Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 11:52 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
 Славия Литекс 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
wattie написа:
jordas написа:
100qn написа:
да с това мнение съм съгласен 8)

Бате ти си хентелегентен...знаеш че конкуренцията рефлектира положително върху качеството на крайния продукт!Така че колкото повече толкова повече, за мачът с буферите тая импровизирана агитка където бяхме нема да отидем на крещим на стадиона в Подгумер(аз съм сигура там(не в Подгумер :lol: ), въпроса е и другите да си повярват)...заедно ще сме...трай сега защото мен ме радва факта, че имаше и хора които лично за мен са непознати, а сега се престрашиха и дойдоха да повикат...., аз лично да си призная много се радвам когато видя фен на Славия на когото не съм му виждал физиономията....вие там горе под козирката сте си Boys Sofia - организрани и верни, но и мястото което сте избрали е малко :? ..., дръжте го за да не се настаянт и там животни и ние да сме само наредени облегнати по парапета......, ядрото на тая малка импровизирана агитка бяхме 5-6 стари познайника, другите по малки, но много кресливи :lol: ...., а и така е по готино вие викате ние викаме...дано и за другия домакински мач се организраме....то каква организация застваш там където си бяхме и си подкрепяш отбора докато останеш без глас...., аз така ги чувствам нещата, някой от вас имат други гледни точки...времето нека ни е съдник и покаже в кого ще остане контрата :wink:

Ще продължите ли да се събирате на това място? Защото подкрепям инициативата на 100000%
А да бе, тва е било за тоя път... семчиците са по-приятно занимание :o :shock: :o

Сря Окт 24, 2007 5:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вие се повтарячте едно нещо не сме интер лацио и не знам си какво за да правим 3242390агитки , пък сега щяло да правите агитка на еди кое си място :roll:

The Rise of the poisoned Youth

Сря Окт 24, 2007 6:23 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение Agitka
Agitka nikoga nikade ne stoi v A sektor nikade po evr. stadioni,ina4e pod kozirkata e super kato na vip terasa

Сря Окт 24, 2007 6:46 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
това е идеята ние да сме единствените :shock: 8)

Сря Окт 24, 2007 7:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
100qn написа:

ааааа подплаши ви конкуренцията :lol: :lol: , а аз семки не ям никакви нито тиквени нито слънчогледови и бащата се пробвах да го отдуча ама минат неговите набори и всеки му предлага и той ще не ще да не ги обиди и пак пролюпи :lol:...и пичове как да ви обясня вие от Boys Sofia си знаете и кътните зъби дето се казва, организирани, приятели в живота...повечето от един квартал...как да стане примерно идва бай хуй от дружба и се настанява при вас в агитката....винаги ще има погледи........... абе къв е тоя и от сорта, вие сте си извоювали правото да сте лицето, да задавате облика на Ultra феновете на Славия..оставете ни нас тия по неорганизираните да си викаме на воля кога ни се иска...какво ще навредиме??....или ще ви сринем репутацията - Глупости!ЗА Н-ТИ ПЪТ ПОВТАРЯМ НИЕ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО ФЕНОВЕТЕ НА СЛАВИЯ, СВЪРЗВА НИ ЛЮБОВТА И БЕЗГРАНИЧНАТА ВЯРНОСТ КЪМ ТОЗИ ВЕЛИК КЛУБ...единствено може да има полза от наще прояви - 1. Мобилизиране и надъхване на футболистите; 2. Създаване на страхтна атносфера по трибуните; 3. Привличане на все още неорентирани фенове и потенциални семкари към правилната посока; 4. Нащо преимство е, че всичко стана спонтанно и не може да говориме за някаква структура или йерархия......ако има много желаещи викачи тогава всички заедно може да действаме наистина за създаването на добре организирана и посетена агитка....едно цяло всички заедно, просто изчакайте да видим следващия домакински дали ще има подобна "долна агитка".....аз лично се надявам да има, но на някой примерно може да нему се вика повече!!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Окт 24, 2007 8:14 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Миналата година на мача с чорбата отивам да си купя от далаверските билети и си взимам 6 (бях довел със себе си и приятели които отказват докато венци е президент да ходят) и пича ни гледа и ми вика " е батко ти цЕлата агитка на ЦСКА ли ще вкараш.На нас дето толкова години сме драли гърла.Сега пак някой ще каже"кви слависти са след като не идват вече?Не идват щото се случва да ходят на работа,някои вече си имат семейства и задължения,а като дойдат си сядат където искат,викат каквото искат. На всеки мач от години гледаме там на където напада отбора,сега дойдоха повече хора и на "ултрасите" нещо не им хареса.Всичко започна с подвиквания с/у "националите" от ловеч,стана ни весело и запяхме.Отзад някакъв пич си беше довел гаджето за 1 път и тя се разпя.Всичко беше чресло до момента на "жалки сте" "повръща ми се от теб" "моя татко ще бие твоя татко".Ами направете фейс контрол-ти си семкар бегай там,ти си от агитката евала,ти си грозен марш при говедата.От кога има значени какъв си и какво правиш нали си на стадиона?

Сря Окт 24, 2007 9:57 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
абе вие направихте бати проблема от това,че някои искат да сме на едно място и да сме повече! :shock:

Сря Окт 24, 2007 10:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Всичките сте идиоти! Казах да се сложи точка ама не! Някои просто не могат да не затапват! Не мога да повярвам, че се караме за това, че 10-15 човека спонтанно са подкрепяли отбора от друго място и не с агитката. НЕ МОГА ДА ПОРЯРВАМ! А всички се радвате на атмосферата по английските стадиони, където всички пеят откадето си искат. НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!! jordas и останалите моля ви спрете да се карате и да наливате масло в огъня. Факт е, че в крайна сметка съумяхме да се скараме. Айде стига толкова вече. ТОЧКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сря Окт 24, 2007 11:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ С Н-ТИ ПЪТ ! Jordas давам ти пример , voki i white avalanche момчетата идват в агитката от доста време и се сприателиха с нас като гледам некой не им е правил проблеми досега ? аз как отидох в агитката а ?Не пишете подобно глуспости моля ви се !

Много ми е интересно тия Слависти дето се кълнат , че няма да стъпат на стадиона изведнъж идват , кълнете си се там , не ми трябвате такива на стадиона ! За билетите просто сте нямали някфи атрибути на Славия за тфа човека така ви е казал !

п.с И да , не ми харесва английската атмосфера по стадионите !

The Rise of the poisoned Youth

Чет Окт 25, 2007 2:04 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jordas написа:
100qn написа:

ааааа подплаши ви конкуренцията :lol: :lol: , а аз семки не ям никакви нито тиквени нито слънчогледови и бащата се пробвах да го отдуча ама минат неговите набори и всеки му предлага и той ще не ще да не ги обиди и пак пролюпи :lol:...и пичове как да ви обясня вие от Boys Sofia си знаете и кътните зъби дето се казва, организирани, приятели в живота...повечето от един квартал...как да стане примерно идва бай хуй от дружба и се настанява при вас в агитката....винаги ще има погледи........... абе къв е тоя и от сорта, вие сте си извоювали правото да сте лицето, да задавате облика на Ultra феновете на Славия..оставете ни нас тия по неорганизираните да си викаме на воля кога ни се иска...какво ще навредиме??....или ще ви сринем репутацията - Глупости!ЗА Н-ТИ ПЪТ ПОВТАРЯМ НИЕ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО ФЕНОВЕТЕ НА СЛАВИЯ, СВЪРЗВА НИ ЛЮБОВТА И БЕЗГРАНИЧНАТА ВЯРНОСТ КЪМ ТОЗИ ВЕЛИК КЛУБ...единствено може да има полза от наще прояви - 1. Мобилизиране и надъхване на футболистите; 2. Създаване на страхтна атносфера по трибуните; 3. Привличане на все още неорентирани фенове и потенциални семкари към правилната посока; 4. Нащо преимство е, че всичко стана спонтанно и не може да говориме за някаква структура или йерархия......ако има много желаещи викачи тогава всички заедно може да действаме наистина за създаването на добре организирана и посетена агитка....едно цяло всички заедно, просто изчакайте да видим следващия домакински дали ще има подобна "долна агитка".....аз лично се надявам да има, но на някой примерно може да нему се вика повече!!

Ааа, за наденицата ли питате...? :lol: :lol: :lol:

Чет Окт 25, 2007 3:38 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Следваща