Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
saract написа: Въпрос на мнение - за мене Ники Петров има по голям потенциал от двамата.Впрочем сравненията едва ли са много уместни - двамата не играят на един и същи пост.
Aбе не си съвсем прав, защото и 2та ги гласят за крила, а и Ники е дясно по принцип, но играе отляво горе долу защото няма кой друг.
Сря Окт 31, 2007 4:32 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Предполагам че съставът за мача ще бъде същият като срещу Бяла само,че Дяков ще смени Фугата а Николай Петров Илийката.Данчо Господинов прави убедителни игри напоследък и май измести Емо Петров титуляр.А да и Здравко Лазаров титуляр на мястото на Елтон разбира се.
|
Чет Ное 01, 2007 9:01 am |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Бъдещето е пред Емо но Господинов е по-стабилен в момента.
|
Чет Ное 01, 2007 9:23 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Мача последно събота или неделя е ? 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Ное 01, 2007 11:21 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Chelsea написа: Мача последно събота или неделя е ? 
И аз тва мислех да попитам ! И така АДЖАБА кога е мача ??? 
Чет Ное 01, 2007 11:25 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Неделя, 14:30 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Ное 01, 2007 11:29 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
service_crew написа: Chelsea написа: Мача последно събота или неделя е ?  И аз тва мислех да попитам ! И така АДЖАБА кога е мача ???  По програма неделя! Мисля че още няма решение дали да бъде изместен (ако има и някой знае - да каже)
Затова невиждам причина да се говори за събота. Тва няма чак такова значение.
Чет Ное 01, 2007 11:30 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Няма причина мачът да е в събота.Можеше да бъде преместен единствено ако имаше балотаж.Но след като ББ реши и този проблем мачът спокойно може да е по програма в неделя.
|
Чет Ное 01, 2007 12:58 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Няма причина мачът да е в събота.Можеше да бъде преместен единствено ако имаше балотаж.Но след като ББ реши и този проблем мачът спокойно може да е по програма в неделя.
Балотаж ще има. Това, че Бойко Борисов е спечелил не означава, че изборите са свършили...в само една община в София е избран общински кмет. Малко се интересувате;)
Иначе за мача - надявам се да вървим без грешка до мачовете с Локото и "Левски"...там дори и при издънки ще сме близо до лидерите.
За вратарския пост, а и не само за него съм забелязал, че в Славия даден футболист прави страхотни мачове и като седне за един мач на пейката няма значение по каква причина и си остава там. За мен това е малко странно. Емо играеше страхотно, контузи се, оправи се и сега наполучава шанс. С Илийката е същото...имам чуството, че пейката на Славия е омагъосана и който седне там бива забравен от раз:(
|
Чет Ное 01, 2007 1:11 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Наистина в неделя има балотаж , а мача не се знае кога е ?

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Ное 01, 2007 2:03 pm |
|
 |
|