Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
venci_1913 написа: абе забраил съм да ви кажа баща ми отиде при Камен да вземе билети аз тръгвах да влизам и некъв СЕЛЯНИН ОТ ПЛОВДИВ ми свирка мръднах се и тоа ми вика еи дришлио махни се бе аз го напсувах и му казах че баща ми ако беше щеше да му напука канчето и избегах де щото той висок 2 метра и 2 широк и с гола глава  или ако бях с мотора щех да бръкна в багажника да взема гаичния и да му изкрива огледалата  густи майни
И на мене 12-15 годишните почват да ми идват в повече.................
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Ное 15, 2007 9:09 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
jordas написа: venci_1913 написа: абе забраил съм да ви кажа баща ми отиде при Камен да вземе билети аз тръгвах да влизам и некъв СЕЛЯНИН ОТ ПЛОВДИВ ми свирка мръднах се и тоа ми вика еи дришлио махни се бе аз го напсувах и му казах че баща ми ако беше щеше да му напука канчето и избегах де щото той висок 2 метра и 2 широк и с гола глава  или ако бях с мотора щех да бръкна в багажника да взема гаичния и да му изкрива огледалата  густи майни И на мене 12-15 годишните почват да ми идват в повече.................
ами като ти идват в повече закво въобще говориш с тях или закво въобще се занимаваш с тях
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Ное 15, 2007 3:40 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
venci_1913 написа: jordas написа: venci_1913 написа: абе забраил съм да ви кажа баща ми отиде при Камен да вземе билети аз тръгвах да влизам и некъв СЕЛЯНИН ОТ ПЛОВДИВ ми свирка мръднах се и тоа ми вика еи дришлио махни се бе аз го напсувах и му казах че баща ми ако беше щеше да му напука канчето и избегах де щото той висок 2 метра и 2 широк и с гола глава  или ако бях с мотора щех да бръкна в багажника да взема гаичния и да му изкрива огледалата  густи майни И на мене 12-15 годишните почват да ми идват в повече................. ами като ти идват в повече закво въобще говориш с тях или закво въобще се занимаваш с тях
абе лошо няма и аз на твоите години се филмирах постоянно, а и още продължавам...жив и здрав и да пораснеш голям 
www.zone1913.com
|
Чет Ное 15, 2007 3:46 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
service_crew написа: Все се заяждаш да му еба майката ! На къвто си искам се правя в този форум ! Не си ми баща да ме възпитаваш , пък и отгоре на това аз съм на такава възраст , на която спокойно мога да имам и аз дете ! И ще го възпитам по-мой си начин и няма да ме интересува някви моралисти да ми дават съвети ! Понеже да ти обясня , че цялото ми семейство не са идиоти , баща ми е супер против това хулиганство по стадионите , но при мене е точно обратното ! И ако съдбата е решила да имам след време дете ще го науча истински да обича Славия , и искренно да мрази другите отбори ! След време като порасне ако се бие с/у други фенове на противников отбор , ще докажи любовта си към отбора , а не да избяга в близката улица и на всяка крачка да се обръща през рамо ! И не виждам какво разискваме тази тема и да се правим на остроумни ! Гледайте си жените и Славия , пийте ракия и правете повече секс , опасноста по стадионите я оставете на съдбата и на онези "богопомазани" ,които си мислят , че ще я спрят ! Ако не греша в един документален филм се казваше , че футболното хулиганство е болест , която не може да бъде спряна !!! П.С. И относно бомбички ,димки и факли , скоро време ще видите с какъв арсенал ще бъда на стадиона !!! 
Предполагам си гледал Green Street Hooligans и помниш на оня от Милоу кво беше станало с детето му на едно такова сбиване. Според мен е по-правилно да го научиш не да мрази сляпо, а да отстоява позицията си и ако се налага, ама наистина се налага тогава да влиза в бой. Е това си е само мое мнение. Всеки може да си възпитава детето както си иска.
Чет Ное 15, 2007 4:15 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
ебавате се хахахахха 12 - 15 годишни кои са тиа
_________________ FAR, FAR NORD
|
Чет Ное 15, 2007 4:18 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Ное 15, 2007 4:20 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
само така и аз бях кат тебе 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Чет Ное 15, 2007 6:08 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
venci_1913 написа: вчера у новото ми даскало всички със шалове на уефски и цецка днеска аз със шал на белите 
Да не са те изгонили от предишното училище за хулигански прояви? 
Чет Ное 15, 2007 10:45 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
www.zone1913.com
|
Пет Ное 16, 2007 9:00 am |
|
 |
|