Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 08, 2025 11:56 am

Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Екскурзия до Севлиево ! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Стана хубаво пътуване въпреки снега който се изсипа, и малко късното пристигане в Севлиево - евала на феновете на Славия които дойдоха да подкрепят отбора от Троян, Дряново и др. места, на практика този мач се чувствахме като домакини!!На път за София забелязахме станала катастрофа в която единят участник бяха мъж и жена фенове на Славия които се бяха ударили в ситроен с варненска регистрация, който поднесъл и влязъл в насрещното, за щастие катастрофата е била лека и доколкото видяхме има единствено щети по колите....тук идва ред да спомена за големия славистки дух, който се прояви в тази ситуация - минавайки покрай станалото ПТП и забелязвайки, че едните участници са именно фенове на Славия рейсът с който се придвижвахме спря и болшинството бели фенове(имаше и такива останали в рейса, но тях няма да ги коментирам....) помогнахме в преместването на колите от средата на шосето, вдясно от пътната настилка.....някой от белите фенове влязаха в ролята на катаджии като спираха Автовози размахвайки бели шалове по автомагистрала Хемус малко преди Ябланица и въобще оказахме нужното съдействие в тази ситуация!!За поред път доказахме, че сме много над(чисто човешки аспект) всички други публики!!Задължителното сасъд за Лефски минавайки покрай Герена и дано всичко продължи в същия дух!!Аре Белитееее!

Изображение
www.zone1913.com

Нед Ное 11, 2007 3:05 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
"Белите” спасяват измръзнали

Севлиево
Димитър Пенев
наш пратеник

Фенове на Славия спасиха от измръзване петима души, залостени в колите си след катастрофи. "Белите" се връщаха от Севлиево, където любимците им биха с 2:0 местния Видима. Запалянковците наредиха на шофьора на автобуса да спре и се втурнаха да помага на пострадалите. Треньорът на Славия Стевица Кузмановски пък призна, че победата в Севлиево е от изключително значение за отбора му: "Сега ще можем спокойно да се готвим за последните мачове от сезона, които ще бъдат много трудни. Иначе стана хубав мач. За това допринесе и отличният терен". Колегата му от Севлиево Костадин Ангелов заяви, че умишлено е заложил на дефанзивна тактика. "Славия е един от най-организираните отбори в България. Не можеше по никакъв начин да се надиграваме с тях. За пореден път не успяхме да вкараме положенията, които създадохме", завърши Ангелов. ( В-к"Стандарт)

Евала Митак от днес почвам редовно да чета Стандарт!Малко си ги засилил нещата, но така трябва за да има интерес:))

Изображение
www.zone1913.com

Нед Ное 11, 2007 2:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Jordas аз сериозно почвам да подозирам кой си 8) Още преди да тръгнеме имах съмнения, ма... май вече знам :lol: Мое и да греша де...
А екскурзията беше мно на ниво :mrgreen:

Пон Ное 12, 2007 6:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Count Vampirium написа:
Jordas аз сериозно почвам да подозирам кой си 8) Още преди да тръгнеме имах съмнения, ма... май вече знам :lol: Мое и да греша де...

Ако още се колебаеш какво да следваш....симеоново е твойто призвание :lol: :wink: , иначе аз шофирах рейса :lol: :lol:

Изображение
www.zone1913.com

Пон Ное 12, 2007 8:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
сопри да мочам ооо
сопри да мочам 8) :oops:

Пон Ное 12, 2007 8:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
100qn написа:
сопри да мочам ооо
сопри да мочам 8) :oops:

:lol: :lol: айде, айде, айде дигни 100,
дигни 100 ооооооо оооооо :lol:

Изображение
www.zone1913.com

Пон Ное 12, 2007 8:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
Count Vampirium написа:

Ако още се колебаеш какво да следваш....симеоново е твойто призвание :lol: :wink: , иначе аз шофирах рейса :lol: :lol:
Тва едва ли го каза случайно :shock: ;) :shock: :roll: 8)

Вто Ное 13, 2007 6:52 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2