Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
ОРЕЛА: КОЙТЕ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С НАС, ЩЕ БЕРЕ ЯДОВЕ
„В лицето на Славия се изправяме срещу сериозен противник. Показват го и резултатите на съперника. Но няма от какво да се притесняваме, отиваме за да търсим победата. Който не се съобразява с нас може да бере ядове”, коментира наставникът на "Спартак" Вн Атанас Атанасов-Орела.
На въпроса на какво отдава факта, че "Спартак" играе по-успешно навън, а у дома все още няма победа, Атанасов отвърна: „Видяхте кои бяха съперниците ни във Варна и как протекоха мачовете. Единственият тим що годе от нашата черга бе този на Видима "Раковски". Варно е, че нямаме достатъчно точки, губим у дома, но дано пък в София спечелим с повече късмет”.
По отношение мача за Купата на България със Сливен Атанасов заяви: „Първото полувреме го проспахме, все едно сме Милан. Повечето от играчите се разхождаха по терена. След двата допуснати гола се събудихме, изравнихме и пропуснахме да отбележим още купища голове. Големият отбор си решава мачовете по-рано и после може да се полигави”, завърши Атанасов.
Той не се нае да си пожелева следващия съперник за Купата, но отсече, че желае мачът да се играе във Варна.
Специалистът разкри и какво е положението относно кадровите проблеми в състава. Трима футболисти на "Спартак" Вн ще пропуснат гостуването срещу Славия. На разположение на Атанасов няма да бъдат контузените Марко Палавестрич, Бойко Величков и Младен Стоев. С леки оплаквания след мача за Купата са други трима футболисти на варненския тим.
Велимир Иванович, Ахмед Хикмет и Иван Найденов обаче ще се на линия за срещата в столицата. Нападателят Десислав Русев няма да попадне в групата за мача, тъй като Родопа има 7-дневен срок за обжалване на решението на КОС
Май ще трябва да пооскубем малко този орел.................
|
Чет Ное 01, 2007 2:04 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Чет Ное 01, 2007 2:43 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Подхождаме сериозно и биеме с разлика.Те това е !!!!!!!!!!
|
Чет Ное 01, 2007 3:49 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
|
Ето съдията кой ще бъде :
СЛАВИЯ /Сф/ - "Спартак" /Вн/
М.БОГДЕВ КР.СТОИЛОВ ТР. ДУМБАЛАКОВ
4-ти Г.КАБАКОВ
Чет Ное 01, 2007 5:48 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
бием "Спартак", после Видима Севлиево, Домакинство и бой по макетата от Пирин...гостуване на Китайците в Илиянци и победа и мачът на истината с Говедата на нашия стадион който вече е въпрос на чест да го вземем.....абе писна ми да съм песимист 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Ное 01, 2007 9:48 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
jordas написа: бием "Спартак", после Видима Севлиево, Домакинство и бой по макетата от Пирин...гостуване на Китайците в Илиянци и победа и мачът на истината с Говедата на нашия стадион който вече е въпрос на чест да го вземем.....абе писна ми да съм песимист 
Ще згрешим в някой от 3-те мача преди дербитата. Аз съм доволен на 9точки от тия 5 мача!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Ное 01, 2007 10:01 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
``Fanatic`1913`` написа: jordas написа: бием "Спартак", после Видима Севлиево, Домакинство и бой по макетата от Пирин...гостуване на Китайците в Илиянци и победа и мачът на истината с Говедата на нашия стадион който вече е въпрос на чест да го вземем.....абе писна ми да съм песимист  Ще згрешим в някой от 3-те мача преди дербитата. Аз съм доволен на 9точки от тия 5 мача! Повече, повече! 12!
Чет Ное 01, 2007 11:12 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Count Vampirium написа: ``Fanatic`1913`` написа: jordas написа: бием "Спартак", после Видима Севлиево, Домакинство и бой по макетата от Пирин...гостуване на Китайците в Илиянци и победа и мачът на истината с Говедата на нашия стадион който вече е въпрос на чест да го вземем.....абе писна ми да съм песимист  Ще згрешим в някой от 3-те мача преди дербитата. Аз съм доволен на 9точки от тия 5 мача! Повече, повече! 12!
15 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Ное 02, 2007 1:12 am |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Абе пичове казваите сега кога последно е мача утре или в неделя че веднъж така изпуснах мач с ботейф 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пет Ное 02, 2007 5:54 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
|
неделя 14:30 !
Пет Ное 02, 2007 6:00 pm |