Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Такива голове не бях гледал скоро - особено този на Здравко.Утре трябва да имаме три номинации в играта на Ариана - и трябва мощна подкрепа и много гласове.Кога за последно сме побеждавали с 5:0 / изключвам отборчето на Дражев/ - аз поне не си спомням......Май е от времето на Кано.Ако Елекричката играеше от първия кръг не ми се мисли на кое място щяхме да бъдем.
|
Нед Ное 04, 2007 10:31 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Славия е над класирането. В класацията на феновете с морал и любов към клуба сме както винаги номер едно. Днеска нямаше човек на стадиона, който да е безпричастен. Всички очакват нещо голямо и то ще дойде. Поздравявам момчетат от Boys Sofia и другите по-млади, които наистина геройски са съхранили любовта пък и войнствеността си по отношение на съперниците когато става дума за нашата Славия, но работническия отбор от Илиенци никога не ни е бил конкуренция. Само комунистическите организации ЦСКА и ЛеФски са ни опоненти. Ние сме отбора на Царство България. Славия значи свобода и е крайно време тия мижитурки и провинциалните им фенове (защото само такива ходят по мачове, вижте им трансперантите) да разберат, че Славия е България.
Вече съм направил няколко приятели слависти (при това на по трийсе и няколко. Художници, мислещи хора) Нашите фенове винаги са се славели с интелигентността си. Интелигентност не знащи овчедушие за това ЕВАЛА на непремиримите.
Горд съм, че славистите сме това , което сме (малко като совите)
САМО БЕЛИ! и продължаваме...
П.П. Засилва се социалното ни влияние и съм щастлив, че нашите ценности ще станат достояние на много хора. Хиляди българи търсят отдушник и нашаия клуб може да ги представлява. дано Бог е с Нас и да направим силни игри в ЕКТ, тогава ще видите какво оживление ще настане.
Отборът на Царство България отново ще е шампион!
|
Нед Ное 04, 2007 11:20 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Изпуснах май всякакви възможни спортни новини, а и тия идиоти с тия предизборни хроники - дайте линк да видя головете искам да им се насладя отново, този път вкъщи блаженно отпиващ от поредния Tuborg 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Ное 04, 2007 11:36 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Boris III написа: Славия е над класирането. В класацията на феновете с морал и любов към клуба сме както винаги номер едно. Днеска нямаше човек на стадиона, който да е безпричастен. Всички очакват нещо голямо и то ще дойде. Поздравявам момчетат от Boys Sofia и другите по-млади, които наистина геройски са съхранили любовта пък и войнствеността си по отношение на съперниците когато става дума за нашата Славия, но работническия отбор от Илиенци никога не ни е бил конкуренция. Само комунистическите организации ЦСКА и ЛеФски са ни опоненти. Ние сме отбора на Царство България. Славия значи свобода и е крайно време тия мижитурки и провинциалните им фенове (защото само такива ходят по мачове, вижте им трансперантите) да разберат, че Славия е България. Вече съм направил няколко приятели слависти (при това на по трийсе и няколко. Художници, мислещи хора) Нашите фенове винаги са се славели с интелигентността си. Интелигентност не знащи овчедушие за това ЕВАЛА на непремиримите. Горд съм, че славистите сме това , което сме (малко като совите) САМО БЕЛИ! и продължаваме... П.П. Засилва се социалното ни влияние и съм щастлив, че нашите ценности ще станат достояние на много хора. Хиляди българи търсят отдушник и нашаия клуб може да ги представлява. дано Бог е с Нас и да направим силни игри в ЕКТ, тогава ще видите какво оживление ще настане. Отборът на Царство България отново ще е шампион!
ето заради такива мнения и фенове съм горд, че споделям един идеал и една любов наречена "Славия"...ние наистина сме много над всички останали!!Славия е мечта, Славия е съдба....гледам и интервютата които са дали наши фенове в Спортал - Ние сме Номер едно пичове - абсолютния безкомпромисен номер едно!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Ное 04, 2007 11:42 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Борис ІІІ,
хареса ми мнението ти,но е много много рано да говорим за ЕКТ!
Преди мачовете с илиенски и подуенски цигани е много,много рано !
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Ное 05, 2007 2:01 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
jjfoxi написа: Борис ІІІ, хареса ми мнението ти,но е много много рано да говорим за ЕКТ! Преди мачовете с илиенски и подуенски цигани е много,много рано !
Да, прав си. Тогава ще говориме конкретно за КЕШ 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Ное 05, 2007 11:41 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
а какво става със Здравко?
Има ли вече официална информация за състоянието му?
и с това на Елтон?
|
Пон Ное 05, 2007 1:09 pm |
|
 |
papa
Познат
|
Честита победа. 5 те гола дето ги набутахте нямаха нищо общо с това 4е играхме с 10 човека/пардон футболиста/ . Както и да ги гледам ,все слаби вратари скивам. Особено 5тия .Ужас.
Това беше най слабия и най-бездушния мач на "Спартак" от месеци.
Резултата беше като за капак на изгонването на Пламен Гетов .
Не разбрах само защо някои ваши се изложиха с това зяпане ,,селяни",понеже селяни на стадиона не видях никъде.
Ако тая есен не смачкате институцията им , просто не знам кога
ще го направите.
С тоя отбор трябва да атакувате челото.
|
Пон Ное 05, 2007 1:29 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
papa написа: Честита победа. 5 те гола дето ги набутахте нямаха нищо общо с това 4е играхме с 10 човека/пардон футболиста/ . Както и да ги гледам ,все слаби вратари скивам. Особено 5тия .Ужас. Това беше най слабия и най-бездушния мач на "Спартак" от месеци. Резултата беше като за капак на изгонването на Пламен Гетов . Не разбрах само защо някои ваши се изложиха с това зяпане ,,селяни",понеже селяни на стадиона не видях никъде. Ако тая есен не смачкате институцията им , просто не знам кога ще го направите. С тоя отбор трябва да атакувате челото.
Едно обективно мнение браво.И според мен съдията не трябваше да се престарава и с червен картон /дузпа си имаше/ но явно доста е гледал футбол по Диемите.А за "селяни" - има ли български стадион / без може би този на Олимпик Галата където да не обиждат така противноковия отбор и феновете му?Аз поне не знам.
П.П.Въобще не съжалявай за изгонването на Пламен Гетов.Като футболист беше нещо изключително но като ръководител е посредствен.
|
Пон Ное 05, 2007 5:51 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Електричката и Елтон аут срещу Видима
Двамата нападатели на Славия, които се контузиха в двубоя срещу "Спартак" Варна - Здравко Лазаров и Елтон де Соуса, ще пропуснат гостуването на Видима-Раковски в края на седмицата. Електричката обаче ще е готов за следващия шампионатен сблъсък с Пирин, докато бразилецът ще се лекува доста време.
Вчера треньорът на столичани Стевица Кузмановски получи наградата си за треньор на месеца в анкетата на Пресклуб "България" и вестник "Футбол". "Първенството стана доста интересно. Радващо е, че отбори като нас, Локо Пловдив и Пирин се противопоставят успешно на грандовете. Сигурен съм, че предстоят още изненади. Нас ни очакват много хубави мигове, но на този етап не сме си поставяли евротурнирите като цел. В Славия имам прекрасни условия за работа, едва ли има по-удобен клуб в България", категоричен бе Кузмановски.
Ради Рангелов няма да играе до края на полусезона
Левият халф-бек на Славия Радослав Рангелов ще хвърли патериците до 20 дни, но ще започне сериозни натоварвания чак около Нова година, призна самият футболист пред БТА. Рангелов скъса коленни връзки на 22-и септември по време на мача с Черноморец, след което претърпя операция. До 20 дни Рангелов ще хвърли патериците и ще започни леки тренировки във фитнеса. 22-годишният играч ще започне сериозна физическа работа около Нова година, а през пролетта се очаква да се върне на терена. "Надявам се, че през март, когато напредна с подготовката и терените са по-добри, ще мога да изиграя първите си минути", каза още Рангелов, който е юноша на "Левски".
Вто Ное 06, 2007 6:51 pm |
|
 |
|