Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 19, 2025 10:07 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 370 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37  Следваща
 "Локомотив" (Сф) - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
jjfoxi написа:
Като заговорихме за фен култура ... за бой, за бройка и за това, че сте по-напред ... можеш ли спокойно да ми обясниш за какво беше поискано свалянето на куклата предния мач ?

Незнам къде видя да говоря за боища и т.н. За куклата нямам никаква идея защо и кой е поискал свалянето й. Ти много тежко ли го изживя?
Ето тука ти е грешката - аз говоря нормално,ти се заяждаш ? Не виждам смисъл. Говоря в множествено число, защото не пишеш само ти, а и наши фенове. А тъй като си от Локомотив предполагах,че ще ми отговориш на въпроса,но ти го обърна на заяждане ...

САМО СЛАВИЯ!

Пон Ное 26, 2007 10:46 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Преди малко им посетих форума на тия Бригадири....имали и форум може ли да си представите :lol: :lol: ...следователно боравят с компютри, демек еволюират....от кирка и лопата до компютър крачката е голяма...нищо че във форума им пишат предимно Слависти; Та там темата за мача е обявена с заглавието

Локо София - Евреи Минет..........
след като го прочетох това ми се струва, че всякакви полемики са излишни. Представете си злобата която таят тези дегенерати...East Side коментирай това!!Иначе и на теб като сравнително интелигентен типаж ти е ясно, че ние сме в пъти повече от вас и като публика и всичко останало и като успехи(титли,купи) които могат да се докажат!!Кауза пердута е Локо софия....
Ние сме, били сме и ще бъдем!

Изображение
www.zone1913.com

Пон Ное 26, 2007 11:01 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Липса на първите седем години забъркани в коктейл със злоба и комплекси.С такива създания може ли да се води нормален диалот?????Безкрайна злоба продиктувана от разсъждения от типа на "защо не мога да бъде и аз като тях".Предлагам да не им слизаме на нивото на тези.Просто няма смисъл.

Пон Ное 26, 2007 11:07 am
Профил
Напреднал

Мнение 
jjfoxi написа:
EAST SIDE OF SF написа:
jjfoxi написа:
Като заговорихме за фен култура ... за бой, за бройка и за това, че сте по-напред ... можеш ли спокойно да ми обясниш за какво беше поискано свалянето на куклата предния мач ?

Незнам къде видя да говоря за боища и т.н. За куклата нямам никаква идея защо и кой е поискал свалянето й. Ти много тежко ли го изживя?
Ето тука ти е грешката - аз говоря нормално,ти се заяждаш ? Не виждам смисъл. Говоря в множествено число, защото не пишеш само ти, а и наши фенове. А тъй като си от Локомотив предполагах,че ще ми отговориш на въпроса,но ти го обърна на заяждане ...

Не го приемай като заяждане. Чисто и просто ти казвам, че незнам каква е била причината да се иска свалянето на куклата. Аз го приемам като не особено оригинална закачка от ваша страна, явно някой друг от наште го приел по навътре и затова е поискал свалянето й, което на практика означа, че сте постигнали целта си.

Пон Ное 26, 2007 11:46 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
За поредън път показвате сите тикви - фенове на Доко , колко сте зле !!! Относно въпроса на вашият лидер - Мятала или МЕТЛАТА или къвто ще да , Какво друсаме , че и той да подруса - му отговарям съвсем точно и ясно - Майка ти друсаме !!! Харесва ми това , че този наш форум се ползва с по-голям интерес от вас , защото намирам доста познати неща из нашите теми ! ДАМИ - ПИРАТСТВОТО ОГРАБВА !!! Не бъдете толкова оригинални !!! Обарвайте се по-между си , онанирайте в/у емблемата на СЛАВИЯ с кеф и сънувайте розови сънища със студени крака !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Ное 26, 2007 12:12 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Ei kitai4e nemise prai na intelektualec 6e te eba v pomqra :oops: 6E VI IZBIEME PEDALI _!_

Пон Ное 26, 2007 12:17 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
saract написа:
Липса на първите седем години забъркани в коктейл със злоба и комплекси.С такива създания може ли да се води нормален диалот?????Безкрайна злоба продиктувана от разсъждения от типа на "защо не мога да бъде и аз като тях".Предлагам да не им слизаме на нивото на тези.Просто няма смисъл.

За някои от нещата се съгласих :!: Айде само моля нормалните сред вас да ми коментират постовете на двамата симпатяги над моя пост. Та какво казвате?

Пон Ное 26, 2007 12:21 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
...Та какво казвате?

Че сестра ти добре лапа !!! 8) :roll: :!: :arrow:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Ное 26, 2007 12:24 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Az neznam izob6to kvo mu obqsnqvate na toa mizernik 4ak i dialog vodite DA SI EBAVA MAIKATA BUFERSKA

Пон Ное 26, 2007 12:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение aoe
Dobre 4e east side vliza v foruma ta da ima dopalnitelno draznene prepirane vrajda omraza zajagdane,imame nujda predi ma4a to4no ot tova
thanks!

Пон Ное 26, 2007 12:26 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 370 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37  Следваща