Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юни 19, 2025 12:43 am

Отговори на тема  [ 13 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 ЧЕСТИТО 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение ЧЕСТИТО
честито на всички които гласуваха против гнусните комунисти и с вота си ги пратиха на 3 място
8) ЧЕСТИТ И КМЕТ 8)

Нед Окт 28, 2007 9:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Честито отново ще ни управлява един малумен милиционер

The Rise of the poisoned Youth

Нед Окт 28, 2007 9:56 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Втори сме в София :? ...дано дясното се възроди, определено Бойко Борисов обаче не е човека. Какво направи за София той??Реши проблема с боклуците, с кучетата, с безразборните строежи и никнещите като гъби бензиностанции, преасфалтирането на добрите пътища("Цариградско Море") и безразборното кръпкополагане което е ден до пладне, айде холан, че му пречат всички и са против него....Заимов беше правилния избор, но сме проЗ народ и си заслужаваме съдбата!Все пак има и нещо хубаво и то е, че комунягите Умират :twisted:

пс. А всеки уважаващ себе си славист има повод да е против Бойко, който в едно предаване по Нова преди време, ни използва като нарицателно за малобройност(точните му думи бяха..."тези които протестираха бяха по малобройни и от агитката на Славия")

Изображение
www.zone1913.com

Нед Окт 28, 2007 10:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
това за агитката ще се промени 8)
но за заимов не съм съгласен че беше точният син кандедат,той беше нещо като неделчо беронов.На нас ни трябва човек които да има авторитет и да е известен 8)

Нед Окт 28, 2007 10:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не съм съгласен с теб Стояне,Мартин Заимов е много по-силна кандидатура от Беронов или от оня Гаврийски,които бяха от бити по-бити карти,вижда се,че това е пътя обединение на десните...тези избори бяха ясни още от много време,но по-интересното е гибелта на гадните,боклучави царисти,демек НДСВ,които нямат и 3 процента.Именно гадната партийка на този боклук царя еба майката на държавицата ни,от тази партия се родиха "гении" като бат Бойко,тази партия наруши баланса червени-сини,тази партия докара турците на власт...сасъд за вас,сасъд за гадния им прост лидер,чиято рода е във вреда на България...така,че на парламентарните избори по-следващата година очаквам да не минат 4 процентната бариера и да бъдат окончателно ликвидирани 8)

Нед Окт 28, 2007 10:54 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
100qn написа:
това за агитката ще се промени 8)
но за заимов не съм съгласен че беше точният син кандедат,той беше нещо като неделчо беронов.На нас ни трябва човек които да има авторитет и да е известен 8)

ХАХАХА! Е такъв човек от десно (синкъв) нема!

Нед Окт 28, 2007 11:30 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
Според мен нищо нова не се променило, един човек от НДСВ направи партия ГЕРБ и спечели. Струват ми се изборите, като минали години , когато царя дойде на власт с големите обещания, както феномена "АТАКА". Докато българския народ само вярва на думи все така ще си въртим колелото и след 50 години турци и цигани ще управляват България, а може и след 25 години.

Пон Окт 29, 2007 8:54 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе само Тити :lol:

Пон Окт 29, 2007 9:07 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Кво е станало бе? Да не е ималО избори случЕйно? :mrgreen:

Пон Окт 29, 2007 9:09 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Българският народ за пореден път показахме , че сме като овце ! Месията тази година г-н Б.Б. , който ме дразни с неговите думи , че все ТОЙ бил направил онова или ТОЙ бил построил това , спечели , но според мене всеки нормално мислещ човек щеше да прецени ( както и аз ) , че той ще е на 1 място ! Само не очаквах с такава преднина да бие и най-вероятно да няма балотаж ! Друг е въпроса , че Аз ( макар да имам право , понеже не съм от София ) не отидох да гласувам ! Понеже не сметнах , че из между всички кандидати има достойният кмет за европейска столица ! Докато не влезе някой екстремист в народното събрание и да изтрепе всички депутати били то от : ДПС , ДСБ, БСП , НДСВ , ГЕРБ и др и по някъв начин да се поставят основите на едно ново правителство , на една нова Република , която според мене най-добре била да бъде ПРЕЗИДЕНТСКА , няма да се оправим ! И идната година на 3 март , когато си честитим 130 години от Освобождението , трябва да се замислим дали сме истински СВОБОДНИ или само се водим за такива !!! И все пак по темата : Честит ви Нов-стар кмет !!! 8) :!: :idea:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Окт 29, 2007 9:25 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 13 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща