Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Да бе нали всички викаме и всички подкрепяме отбора. Даже става по-весело. А пък с/у рогатите не е лоша идея в един момент да се съберем от др страна на А сектор за повече респект и да ги гониме тия мизерници.
Сря Ное 07, 2007 11:01 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Факт е, че до мача има много време, но според мен той ще е повратен в развитието на клуба и по-специално на публиката, за това ще се радвам ако активно обменяме мнения още от сега. Мисля, че по организацията на двубоя трябва да се работи с ръководството на отбора. От НКС поддържате ли връзка с ръководството, организирате ли инициативи? Предполагам от НКС работят с медиите, но ако трябва аз мога да осигуря контакти с всички спотни медии и спортните отдели на националните медии. Ако Бог е с нас и продължим победите предлагам едно отворено писмо от НКС до всички привърженици на Славия, в което ги призоваваме да подкрепят клуба в мача с рогатите. Имаме журналисти слависти, ако направим обръщението добре съм сигурен, че много медии ще пуснат информация и събере ли се много публика и победим ли тогава става дебело... хората ще се върнат за постоянно. Комуникацията във форума е малко тромава, но ако се обединим около това, че всички трябва да сме на мача 20-ина минути по-рано, мисля, че ще изпълним целите си. Мечтая и за една скромна хореография. В You tube гледах публиката на Асколи, които изписваха едно бяло сърце на черен фон. Мисля, че и ние можем да го направим не коства много,а и не необходимо да има хиляди хора. Да покажем на нашите играчи, че ние ОБИЧАМЕ клуба си, вярвам, че това ще им даде сили. Само Славия!
|
Чет Ное 08, 2007 10:17 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Boris III написа: Факт е, че до мача има много време, но според мен той ще е повратен в развитието на клуба и по-специално на публиката, за това ще се радвам ако активно обменяме мнения още от сега. Мисля, че по организацията на двубоя трябва да се работи с ръководството на отбора. От НКС поддържате ли връзка с ръководството, организирате ли инициативи? Предполагам от НКС работят с медиите, но ако трябва аз мога да осигуря контакти с всички спотни медии и спортните отдели на националните медии. Ако Бог е с нас и продължим победите предлагам едно отворено писмо от НКС до всички привърженици на Славия, в което ги призоваваме да подкрепят клуба в мача с рогатите. Имаме журналисти слависти, ако направим обръщението добре съм сигурен, че много медии ще пуснат информация и събере ли се много публика и победим ли тогава става дебело... хората ще се върнат за постоянно. Комуникацията във форума е малко тромава, но ако се обединим около това, че всички трябва да сме на мача 20-ина минути по-рано, мисля, че ще изпълним целите си. Мечтая и за една скромна хореография. В You tube гледах публиката на Асколи, които изписваха едно бяло сърце на черен фон. Мисля, че и ние можем да го направим не коства много,а и не необходимо да има хиляди хора. Да покажем на нашите играчи, че ние ОБИЧАМЕ клуба си, вярвам, че това ще им даде сили. Само Славия!
Евала....споделям на 100%!!Това е начина и дано и ръководните фактори го осъзнаят!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Ное 08, 2007 10:48 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
daite da gledame sledva6tijat si ma4,kato mu doide vremeto na dobitaka
togava
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Чет Ное 08, 2007 12:01 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
CategoryC написа: daite da gledame sledva6tijat si ma4,kato mu doide vremeto na dobitaka togava
И като му дойде времето на добитъка ще се окаже, че пак ще мишкуваме на собственив си стадион. Мача е от огромна важност и нещата свързани с него трябва да се обговорят в аванс за да успеем да ги осъществим, така смятам.
|
Чет Ное 08, 2007 12:06 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
ima i drug problem te i o6atite si gi puskat nai spokoino v A sektor i neni davat da minavame ot drugata strana na sektora kakto stana i na ma4a s 4orbata  TREVA DA SE GOVORI I S U6EVITE  ili NKS ili rakovoctvoto treva da govorat za da ni imat napredvit 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Чет Ное 08, 2007 12:14 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
тъпото на мача с цска беше че именно ушевите им казваха да си крият шаловете и фанелките преди да влязат.Тоя път ипонците трябва да почват от 4 ката още  но за проблемите с полицията трябва да се говори с боре е плешиФ 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Чет Ное 08, 2007 12:24 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Трябва да се направи връзка с ръководството на клуба и те да кажат на ушевите, че не искат да има рогати в А сектор и да пренасочват целия добитък във В. Ако може някой от НКС да го направи ще е най-добре.
Чет Ное 08, 2007 12:58 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
C/\ABuCTA написа: Трябва да се направи връзка с ръководството на клуба и те да кажат на ушевите, че не искат да има рогати в А сектор и да пренасочват целия добитък във В. Ако може някой от НКС да го направи ще е най-добре.
IMENNO ZATOVA IDE RE4 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Чет Ное 08, 2007 1:29 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Трябва да се направи връзка с ръководството на клуба и те да кажат на ушевите, че не искат да има рогати в А сектор и да пренасочват целия добитък във В. Ако може някой от НКС да го направи ще е най-добре.
Точно. Това е едно от нещата. Кои от нас участват в УС на НКС?
Fever new, bodzhov, Black Wind?
|
Чет Ное 08, 2007 3:00 pm |
|
 |
|