Видима "Раковски" - Славия
Автор |
Съобщение |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
zhalko za Elton, pak se kontuzva.
Пон Ное 05, 2007 5:48 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Loko_sF_FaN написа: ЦЯЛ ЖИВОТ КУРВИТЕ НА "Марек" ТВА СТЕ ВИЕ

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Ное 05, 2007 7:37 pm |
|
 |
Loko_sF_FaN
Току що регистриран
|
Death_Squad написа: Loko_sF_FaN написа: ЦЯЛ ЖИВОТ КУРВИТЕ НА "Марек" ТВА СТЕ ВИЕ 
Ти си животно,ти си свиня,
затова носиш жълта звезда!
Затворен,гладен и с вехто палто,
За мене ти пак си еврейско лайно!
Без милост,без смут-
ще продължавам да те бия гаден чифут
|
Пон Ное 05, 2007 7:42 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Loko_sF_FaN написа: Death_Squad написа: Loko_sF_FaN написа: ЦЯЛ ЖИВОТ КУРВИТЕ НА "Марек" ТВА СТЕ ВИЕ  Ти си животно,ти си свиня, затова носиш жълта звезда! Затворен,гладен и с вехто палто, За мене ти пак си еврейско лайно! Без милост,без смут- ще продължавам да те бия гаден чифут шанко спри лепилото не ти се отразява добре
дори не знаеш защо ни викат евреи , но ти си малък комплексиран дришлио  лепилар

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Ное 05, 2007 7:45 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
Скапаняк хахахах евреи вика умри от рак бре боклук буферски ракаааааааа идва гипсова отливка. Ходи се прегледаи по добре след това изречение
_________________ FAR, FAR NORD
|
Пон Ное 05, 2007 7:50 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Loko_sF_FaN написа: Death_Squad написа: Loko_sF_FaN написа: ЦЯЛ ЖИВОТ КУРВИТЕ НА "Марек" ТВА СТЕ ВИЕ  Ти си животно,ти си свиня, затова носиш жълта звезда! Затворен,гладен и с вехто палто, За мене ти пак си еврейско лайно! Без милост,без смут- ще продължавам да те бия гаден чифут
Колко са нищожни тия китайци от Илиянци....почти колкото говедата  !!Жал ми е за техния отбор в мач за титлата не могат да съберат 800 човека  ние вчера бяхме два пъти по толкова...иначе в илиянци ако се съберат повече от 250 човека си е цяло събитие!Президента им е нагъл селянин, а стадиона и инфраструктурата около него чалга сборище!!
Локо София - Китаец, Сергия, кюфте, нисък пенсионер псуващ национал, Рендето Марков, Марчо Клюна, Син Сити, Антунович, Мизерия, Лунни Пейзажи, грозни и ръбати физиономии, мизерия, Илиянци, чорапи, Опел Тигра , кал, техникум, баница, айрян, мръсотия, неграмотност, злоба ..........
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Ное 05, 2007 7:54 pm |
|
 |
Loko_sF_FaN
Току що регистриран
|
Death_Squad написа: Loko_sF_FaN написа: Death_Squad написа: Loko_sF_FaN написа: ЦЯЛ ЖИВОТ КУРВИТЕ НА "Марек" ТВА СТЕ ВИЕ  Ти си животно,ти си свиня, затова носиш жълта звезда! Затворен,гладен и с вехто палто, За мене ти пак си еврейско лайно! Без милост,без смут- ще продължавам да те бия гаден чифут шанко спри лепилото не ти се отразява добре  дори не знаеш защо ни викат евреи , но ти си малък комплексиран дришлио  лепилар
аз не съм шангана ве боклук
|
Пон Ное 05, 2007 7:55 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa скапаняци
_________________ FAR, FAR NORD
|
Пон Ное 05, 2007 8:04 pm |
|
 |
kikinho17
Пристрастен
|
Много поздрави на Виетнам!Върви ли бизнеса с джапанки 
_________________ SLAVIA-BULGARIA!!!
|
Пон Ное 05, 2007 8:18 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Loko_sF_FaN написа: Death_Squad написа: Loko_sF_FaN написа: Death_Squad написа: Loko_sF_FaN написа: ЦЯЛ ЖИВОТ КУРВИТЕ НА "Марек" ТВА СТЕ ВИЕ  Ти си животно,ти си свиня, затова носиш жълта звезда! Затворен,гладен и с вехто палто, За мене ти пак си еврейско лайно! Без милост,без смут- ще продължавам да те бия гаден чифут шанко спри лепилото не ти се отразява добре  дори не знаеш защо ни викат евреи , но ти си малък комплексиран дришлио  лепилар аз не съм шангана ве боклук
Шефа на фен клуба ви Първан ли беше първанов ли прилича на Йети,а той ви представя по медиите.Не ми се мисли какви фейсове сте останалите 17 фена на доко
|
Пон Ное 05, 2007 8:22 pm |
|
 |
|