Автор |
Съобщение |
Zlata
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 29, 2004 3:23 pm Мнения: 178 Местоположение: SOFIA
|
Не смятам, че е редно да се противопоставят и съпоставят играчите от един отбор. И Рангелов и Владимиров са добри играчи. Владимиров вкара супергол на Локо Сф. Не смятам, че не е проявил майсторство. Играе с голям хъс.
_________________ BELI!
|
Чет Ное 18, 2004 9:53 am |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
За това става въпрос през цялото време....
_________________ Сърфирай анонимно в мрежата:
http://bgproxy.net
|
Чет Ное 18, 2004 8:39 pm |
|
 |
БАЙ ХУЙ
|
FeverNew написа: Бай Х**, Разбирам от майтап и въобще нищо против теб нямам, просто земи си измисли някой прякор или квото искаш там, и се регистрирай. Ама тоя прякор сега е ебати тъпия и бездарен (без да се обиждаш де  А иначе виждам, че наистина взимаш темите насериозно.
Шефче,
Много насериозно почваш да се взимаш. Само разпореждания даваш. Ще се регистрирам с друг прякор, но само ако махнеш този облещен онанист от аватара си. Да сложиш това примато в профила си е егати тъпото и бездарно. Айде и нема да се сърдиш, нали?
Само Славия!
|
Пет Ное 19, 2004 6:52 am |
|
 |
Valentin
|
Za6to ne si opravqte vzaimootno6eniqta s li4ni suob6teniq?
|
Пет Ное 19, 2004 9:32 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Бай Х**,
Някакъв проблем, че слушам Емин3м? Хубаво, ще го махна от аватара си, щом искаш и те дразни... Нали си славист, нема да се сърдиш...
А иначе какви разпореждания давам? Нито съм админ, нито нищо! Ако бях - можеше и да давам. Просто смятах, че феновете на Славия са едни от най-интелигентните (и все още го смятам) и се съгласи, че това "Бай Х**" някак си не се връзва на това място...
|
Пет Ное 19, 2004 11:31 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
|
Бай Х**,
Виж аватара...
Така по-добре ли е?
Заради теб го направих!

|
Пет Ное 19, 2004 12:06 pm |
|
 |
Куро Торес
Току що регистриран
|
Ето и аз се регистрирах заради тебе! Това е любимия ми футболист!
Аватара гяволски ти го свих, а? И аз слушам Еминем
Хайде! Приятели?
|
Пет Ное 19, 2004 11:58 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
|
Приятели, естествено!
Ей тоя номер обаче беше много готин - верно АДСКИ МЕ ИЗНЕНАДА!!!
 !!!
Голем си пич!
|
Съб Ное 20, 2004 2:10 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Whitesnake написа: И двамата ви цитирам, защото така се налага. С персонални покривачи никъде в белите държави не се играе. Де факто сиграхме с 10 души. Връзката между нападението и защитата се скъса именно заради това - двама от халфовете бяха заети с всичко друго, но не и с плеймейкинг.
Владимиров е много по - добър от Рангелов. Просто го захранват с измислени пасове, а за това положение искаше да се реваншира на Благо за головия пас. Трябваше сам да го отиграе, но искаше да помогне на Благо да впечатли мениджърите и с гол. Не съм съгласен, че при гола "топката го е ударила случайно". Не виждам каква полза имаме като фенове да нагнетяваме напрежение около момчето и да гто хулим.
S personalni paziteli se igrae navsiakade i vsichko zavisi ot tova kakuv mach e (po vajnost) i kakvi igrachi igraiat s/u tebe.Za niakoi po-opasni futbolisti poniakoga se slagat i po 2ma ,taka che ne mi govori.Mechechiev obezlichi nai-rezultatnia futbolist v BG purvenstvo za poslednite 2 godini i moje bi tova da e prichinata che zagubihme samo s 1-0! Na Chavo naistina ne triabva da se davat defanzivni funkcii - logichno e che niama da se spravi. Da kajesh che Vladimirov e po-dobur ot Rangelov - izviniavai ama ti prosto si kaza che ne razbirash ot futbol! Zashto Rangelov e nacional togava?! Kapitan na mladejite ,a sega v A otbora. Vladimirov ne e vkarval sam s/u vrataria sigurno ot 2 godini.Pravi propuski koito i az shtiah da vkaram (miasto za samoreklama)  Suglasen sum obache che igrae s hus ,no samo s tova golove ne se vkarvat.Tova che v poslednite ni machove vkara 3-4 gola niama da promeniat mnenieto mi za nego.A tova che vie vednaga se zadovoliavate s tova si e vash problem.Ako Vladimirov vkarvashe taka kakto triabva ,v smisal chesto, kato 1 napadatel na SLAVIA mojeshe i da se borim za titlata.Uvi na nas vinagi ni e adski slojno da otbelejim gol s/u vodeshtite ni konkurenti ,a i poradi tova pravim ravestva s belasica i pirin i treperim s/u vidima-rakovski i rodopa!!!
Nadiavam se da ne izbuhnesh sega ,che neshto naposleduka si dosta agresiven kum vsichki ,a ne bi triabvalo.
Нед Ное 21, 2004 12:56 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
V belite strani ne se igraelo s personalni pazachi ,a? V BELIA otbor na Real M Valter Samuel beshe lepnat za Berbatov prez celia mach!
M/u drugoto Berbatov e stanal igrach ot svetovna klasa. Mnogo spokoino igrae i fintirashe s goliam fines.BRAVO! Napulni mi ochite! 
Сря Ное 24, 2004 12:27 am |
|
 |
|