Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 8:58 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 Добра новина от Ловеч! 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
service_crew написа:

Все се заяждаш да му еба майката ! На къвто си искам се правя в този форум ! Не си ми баща да ме възпитаваш , пък и отгоре на това аз съм на такава възраст , на която спокойно мога да имам и аз дете ! И ще го възпитам по-мой си начин и няма да ме интересува някви моралисти да ми дават съвети ! Понеже да ти обясня , че цялото ми семейство не са идиоти , баща ми е супер против това хулиганство по стадионите , но при мене е точно обратното ! И ако съдбата е решила да имам след време дете ще го науча истински да обича Славия , и искренно да мрази другите отбори ! След време като порасне ако се бие с/у други фенове на противников отбор , ще докажи любовта си към отбора , а не да избяга в близката улица и на всяка крачка да се обръща през рамо !

И не виждам какво разискваме тази тема и да се правим на остроумни ! Гледайте си жените и Славия , пийте ракия и правете повече секс , опасноста по стадионите я оставете на съдбата и на онези "богопомазани" ,които си мислят , че ще я спрят ! Ако не греша в един документален филм се казваше , че футболното хулиганство е болест , която не може да бъде спряна !!!

П.С. И относно бомбички ,димки и факли , скоро време ще видите с какъв арсенал ще бъда на стадиона !!! :twisted:

Предполагам си гледал Green Street Hooligans и помниш на оня от Милоу кво беше станало с детето му на едно такова сбиване. Според мен е по-правилно да го научиш не да мрази сляпо, а да отстоява позицията си и ако се налага, ама наистина се налага тогава да влиза в бой. Е това си е само мое мнение. Всеки може да си възпитава детето както си иска.

Остави тези филми ! Не винаги това което е заложено като сюжет е точно както е в действителност ! Има доза истина в този филм ,но за мене е пълна боза ! По-стойностни от него са Football Factory и Kladka !!! В краят на Football Factory има един много силен монолог от страна на главният герой ! Гледай го и сам ще разбереш за какво ти говоря !

П.С. Някой може ли да ми помогне да си намеря фитил ??? Благодаря предварително !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Ное 16, 2007 2:03 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
wattie написа:
Фитил не се продава, а се прави, но не знам как :) Надявам се че бях много полезен

Продава се ! Ама не искат на мене понеже явно съм им съмнителен :) :lol: 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Ное 16, 2007 2:44 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
wattie написа:
Знам че става като махнеш восъка от дебела свещ... ама ако се гръмнеш не поемам отговорност :)

За сега не мисля да гърмя !!!

Пет Ное 16, 2007 2:51 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
service_crew написа:

Все се заяждаш да му еба майката ! На къвто си искам се правя в този форум ! Не си ми баща да ме възпитаваш , пък и отгоре на това аз съм на такава възраст , на която спокойно мога да имам и аз дете ! И ще го възпитам по-мой си начин и няма да ме интересува някви моралисти да ми дават съвети ! Понеже да ти обясня , че цялото ми семейство не са идиоти , баща ми е супер против това хулиганство по стадионите , но при мене е точно обратното ! И ако съдбата е решила да имам след време дете ще го науча истински да обича Славия , и искренно да мрази другите отбори ! След време като порасне ако се бие с/у други фенове на противников отбор , ще докажи любовта си към отбора , а не да избяга в близката улица и на всяка крачка да се обръща през рамо !

И не виждам какво разискваме тази тема и да се правим на остроумни ! Гледайте си жените и Славия , пийте ракия и правете повече секс , опасноста по стадионите я оставете на съдбата и на онези "богопомазани" ,които си мислят , че ще я спрят ! Ако не греша в един документален филм се казваше , че футболното хулиганство е болест , която не може да бъде спряна !!!

П.С. И относно бомбички ,димки и факли , скоро време ще видите с какъв арсенал ще бъда на стадиона !!! :twisted:

Предполагам си гледал Green Street Hooligans и помниш на оня от Милоу кво беше станало с детето му на едно такова сбиване. Според мен е по-правилно да го научиш не да мрази сляпо, а да отстоява позицията си и ако се налага, ама наистина се налага тогава да влиза в бой. Е това си е само мое мнение. Всеки може да си възпитава детето както си иска.
Филма е много як, но това е само филм... до голяма степен нереален според мен. Въпреки това в цялата тази суматоха има капчица истина 8)

Пет Ное 16, 2007 6:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Изключително тъп филм е :)

The Rise of the poisoned Youth

Пет Ное 16, 2007 10:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
филми за промиване на мозъци,нищо общо с релността-Фродо Бегинс и сие.

В България такова нещо като хулиганство няма,само сe правят опити от господата в МВР да се изкара,че съществува такъв проблем.(мое мнение)

Съб Ное 17, 2007 12:46 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
The Football Factory e много по реалистичен.....тоя с фродо е пълен майтап!Имаше и още един готин с едно ченге което под прикритие се внедрява в една агитка от долните дивизии (в UK.) с цел да събира информация, но до такава степен се приобщава, че накрая става тартор и напуска полицията....само името ми бяга нещо??А ето ви нещо 100% реалистично - заслужава си за Английските хулигани през 2006 - Световното в Германия.....ще ви хареса!

http://www.throughball.com/2007/11/05/v ... world-cup/

Изображение
www.zone1913.com

Съб Ное 17, 2007 11:38 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща