Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 19, 2025 9:45 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 370 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Следваща
 "Локомотив" (Сф) - "Славия" 
Автор Съобщение
Напреднал

Мнение 
agg написа:
Изглежда ти се пише EAST SIDE OF SF, какво ще кажеш за Гигов. Знаеш ли от кой отбор му било семейство им едно време от СЛАВИЯ, а може Гигов още да си я от СЛАВИЯ. Може пак да се прекръсти отбора ти СЛАВИЯ, както е било през комунизма. Само ще ти кажа, че двата отбора винаги са страдали от двата "гранда" и трябва да сме винаги срещу тях, както писах по горния си пост. Уважавам отбора ВИ, но уважавайте и нас.

Приятел уважавам мнението ти и съм съгласен, че и двата отбора са страдали от двата животински отбора, просто разликата е, че най-черния период на клуба ни е обединението ни със Славия, което до голяма степен е на път да обезличи Локомотив. Обединението е и причнината Никола Котков да напусне отбора ни, който за времето си е сред най-силните в страната - шампион за 1964 г., вицешампион 1965г., 3-ти 1966 и 1968 г. Идва обединението от 69-та и на практика Локото прества да съществува, какво да ти кажа няма да ти е приятно и на теб предполагам?!

Пон Ное 26, 2007 12:47 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF,
сън не ме лови.
Мислих и прецених, че за разлика от честите провокативни постове на фенове на Локото твоите не бяха груби и конфликтни.
Малко прекалих, но беше възможност да си поупражнявам изказа.
Остани със здраве и не тъжи като ви сгазиме:)

Пон Ное 26, 2007 12:52 am
Профил
Напреднал

Мнение 
Boris III написа:
EAST SIDE OF SF,
сън не ме лови.
Мислих и прецених, че за разлика от честите провокативни постове на фенове на Локото твоите не бяха груби и конфликтни.
Малко прекалих, но беше възможност да си поупражнявам изказа.
Остани със здраве и не тъжи като ви сгазиме:)

ОК! (За "газенето" ще поживеем ще видим :lol: )

Пон Ное 26, 2007 12:54 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
agg написа:
Изглежда ти се пише EAST SIDE OF SF, какво ще кажеш за Гигов. Знаеш ли от кой отбор му било семейство им едно време от СЛАВИЯ, а може Гигов още да си я от СЛАВИЯ. Може пак да се прекръсти отбора ти СЛАВИЯ, както е било през комунизма. Само ще ти кажа, че двата отбора винаги са страдали от двата "гранда" и трябва да сме винаги срещу тях, както писах по горния си пост. Уважавам отбора ВИ, но уважавайте и нас.

Приятел уважавам мнението ти и съм съгласен, че и двата отбора са страдали от двата животински отбора, просто разликата е, че най-черния период на клуба ни е обединението ни със Славия, което до голяма степен е на път да обезличи Локомотив. Обединението е и причнината Никола Котков да напусне отбора ни, който за времето си е сред най-силните в страната - шампион за 1964 г., вицешампион 1965г., 3-ти 1966 и 1968 г. Идва обединението от 69-та и на практика Локото прества да съществува, какво да ти кажа няма да ти е приятно и на теб предполагам?!

Никола Котков за мен е иконата на Локомотив София и трагедията при проход Витиня беше нещо жестоко, което цяла България ще помни. Няма повече да пиша за комунизма, защото да не дразня и той и двата ни отбора ощети жестоко. През тези години така наречените отбори ЦСКА и "Левски" бяха галеници, особено ЦСКА. Искам също да ти кажа, че и днес са галеници, но не знам до кога ще е така. Оставам с мислите, че след време наистина ще има истински футбол в България. За жалост съм песимист. Нека по добрият да спечели.

Пон Ное 26, 2007 1:11 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Трябва да му се признае на East Side of Sofia, че поне откъм интелект го докарва, впечатленията ми за Локомотивци са наистина като за банда примати със съмнителен правопис, социало озлобени аутсайдери...., в крайна сметка момчето е фен и си подкрепя отбора, дори в Интернет....нека си живее с мечтите(както и ние) поне те са безплатни!!..........В интернет форума ни дербито вече започна :lol:, да си пожелаем да сме повече хора на стадиона и да стане(клишираното) футболен празник.!

Изображение
www.zone1913.com

Пон Ное 26, 2007 9:13 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
100qn написа:
а ти на кои ваш мач видя 500 човека агитка :? питам кат задавам въпрос 8)

С Фейенорд, С Оцелул, с Рен. На мачовете с Бней-"еди-кво си", с Македония, също не бяхме далеч от тая бройка. Това ли са ти всичките въпроси?

И на финала за купата 95 година срещу "Ботев". Добре че в агитката ви бяхме ние,чорбари и говеда та да заприличате на публика!

P.S. И не си мисли, че сме били там защото ни е пленила играта ви, а просто, като всички българи израсли в комунизма, пращали помощи за бедните и гладуващите в Никарагуа, СР Йемен, Северна Корея и Буркина Фасо, обичаме нещастниците и несретниците. Та затова си деряхме гърлата за Локо...

Пон Ное 26, 2007 10:11 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Като заговорихме за фен култура ... за бой, за бройка и за това, че сте по-напред ... можеш ли спокойно да ми обясниш за какво беше поискано свалянето на куклата предния мач ?

САМО СЛАВИЯ!

Пон Ное 26, 2007 10:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен мачът с Локото ще е доста по-лесен за нас, отколкото последния мач с Пирин. Все пак кантонерите ще се опитат да ни победят, няма да са довлни на равен, от което следва, че няма да забъркат бетона. А всички знаем какво става като има свободни пространства пред Здравко.

Пон Ное 26, 2007 10:35 am
Профил
Напреднал

Мнение 
mishkar написа:
EAST SIDE OF SF написа:
100qn написа:
а ти на кои ваш мач видя 500 човека агитка :? питам кат задавам въпрос 8)

С Фейенорд, С Оцелул, с Рен. На мачовете с Бней-"еди-кво си", с Македония, също не бяхме далеч от тая бройка. Това ли са ти всичките въпроси?

И на финала за купата 95 година срещу "Ботев". Добре че в агитката ви бяхме ние,чорбари и говеда та да заприличате на публика!

P.S. И не си мисли, че сме били там защото ни е пленила играта ви, а просто, като всички българи израсли в комунизма, пращали помощи за бедните и гладуващите в Никарагуа, СР Йемен, Северна Корея и Буркина Фасо, обичаме нещастниците и несретниците. Та затова си деряхме гърлата за Локо...

Спомням си го тоя мач, освен всички фенове на Славия, "Левски", ЦСКА имаше подкрепления от Фоса дел Леони, Иридучибили, Хедхънтърс...Сендеро Ламинисо и много, много други :roll: Локомотивци бяхме само аз и брат ми и се бяхме скрили под журналистическите ложи. А това, че обичаш нещастниците и несретниците е ясно ... предполагам си обичаш отбора :lol:

Пон Ное 26, 2007 10:36 am
Профил
Напреднал

Мнение 
jjfoxi написа:
Като заговорихме за фен култура ... за бой, за бройка и за това, че сте по-напред ... можеш ли спокойно да ми обясниш за какво беше поискано свалянето на куклата предния мач ?

Незнам къде видя да говоря за боища и т.н. За куклата нямам никаква идея защо и кой е поискал свалянето й. Ти много тежко ли го изживя?

Пон Ное 26, 2007 10:38 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 370 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Следваща