Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 19, 2025 12:05 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 370 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37  Следваща
 "Локомотив" (Сф) - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Death_Squad написа:
EAST SIDE OF SF написа:
jordas написа:
Акостираме в Илиянци пребиваме ги и си тръгваме!!Кои са тия Доко София бе??30 човека ръководени от Румен Първанов алкохолика...., смазваме Илиенската сган и се окопаваме срещу рогатите животни в "А" сектор да браним своето, честта си и достойнството на клуба!Това което видях днес ме кара да съм голям оптимист, поне относно публиката, играта я оставям на Стевица.....той си знае работата!!Всички мощно в Илиянци да надвикаме китайците!

Незнам мой човек, но ти се нуждаеш спешно от лечение, (както и от топлина и разбирателство в семейството).
Кажи честно надъха ли се? :lol: :roll:

Иначе за мача: Победа с 2 гола разлика за Локомотив!
Аре със здраве
Що бе , забранено ли е да се надъха човек ? Те и някои от ваще се нуждаят от лечение :D

То за това са измислени комуните :roll:

САМО СЛАВИЯ!

Нед Ное 25, 2007 9:30 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
jordas написа:
EAST SIDE OF SF написа:
jordas написа:
Акостираме в Илиянци пребиваме ги и си тръгваме!!Кои са тия Доко София бе??30 човека ръководени от Румен Първанов алкохолика...., смазваме Илиенската сган и се окопаваме срещу рогатите животни в "А" сектор да браним своето, честта си и достойнството на клуба!Това което видях днес ме кара да съм голям оптимист, поне относно публиката, играта я оставям на Стевица.....той си знае работата!!Всички мощно в Илиянци да надвикаме китайците!

Незнам мой човек, но ти се нуждаеш спешно от лечение, (както и от топлина и разбирателство в семейството).
Кажи честно надъха ли се? :lol: :roll:

Иначе за мача: Победа с 2 гола разлика за Локомотив!
Аре със здраве

:lol: :lol: Китайче принципно сте ми безразлични, говедата са ми в пъти по антипатични......вие просто сте едно отборче от Илиянци, замогнало се от контрабанда на оръжие на един бивш, а може би още и настоящ Славист....Жив и Здрав да си и ти, а това, че ще ни биете с два гола разлика....възможно е ако са от дузпи, защото всички знаят с какви дузпи и фалове си печели мачовете Локомотив!!

От всички глупави мнения след поста ми реших да ти отговоря на теб, защото с мнението си ми стана фаворитче(а и както казах по-горе явно се нуждаеш от внимание). Ако започна в стила на твоя пост доста хора тука ще се надъхат и ще искат Бан за гадния буфер, та затова ще ти кажа кратичко: ти това очи в очи няма да посмееш да ми го кажеш - така че хфърляй плюнки по клавиатурата, надъхвай се и продължавай да ми обясняваш как не сме ви дразнител и как исконните ви врагове са Лефски, ЦСКАто, Ювентус и Реал Мадрид. Продължавайте да си мислите, че сте големи - макар че всички до един да знаете на какво прилича любимият ви отбор след 10 години управление на Бате Венци(дано "иляди"начело на Славия). Самозалъгвайте се няма проблем - от високо се пада най-тежко. Локомотив за ваше нещастие се доказа през последните два сезона. Дузпи, съдии, уговорки .....сигурно и мачовете в турнирите сме ги уговорили. 8 мача без загуба - рекорд за България. Мачовете с Фейенорд, Оцелул, Рен, -все неща които много от вас не са виждали с любимия си отбор. Така че момчета разбирам ви .."гроздето е кисело"...иска ви се или не ние сме много по-напред от вас, говорете си за миналото и спомените на дядо, разбивайте буфери в нета и всичко ще е 6, а по разумните от вас може и да разберат за какво става въпрос.

П.С. За да ви спестя хабенето искам да подчертая, че съм полуграмотен комплексар, който чака единствено мача със гранда Славия за да си избие комплексите :lol:

Нед Ное 25, 2007 10:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мачовете с ФК Македония и Бней еди-кво-си нали знаеш къде да си ги завреш :roll: А ще отречеш ли, че ви бутат съдиите?(изключая мачовете с животните, където едва ли довживеем да се свири нормално)

Нед Ное 25, 2007 10:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Буферче с какво сте се доказали????????Кой отбор победихте освен резервите на Рен / несъмнено европейски гранд/.Такива грандиозни победи над Гьорче Петров от Скопие / между другото Черно море далеч по-лесно от вас ги разкриха що за отбор са/ и Оцелул /някъде от Влашко/ ще се помнят за векове напред.Или пък колко млади таланти наложихте - в Динамо Москва си скубят косите какво да правят "голмайстора" Генков който си вкарва съвсем редовно - всяка година по един гол.Колко играча дадохте за нациноналния отбор - нека ти подскажа нито един.И слава богу.Колко играча продадхоте в някои от стойностните европейски първенства?????А колко мача извадихте с дузпи знаеш по добре от мене.

Нед Ное 25, 2007 10:43 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Chelsea написа:
Мачовете с ФК Македония и Бней еди-кво-си нали знаеш къде да си ги завреш :roll: А ще отречеш ли, че ви бутат съдиите?(изключая мачовете с животните, където едва ли довживеем да се свири нормално)

не немога повече......симпатяга някъде в поста си да пиша за мачовете с "ФК Македония и Бней еди-кво-си"? Кажи за другите мачове виждам те, че си капацитет?

Нед Ное 25, 2007 10:44 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
saract написа:
Буферче с какво сте се доказали????????Кой отбор победихте освен резервите на Рен / несъмнено европейски гранд/.Такива грандиозни победи над Гьорче Петров от Скопие / между другото Черно море далеч по-лесно от вас ги разкриха що за отбор са/ и Оцелул /някъде от Влашко/ ще се помнят за векове напред.Или пък колко млади таланти наложихте - в Динамо Москва си скубят косите какво да правят "голмайстора" Генков който си вкарва съвсем редовно - всяка година по един гол.Колко играча дадохте за нациноналния отбор - нека ти подскажа нито един.И слава богу.Колко играча продадхоте в някои от стойностните европейски първенства?????А колко мача извадихте с дузпи знаеш по добре от мене.

Виждам, че си обективен и имаш поглед върху нещата. :roll: Помогни му на Челси - двамата заедно можете да пренапишете историята.

Нед Ное 25, 2007 10:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Кое от това което написах не е вярно?Май в Илиенци предпочитате да си живеете в собствен свят.Илюзиите са скъпо нещо и не всеки може да си ги позволи.

П.П. Нещо не мога да разбера какво правиш на този форум.Аз на бих влязъл по никакъв повод на вашия / ако имате въобще/.

Нед Ное 25, 2007 10:51 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
saract написа:
Кое от това което написах не е вярно?Май в Илиенци предпочитате да си живеете в собствен свят.Илюзиите са скъпо нещо и не всеки може да си ги позволи.

П.П. Нещо не мога да разбера какво правиш на този форум.Аз на бих влязъл по никакъв повод на вашия / ако имате въобще/.

Смени плочата ....за Илиенци всичко вече сме го чували. За форума за пореден път казвам следното, преди мач е нормално да се поспори с фенове на противниковия отбор, ОК? Ако ти нямаш аргументи за спор(за което те разбирам) нормално е да не влизаш във форум. За първия ти въпрос изпитвам съжаление към теб и се опитвам да те разбирам :roll:

Нед Ное 25, 2007 10:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Буферче предпочиташ общи приказки - явно не можеш да приведеш факти.Проблема си е твой.Искаш да спориш на този форум - ами спори но с аргументи а не мъгляви приказки.

Нед Ное 25, 2007 11:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF,
Това, че спазваш пунктоацията от части по никакъв начин не означава, че гигантската част от привържениците на отборчето, на което симпатизираш не са почти неграмотни, социално декласирани отрепки.
Вонящия ви клуб е поддържан от скотове, които поради малшанса си да живеят в унижаващото човешкия дух гето илиенци са се развили в духовно и културно отношение с половин степен повече от кроманьонците. Т.е. придобили са умението да шофират ТИР. Вие сте работнически отбор на най-нисшия слой от обществото.
Диваци, омраза не може да предизвикате у нас. Само съжаление, бедни, очукани хорица. Живуркайте труженици на БДЖ, ние сме отборът на Царство България.

Нед Ное 25, 2007 11:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 370 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37  Следваща