Автор |
Съобщение |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Старши треньорът на националния отбор Димитър Пенев обяви имената на 12-те играчи от българските клубове, които заедно с 8-те от чуждестранни клубове, които бяха обявени преди седмица, ще се подготвят за последните две европейски квалификации – на 17 ноември с Румъния в София и на 21 ноември със Словения в Целйе.
От "Левски" с повиквателни са: Димитър Телкийски(!!! ), Живко Миланов, Лусио Вагнер, Игор Томашич и Христо Йовов;
От ЦСКА : Ивайло Петров, Йордан Тодоров, Велизар Димитров, Александър Тунчев, Валентин Илиев;
От Локомотив София – Марчо Дафчев;
От Славия - Здравко Лазаров
Съб Ное 10, 2007 4:19 pm |
|
|
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Епа време беше да го повикат са и на румъния като набута една задна ножица ще се осъзнаят че там му е мястото
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Съб Ное 10, 2007 9:37 pm |
|
|
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Може би най-реалната група извикани футболисти от 2-3 години насам!
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Ное 10, 2007 10:37 pm |
|
|
sandokan
Орден "Стара Славия"
|
jjfoxi написа: Може би най-реалната група извикани футболисти от 2-3 години насам!
s Me4o i Zhivko Milanov ?
Нед Ное 11, 2007 12:20 pm |
|
|
sandokan
Орден "Стара Славия"
|
Нов скандал в националния: Сираков изхвърлил бивш славист от отбора заради Томашич
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново нападна бившия си приятел и изпълнителен директор на "Левски" Наско Сираков, че определя футболистите, които трябва да играят в националния отбор. "Кой както иска да си съчинява, но това са фактите. Вероятно Наско Сираков се е намесил, за да играе в националния отбор Томашич. За да не каже някой, че оказвам натиск, не съм си позволил да търся по телефона Димитър Пенев. Но сега като ни бие Румъния тука в София, дано да ни дойде акълът в главите. Смятам, че Караславов показва качества в Германия и заслужава да играе за България", каза Стефанов по повод факта, че бившият капитан на Славия Асен Караславов в телефонен разговор е получил уверението на Пенев, че ще попадне сред неговите избранници за срещата с Румъния.
Ето какво заяви по този повод самият футболист пред БТА.
"Пенев ми се обади на 29-и октомври и ме попита в какво състояние съм, както и дали бих играл за националния отбор. Обясних му, че винаги съм бил горд да играя за страната си, както и че съм в добра форма. Нямам представа защо се случи така, че след телефонния ми разговор с Пенев и обещанието от негова страна, не съм в състава. Нямам никакви здравословни проблеми", обясни ситуацията Караславов
часове преди мача на неговия Гройтер Фюрт срещу Фрайбург.
Президентът на Славия Венцислав Стефанов потвърди информацията, но добави, че е разговарял по проблема само с Караславов, но не и с Димитър Пенев.
Нед Ное 11, 2007 4:27 pm |
|
|
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Ебати смешния състав ахахах
Живко Миланов, Лусио Вагнер, Игор Томашич
Йордан Тодоров, Велизар Димитров
еи тия паляци незнам какво прават в отбора , защо не викне Караславов , Данчо Петков ?
Дано Здравко не играе тоя мач , да се възтанови от контузията и да играе на мача с пирин , мача с румъния е без значение няма смисъл да играе
Нед Ное 11, 2007 4:40 pm |
|
|
saract
Орден "Стара Славия"
|
На някой да му е известно Славчо Георгиевски да е извикан в отбора на Македония за мача с Хърватска?
Дневник”: Трима кандидати за заместници на Пандев срещу Хърватия
15 ноември 2007 | 11:45 | Агенция "Фокус"
Скопие. Селекционерът на Македония Сречко Катанец тренира отбора при закрити врата на стадиона в „Чаир” и продължава да търси как да изненада фаворита Хърватия в евроквалификацията в Скопие в събота. За овакантеното място на контузения лидер на тима Горан Пандев (на снимката) Катанец пробва 3 варианта в стандартния състав, който словенецът само по принуда променяше в квалификационния цикъл, пише македонският в. „Дневник”. Изборът ще се реши между изкусния нападател Артим Шакири, завърналия се в отбора Влатко Гроздановски и дебютанта Славчо Георгиевски. Отборът на Хърватия пристига утре в Скопие и вечерта ще направи официална тренировка на стадион „Градски”. Въпреки слънчевото време играчите на Катанец тренираха с шапки и ръкавици вчера. Заниманието пропусна играчът на Черноморец Ванчо Траянов. Той за четвърти път от общо 6 тренировки не се готви с отбора, но лекарите се надяват да бъде възстановен поне за мача с Израел, който е 4 дни след сблъсъка с „шахматистите”. Поради клубни задължения вчера не тренира и третият вратар Йордан Георгиевски.
-„Всички сме готови да дадем максимума от възможностите си. Отборът на Хърватия е голямо предизвикателство. Вярвам, че и съперникът е затормозен от стремежа да завърши без загуба квалификациите и ще се опитаме да се възползваме от това”,заяви бързакът Ацо Стойков, който се конкурира за място в атаката на отбора. Досега в официални срещи двата отбора са играли 5 мача – 3 победи за Хърватия и 2 равни в Скопие. В квалификациите за Евро 2000 след ремито 1:1 в Скопие Хърватия не успя да се класира за шампионата в Белгия и Холандия. В Македония очакват УЕФА да разпореди всички квалификации да започнат по едно и също време. Началният час на мача е 21.45 ч. бълг. време
За нашия ли става въпрос????????????
|
Чет Ное 15, 2007 1:15 pm |
|
|
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
ne
Ne e za nachijat,tam ima mn s.georgievski
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Чет Ное 15, 2007 1:37 pm |
|
|
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Ное 15, 2007 2:42 pm |
|
|
sandokan
Орден "Стара Славия"
|
tova ne go znaehme za6toto toi e slavist.
ako be6e levskar ili cesekar, 6te6e da se raz4ue,
ama ne..
ahh da im ....
No bravo, zasluzhava go!
6te natrupa i opit
Чет Ное 15, 2007 4:48 pm |
|
|
|