Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Хммм и после Стоичков бил главния виновник.... що сега всечки критици негови мълчат, той, че за сега не става за треньор на България не става, ама замислете се дали причината е само в него.... ЕВАЛА на Пената, че извади тая мърда Стилян, за Мечо няма кво да говорим, мисля че красноречиво се видя кои са най-добрите на терена, ЕЛАВА БЛАГО, ЕВАЛА ЧАВО
Чет Окт 18, 2007 8:56 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
И аз това си мислех снощи, по време на мача. Дали виновникът беше Ицо, дали въобще имаше виновник или просто футболистите от националния отбор бяха достигнали тавана си под ръководството на Стоичков.
|
Чет Окт 18, 2007 3:57 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Според мене : Много баби , хилаво дете !!! 
Чет Окт 18, 2007 4:00 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Otborat be6e na ple6tite na Go6o Petkov, 4ak i Blago = slavisti.
Чет Окт 18, 2007 5:40 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
ми аз не видях чаво да направи нещо запомнящо се а,а айде....
|
Чет Окт 18, 2007 9:19 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
За Чаво съм съгласен , ама Благо се включи много добре

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Окт 18, 2007 10:42 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
е и Чаво отправи един добър удър  за разлика от Унуй говедо дет от удър-2 м пред наказателното я изкара в Тъч 
Чет Окт 18, 2007 11:02 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Докато се опитват да продадат тия куци коне (говедата) чрез националния нищо добро не ни чака. Всичките лефскарчета в националния играят отчайващо слабо!
Пет Окт 19, 2007 10:40 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
O HEEEEE!!
Цитат: Селекционерът на националния отбор Димитър Пенев предвижда да прати повиквателна на вратаря Ивайло Петров за евроквалификациите с Румъния (17.11) и Словения (21.11). Стратега ще разчита на Димитър Иванков, но тъй като Георги Петков е контузен, той още не е решил кой да замести титуляра на "Левски". Според запознати вариантите пред Пената са две - вратаря на ЦСКА или стража на Локо (Пд) Стоян Колев. В БФС се твърди, че шансовете на Пифа са по-големи.
Сря Ное 07, 2007 2:15 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13208 Местоположение: SOFIA
|
Основната вина за лошото състояние на националния отбор е в предишното и сегашното ръководства на БФС. Те позволяват да се оказва натиск върху националните селекционери от различни страни, а и като цяло в последните 10 години във футболната върхушка не се забелязва ясна визия за развитието на националния футбол и в часност на националните отбори.
Вижте само какви назначения на национални селекционери се правят - целта е да се угоди на разни бивши величия, да се обезпечи една послушност, която да носи нефутболни дивиденти на всички. (Тук говоря за всички национални гарнитури).При треньор чужденец това не би било възможно, затова и "няма пари" за заплата на такъв специалист.
Пенев не е лош треньор, но неговото наследство не беше добро, пък и селекцията отдавна е навлязла в коловоза на мениджърските схеми, от които отърваването е трудно без съдействие от БФС. Стоичков не ставаше и никога няма да става, а Мъри имаше шанса да води отбора в два мача срещу тим без никакви способности и амбиции (победата на Люксембург в Минск го доказа).
Маловажен е въпросът с липсата на голям набор от изявени футболисти, но е факт.
Колкото и да си говорим, в последните 2 квалификационни цикъла попадахме в напълно преодолими групи, но не се възползвахме.
Дано поне догодина видим много силни отбори в нашата група - така и така няма да се класираме, но ще гледаме звезди и ще се самоуспокояваме, че вървим добре в развитието.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Ное 09, 2007 2:06 pm |
|
 |
|