Zanev(ne e popadal v grupata na Celta poslednite 4 macha),Todorov(to se vidja v4era...),St.Angelov(nai-slabia igra4 na Energi),Telkiyski(pomnime go sre6tu holandia) i nai-nakraja Hristo yovov!
basi mafiata!
Пет Окт 05, 2007 4:00 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
sandokan написа: Пената викна Дафчев и Благой Георгиев в националния Пет, 2007-10-05 16:49
Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по футбол Димитър Пенев обяви списък с 22 футболисти за лагера преди гостуването на Албания на 17 октомври.
Пената е извикал в състава двама футболисти от Локомотив (Сф) - Марчо Дафчев и Калоян Караджинов.
Относо с екипа на "лъвовете" ще играе и полузащитникът на Дуисбург Благой Георгиев.
Евроквалификацията на стадион "Кемал Стафа" в Тирана започва в 20:45 часа българско време.
Ето и избраниците на Пенев:
Вратари: Димитър Иванков, Георги Петков
Защитници: Радостин Кишишев, Игор Томашич, Валентин Илиев, Петър Занев, Лусио Вагнер, Йордан Тодоров, Живко Миланов, Пламен Николов
Халфове: Станислав Ангелов, Стилиян Петров, Чавдар Янков, Благой Георгиев, Ивелин Попов, Марчо Дафчев, Димитър Телкийски, Калоян Караджинов
Нападатели: Велизар Димитров, Христо Йовов, Мартин Петров, Димитър Бербатов
kvo pravat Wagner (pulna dupka sre6tu Holandia),Zanev(ne e popadal v grupata na Celta poslednite 4 macha),Todorov(to se vidja v4era...),St.Angelov(nai-slabia igra4 na Energi),Telkiyski(pomnime go sre6tu holandia) i nai-nakraja Hristo yovov!
basi mafiata!
Тоя състав е пълен абсурд........предполагам, че стратега от Мировяне е бил много пиян когато е определял играчите!!.....чакам включване от моя приятел и вечен опонент макиавели да даде и той компетентна оценка 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Окт 05, 2007 4:25 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Абе аз все си мисля, че не Пената, а други определят повиквателните. Срамота е гърбавото и пернишкия симулант да са повикани, а Митко Рангелов да не е.
|
Пет Окт 05, 2007 7:23 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Караджинов: Не съм за националния отбор
Халфът на Локомотив София Калоян Караджинов все още държи на мнението си, че мястото му не е в националния отбор на България, това разкри самият футболист в интервю за Дарик радио. Кайо сподели, че е изненадан от повиквателната от селекционера Димитър Пенев. „Разбрах, че съм повикан в националния преди малко – когато отидох на тренировки. Доволен съм!”, каза полузащитникът на „железничарите”. „Държа си на това, което казах преди известно време, че мястото ми не е в националния. Там футболистите са много по-добри от мен. Надявам се да оправдая доверието, което Пенев ми гласува. Уверен съм в себе си и възможностите си, но честно казано съм малко изненадан. Аз ще се раздам на 100%, както всеки един друг футболист”, заяви Караджинов. Той смята, че България има шанс да се класира на Европейското първенство. „Всеки българин вярва в това”, смята халфът на Локо Сф.
Мъжка постъпка от един буфер - аз не сещам друг да е казвал подобно нещо.
|
Пет Окт 05, 2007 8:22 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Пет Окт 05, 2007 8:34 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Абе, май тая тема трябва да се затвори и да се отвори нова: " Мондиал 2010" 
|
Пет Окт 05, 2007 9:07 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Не знам. От всички повикани има само 1 чист нападател. Пренебрегва всички останали български нападатели, което е мн тъпо.
Съб Окт 06, 2007 2:08 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Локо София-Национали(контрола)
69' Гол на Благой Георгиев след красиво изпълнение на 11-метровия наказатален удар. Той леко копна топката, докато Галев плонжира встрани.
68' Дузпа за България. Нарушение срещу Чавдар Янков в наказателното поле, Антон Генов отсъжда дузпа.
Кой друг ако не Благо ще вкара на буферите 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Окт 12, 2007 4:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Благо Георгиев е бил най-добришят на терена с гол и голов пас.Сега ако не го пуснат титуляр срещу Албания не знам.Лошото е че буферите са контузили Мартин Петров и може да да пропусне мача с шиптърите.Е как пък избраха точно тези дърводелци буферите за контролния мач........
|
Пет Окт 12, 2007 5:08 pm |
|
 |
|