Автор |
Съобщение |
Бай Хуй
|
Лелеееееееееееее!!!! Появи се и женска самоличност!
|
Вто Ное 16, 2004 2:32 pm |
|
 |
Пичка Катояма
|
Досега имаше надежда, но шизофренията сега стана комплексна!
|
Вто Ное 16, 2004 2:34 pm |
|
 |
Почешиме Поташаки
|
dani_slavista написа: 4estno da si priznaq kolkoto i da go mrazehme ratko pri nego potrugna igrata sus ma4a s litex i sled sre6tu naftex sled ma4a s marek ve4e ne6tata stanaha zle
Но да се върнем към темата, че ще ни изтрият
Бихме Нафтекс и свършихме равен с Литекс, но я си спомни в какви тежки кризи бяха те..... Добре, че се махна Достанич. Сега щяхме да сме при Локото.
|
Вто Ное 16, 2004 2:36 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Добре, са не моа да разбера що не оставите момичето намира???
Какъв ви е проблема?
Само Славия!
|
Вто Ное 16, 2004 6:22 pm |
|
 |
Бай Хуй
|
Аз нищо не съм казал против момичето, казвам, че е права! Исках да ти кажа, че съм шизо, и се чудя как да се регистрирам. Явно не разбирате от майтап. Проследи мненията ми и ще видиш, че не се габаркам с темите, а ги взимам насериозно!
|
Вто Ное 16, 2004 9:21 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Бай Х**,
Разбирам от майтап и въобще нищо против теб нямам, просто земи си измисли някой прякор или квото искаш там, и се регистрирай. Ама тоя прякор сега е ебати тъпия и бездарен (без да се обиждаш де
А иначе виждам, че наистина взимаш темите насериозно.
|
Вто Ное 16, 2004 10:36 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Zlata написа: Za6to trqbva6e Qnkov da bude natovaren s defanzivni fynkcii otlqvo? Za6to Me4e4iev (kojto izleze kato xalf) trqbva6e da pazi Kambyrov? Xalf da pazi xalf - tova e precedent vuv fytbola.
Ne znam za6to taka ste narochili Vladimirov za trolej? Toj igrae mnogo stabilno naposleduk - osobeno sre6ty Beroe, Lokotata i Pirin.
Da ne govorim che lqtoto otkaza izgodno za nego predlozhenie ot Rizespor- loqlen e kum klyba=
1vo vajnoto e che Mechechiev se spravi kakto triabva.
2ro Vladimirov e nai-bezdarnia napadatel koito sum vijdal.Toi e sposoben da izpusne 20 chisti polujenia v 1 mach i da vkara 1 ,ako topkata go udari po sluchainost i sled tova go pisheme geroi na macha ,che ni dal pobedata.S/u lokoto gola beshe tolkova neskoposan ,che... Blago centrira zle ,a posle topkata stigna tupkashta ,edvam-edvam do vratata. Drug e vaprosa che izpusnahme kup drugi polojenia.1stvenoto hubavo na Vladimirov e ,che tarchi kato lud i vinagi se bori ,no za napadatel e nekaduren.Spomni si samo kolko gluposti napravi s/u loko sf .Davam za primer 2 koito v momenta sa mi v glavata - pasa za otmenenia gol (podade napred) i 1 shut sam s/u vratatia deto go prati v Kniajevo...
Inache komentarut ti naistina e na 1 visoko nivo i ne vijdam kakvo tolkova stranno ima che jena go e napravila.
Сря Ное 17, 2004 12:09 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
dobre de ama ako ne go be6e vkaral toq gol 6teha da ni e biqt prosto ne mu vurvi kakwo da se pravi ina4e sus ti4aneto e super

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Ное 17, 2004 3:37 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
C/\ABuCTA написа: Zlata написа: Za6to trqbva6e Qnkov da bude natovaren s defanzivni fynkcii otlqvo? Za6to Me4e4iev (kojto izleze kato xalf) trqbva6e da pazi Kambyrov? Xalf da pazi xalf - tova e precedent vuv fytbola.
Ne znam za6to taka ste narochili Vladimirov za trolej? Toj igrae mnogo stabilno naposleduk - osobeno sre6ty Beroe, Lokotata i Pirin.
Da ne govorim che lqtoto otkaza izgodno za nego predlozhenie ot Rizespor- loqlen e kum klyba= 1vo vajnoto e che Mechechiev se spravi kakto triabva. 2ro Vladimirov e nai-bezdarnia napadatel koito sum vijdal.Toi e sposoben da izpusne 20 chisti polujenia v 1 mach i da vkara 1 ,ako topkata go udari po sluchainost i sled tova go pisheme geroi na macha ,che ni dal pobedata.S/u lokoto gola beshe tolkova neskoposan ,che... Blago centrira zle ,a posle topkata stigna tupkashta ,edvam-edvam do vratata. Drug e vaprosa che izpusnahme kup drugi polojenia.1stvenoto hubavo na Vladimirov e ,che tarchi kato lud i vinagi se bori ,no za napadatel e nekaduren.Spomni si samo kolko gluposti napravi s/u loko sf .Davam za primer 2 koito v momenta sa mi v glavata - pasa za otmenenia gol (podade napred) i 1 shut sam s/u vratatia deto go prati v Kniajevo... Inache komentarut ti naistina e na 1 visoko nivo i ne vijdam kakvo tolkova stranno ima che jena go e napravila.
И двамата ви цитирам, защото така се налага. С персонални покривачи никъде в белите държави не се играе. Де факто сиграхме с 10 души. Връзката между нападението и защитата се скъса именно заради това - двама от халфовете бяха заети с всичко друго, но не и с плеймейкинг.
Владимиров е много по - добър от Рангелов. Просто го захранват с измислени пасове, а за това положение искаше да се реваншира на Благо за головия пас. Трябваше сам да го отиграе, но искаше да помогне на Благо да впечатли мениджърите и с гол. Не съм съгласен, че при гола "топката го е ударила случайно". Не виждам каква полза имаме като фенове да нагнетяваме напрежение около момчето и да гто хулим.
_________________ Сърфирай анонимно в мрежата:
http://bgproxy.net
|
Сря Ное 17, 2004 8:37 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Whitesnake prav si ...Momcheto e skromno i rabotlivo.....poniakoga ne mu varvi no vseki izpuska ili ima salb den.....dali e po-dobar ot Rangelov neznam...vapreki che spored men sa malko ednotipni igrachi..imat miasto i dvamata v SLAVIA ...SAMO SLAVIA !!!!!
|
Чет Ное 18, 2004 12:53 am |
|
 |
|