Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 3:04 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
 Добра новина от Ловеч! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
service_crew написа:
Който го е страх от мечки да не ходи в гората !!! :idea:

Има една древна скандинавска поговорка : " Дори и в миша дупка да се завреш , пак няма да живееш повече от колкото ти е писано !!! "

Жалко за момчето , което загина от ръката на чичо УШЕВ ! Но най-силно впечатление ми направи обединението на всички ултраси в Италия , които до вчера се биеха по стадионите , срещу полицията !!! Това в България никога не може да стане , поне на този етап !!!

П.С. A.C.A.B. :x :x :x

голем смелчага ще ми дойдеш
а ако ти скочи некой от локото и му набиеш един с карабинера...и го пратиш в кома...пак ли ще си толкова смел...
може полицай да е виновен в случая ама за мен не е нормално преди това да се засекат някъде две агитки и да се строшат от бой...независимо по каква причина...и щом толкова много ми излизаш с конкретния случай какво е станало аз пък ще ти припомня за починалото от бомбичка момче (левски-цска)
затова единственото, което се надявам е да мислите малко повече и да не се изхвърляте...защото ако вие нямате акъл и ви влече бой и псувни можете да нараните некое невинно момче или момиче

Вто Ное 13, 2007 7:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
service_crew написа:

Има една древна скандинавска поговорка : " Дори и в миша дупка да се завреш , пак няма да живееш повече от колкото ти е писано !!! "

Жалко за момчето , което загина от ръката на чичо УШЕВ ! Но най-силно впечатление ми направи обединението на всички ултраси в Италия , които до вчера се биеха по стадионите , срещу полицията !!! Това в България никога не може да стане , поне на този етап !!!

а ако ти скочи некой от локото и му набиеш един с карабинера...и го пратиш в кома...пак ли ще си толкова смел...
може полицай да е виновен в случая ама за мен не е нормално преди това да се засекат някъде две агитки и да се строшат от бой...независимо по каква причина...и щом толкова много ми излизаш с конкретния случай какво е станало аз пък ще ти припомня за починалото от бомбичка момче (левски-цска)
затова единственото, което се надявам е да мислите малко повече и да не се изхвърляте...защото ако вие нямате акъл и ви влече бой и псувни можете да нараните некое невинно момче или момиче

Нормално е всички да сме против насилието и вандалщината, това с Локо София и как сме щели да им скочим са приказки за лека нощ, може да се псуваме из форумите, да се псуваме по време на мач и нормалното нещо е след това всичко да свърши и дори ако искате да се разминаваме след мач без да има агресия...другото е необяснима злоба и дори малоумие(много често демонстрирано именно от буферите), на мачът с Левфски и сектор "А" нещата стоят по друг начин, защото не може примерно да дойде някой в твоя дом и да вземе да сваля жена ти и ти да стоиш и да си траеш, това правят говедата и чорбата в сектор "А" и затова се иска намеса, дори и по-крайна - тяхното място е във "В" сектор и ако те доброволно не се преместят там ние недоброволно ще ги изместим :evil: , подкрепяй си отбора както можеш и тея комплексраски изпълнения стил ала феновете на Локо Пл и "Ботев" са идиотщина!Посегнат ли на нещо твое обаче, отговори подобаващо!

Изображение
www.zone1913.com

Вто Ное 13, 2007 8:31 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
service_crew написа:

Emi nie sme gameni ti kato neiska6 da se bie6 sedi si u vas do pe4kata s vylnenite 4orapi i kusai bobec :oops: dai pa sa da sme nai golemite mi6oci kulturni i plahi i seki da ni sere na glavata :oops: :lol:

Вто Ное 13, 2007 8:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Момчета, народа много изпростя последните 17-18 години. И аз като бях дете имаше боеве, но човек, като минеше с дете на рамене и с шал на друг отбор да беше, никой не си помисляше да му скочи, нема ние, нема говеда, нема прасета...А сега си е ебало майката. И въпросът не е до страх, а до това какво имаш в главата.
Ще порастат някои, други - не!

Вто Ное 13, 2007 9:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli пак го изби на морални истории :cry: Лошо няа, нека всеки си бъде къФто си иска :oops: 8)

Вто Ное 13, 2007 9:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Fait!
Estestveno 4e chte im sko4ime na buferite,vinagi

Вто Ное 13, 2007 9:32 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
едиствения ми проблем е, че се опитвам да набия акъл в главите на деца...нищо и вие ще пораснете и ще ви дойде акъла...а може и да не ви дойде и цял живот да си останете такива...прави сте - нека всеки бъде какъвто иска да бъде.
само че като ви дойде на гъза и ви запари се надявам да не е късно...
та със здраве, скачайте на когото искате, псувайте и налитайте - това е най-добрия начин да покажеш от кой отбор си и колко го обичаш.

това че има пострадали и дори починали от такива изцепки не ни интересува...поне за сега...поне докато не ни дойде на главата.

Вто Ное 13, 2007 10:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
venci_1913 написа:
ощи съм малък ама кат приятелката ми роди дете мисла да не го вода на мач :( щото баща ми от много малък ме води и като 6/7 годишен ревях заради славия :lol: :lol: :lol:

:) Да ама сега предполагам си щастлив. Много съм мислил, дори съм се опитвал да симпатизирам на друг отбор, но да си фен на Славия те прибщава към някакъв клуб, идея. Това е ценно,а и като поотраснеш и вече не важно да си с всички е много яко, защото истински те отличава.
Аз съм на 25 и общувам главно с около 30 годишни хора и всички много се кефят, че съм от Славия. Междудругото хората, които не са некви супер футболни фанатици много се кефят на нашия отбор.
Иначе, че като публика, че сме по-мислещи е ясно. Все пак има си моменти, в които човек наистина трябва да скъса синджира за да не му се качват на главата. По-малките от BS са си във филма на тяхната възраст няма лошо, адреналина е готино нещо да се ступаш с някой, който не го свърта-става. Да нараниш беззащитен човек е престъпление и вярвам, че те не го правят. Само Славия!
П.П. Работя по откритото писмо, което да изпратим до медиите преди мача с рогата. Основното послание в него е привържениците на клуба да дойдат на мача, що се отнася до организационното решение да не се пускат говеда в сектора ако някой има отношение и/или съвет как да се подходи с администрацията на клуба, която да не допусне присъствието ми да пише- ако не в дните преди мача ще се договорим как да действаме и ако трябва ще отвоюваме правото ни да се чувстваме у дома на нашия стадион. Отборът на Царство България- шампион!

Вто Ное 13, 2007 10:16 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Boris III написа:
venci_1913 написа:
ощи съм малък ама кат приятелката ми роди дете мисла да не го вода на мач :( щото баща ми от много малък ме води и като 6/7 годишен ревях заради славия :lol: :lol: :lol:

:) Да ама сега предполагам си щастлив. Много съм мислил, дори съм се опитвал да симпатизирам на друг отбор, но да си фен на Славия те прибщава към някакъв клуб, идея. Това е ценно,а и като поотраснеш и вече не важно да си с всички е много яко, защото истински те отличава.
Аз съм на 25 и общувам главно с около 30 годишни хора и всички много се кефят, че съм от Славия. Междудругото хората, които не са некви супер футболни фанатици много се кефят на нашия отбор.
Иначе, че като публика, че сме по-мислещи е ясно. Все пак има си моменти, в които човек наистина трябва да скъса синджира за да не му се качват на главата. По-малките от BS са си във филма на тяхната възраст няма лошо, адреналина е готино нещо да се ступаш с някой, който не го свърта-става. Да нараниш беззащитен човек е престъпление и вярвам, че те не го правят. Само Славия!
П.П. Работя по откритото писмо, което да изпратим до медиите преди мача с рогата. Основното послание в него е привържениците на клуба да дойдат на мача, що се отнася до организационното решение да не се пускат говеда в сектора ако някой има отношение и/или съвет как да се подходи с администрацията на клуба, която да не допусне присъствието ми да пише- ако не в дните преди мача ще се договорим как да действаме и ако трябва ще отвоюваме правото ни да се чувстваме у дома на нашия стадион. Отборът на Царство България- шампион!

Mnogo zavisi kak 6e zavyr6at dvata prestoq6ti ma4a :!: ako bieme misla 4e nqma nujda da tyrsime pomo6 ot u6evite a sami 6e izneseme rogatata zgan ot A sektor za6toto misla 4e 6e sme hilqdi 8) u6ev da ti re6ava problema tova e obre4eno na proval :lol:

Вто Ное 13, 2007 10:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mishkar написа:
Момчета, народа много изпростя последните 17-18 години. И аз като бях дете имаше боеве, но човек, като минеше с дете на рамене и с шал на друг отбор да беше, никой не си помисляше да му скочи, нема ние, нема говеда, нема прасета...А сега си е ебало майката. И въпросът не е до страх, а до това какво имаш в главата.
Ще порастат някои, други - не!

Помните ли последния трип до Илиянци...
Дето бяха взели шал на Славия от един дядо-- много така героична и премислена постъпка!! Смелчаци.. евала!! :evil:
Точно това ни различава от другите - повече мислим..

Вто Ное 13, 2007 10:39 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща