Автор |
Съобщение |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Искам да се повтори мача от миналата година ! Които присъстваха на него знаят , за какво става въпрос !!! 
Пон Окт 22, 2007 9:08 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Коце Маца запуши устите в Беласица
Президентът на Беласица Костадин Хаджииванов нареди на играчите и треньорите да си затварят устите до мача със Славия. Той бил бесен от загубата с 0:1 от Локо (Сф) и е готов да коли и беси, ако това се повтори срещу "белите". Освен това иска да се натрие носа на треньора Стевица Кузмановски, който мина през Петрич. Бела няма да подава жалба срещу рефера Ангел Бекяров за мача в "Надежда". "Няма смисъл", отсече вицепрезидентът Горан Петров.
В Локо ближат рани от балтиите на Беласица. С травми са Калоян Караджинов, Зоран Балдовалиев и Христо Коилов.
Селяците се стягат яко дано успеем да ги обърнем.
|
Пон Окт 22, 2007 10:21 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
sandokan написа: Заради натрупани картони титулярните бекове Богомил Дяков и Георги Мечечиев няма да пътуват за южния град. Двамата получиха пети жълти картони от началото на първенството вчера при победата с 1:0 над Литекс в София. Наставникът на „белите” Стевица Кузмановски ще разчита на Владимир Иванов-Фугата и Радослав Рангелов като техни заместници.
Е какво? Плашат ни, че ще играят Фугата и Ради? Хахах те са сигурно по-стабилни от титулярите, само кофти, че Ради ще трябва да играе като ляв бек или най-много халф-бек 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Окт 22, 2007 12:32 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Беласица започна без треньор
Треньорът на Беласица Мирослав Митев още не може да се възстанови от инфарктната загуба от Локо (Сф)
Беласица започна седмицата без треньора си Мирослав Митев. Той е получил указания от лекаря да почива в домашна обстановка. Както е известно, на мача с Локо (Сф) той не издържа на напрежението и вдигна кръвно. Беласица загуби 0:1 в Надежда с гол на Марчо Дафчев в петата минута на продължението. На Митев му станало зле от инфарктния завършех на двубоя.
В отсъствието на старшията първата тренировка на Бела бе водена от помощник-треньора Добри Митов. Играчите тичаха на пистата на стадион "Цар Самуил".
Тези са разнебитена команда.Трябва да се възползваме.
|
Вто Окт 23, 2007 12:06 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Ради Рангелов е аут до края на годината незнам от къде имате инфо че ще играе?
|
Вто Окт 23, 2007 3:22 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
radko7 написа: Ради Рангелов е аут до края на годината незнам от къде имате инфо че ще играе?
А ти откъде имаш инфото, че Ради е аут со края на годината?
Вто Окт 23, 2007 4:06 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Кажете ми моля, как седи въпроса с билетите в Петрич ли си ги купуваме или в София. Разкажете повече за организацията при гостувания. Поздрави, Б.
|
Вто Окт 23, 2007 11:02 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Boris III написа: Кажете ми моля, как седи въпроса с билетите в Петрич ли си ги купуваме или в София. Разкажете повече за организацията при гостувания. Поздрави, Б.
Въпроса с билетите е елементарен ! Отиваш на стадион " Цар Самуил " и пред сектора за гости идва някъв чичка и от там си взимаш !!!
Сря Окт 24, 2007 8:36 am |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Ради е с разкъсани коленни връзки от мача в бургас и ти ако си запознат знаеш за кво става дума!!!
|
Сря Окт 24, 2007 1:39 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Да знам, обаче имаше вариант да се оправи, сега вече и аз съм сигурен, защото се обадих тук таме, пропуска остатъка от мачове до края на полусезона! 
Сря Окт 24, 2007 2:23 pm |
|
 |
|