Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
bel-chovek написа: и ще мине и мача сбуферите и аз пак ще съм тук . а тогава от кой отбор ще бъда ? от следващият съперник ?а ?браво бе . хлапаци .аз когато съм търчал из поляните на овча купел вие сте били ..........май нешто найстина тук не е в ред но това не съм аз .
ти си търчал ама са те стигнали 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Ное 28, 2007 1:41 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Според мене Медала е на кале 

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Ное 28, 2007 1:50 pm |
|
 |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
jordas написа: bel-chovek написа: и ще мине и мача сбуферите и аз пак ще съм тук . а тогава от кой отбор ще бъда ? от следващият съперник ?а ?браво бе . хлапаци .аз когато съм търчал из поляните на овча купел вие сте били ..........май нешто найстина тук не е в ред но това не съм аз . ти си търчал ама са те стигнали  имам в предвид че съм израснъл там .тренирал съм и плуване - в сегашната волейболна зала- и хокей и фектофка .но няма значение ...живеех на ул-коста петров н-13 зад полицията .бях 15 год в чужбина .върнах се в софия зада си продам шибаният наследствен апартамент и пак отивам в белите страни . тук нищо не сее променило и за съжаление и с вас като манталитет също .!
_________________ 1913-..................Венци ВЪРВИСИ !
|
Сря Ное 28, 2007 1:53 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Не се стягай Бели човече, а кажи кога си ходил по мачове да те поизпитаме за този-онзи футболист. Проверката е висша форма на доверие 
|
Сря Ное 28, 2007 2:05 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
bel-chovek написа: jordas написа: bel-chovek написа: и ще мине и мача сбуферите и аз пак ще съм тук . а тогава от кой отбор ще бъда ? от следващият съперник ?а ?браво бе . хлапаци .аз когато съм търчал из поляните на овча купел вие сте били ..........май нешто найстина тук не е в ред но това не съм аз . ти си търчал ама са те стигнали  имам в предвид че съм израснъл там .тренирал съм и плуване - в сегашната волейболна зала- и хокей и фектофка .но няма значение ...живеех на ул-коста петров н-13 зад полицията .бях 15 год в чужбина .върнах се в софия зада си продам шибаният наследствен апартамент и пак отивам в белите страни . тук нищо не сее променило и за съжаление и с вас като манталитет също .!
 и плуване и хокей и фехтовка в сегашната волейболна....абе ние сме имали ебати залата 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Ное 28, 2007 2:06 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
|
Сря Ное 28, 2007 2:10 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
bel-chovek написа: jordas написа: bel-chovek написа: и ще мине и мача сбуферите и аз пак ще съм тук . а тогава от кой отбор ще бъда ? от следващият съперник ?а ?браво бе . хлапаци .аз когато съм търчал из поляните на овча купел вие сте били ..........май нешто найстина тук не е в ред но това не съм аз . ти си търчал ама са те стигнали  имам в предвид че съм израснъл там .тренирал съм и плуване - в сегашната волейболна зала- и хокей и фектофка .но няма значение ...живеех на ул-коста петров н-13 зад полицията .бях 15 год в чужбина .върнах се в софия зада си продам шибаният наследствен апартамент и пак отивам в белите страни . тук нищо не сее променило и за съжаление и с вас като манталитет също .!
Като си продадеш апартамента ше каешли по едно пиене 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Сря Ное 28, 2007 2:10 pm |
|
 |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
jordas написа: bel-chovek написа: jordas написа: bel-chovek написа: и ще мине и мача сбуферите и аз пак ще съм тук . а тогава от кой отбор ще бъда ? от следващият съперник ?а ?браво бе . хлапаци .аз когато съм търчал из поляните на овча купел вие сте били ..........май нешто найстина тук не е в ред но това не съм аз . ти си търчал ама са те стигнали  имам в предвид че съм израснъл там .тренирал съм и плуване - в сегашната волейболна зала- и хокей и фектофка .но няма значение ...живеех на ул-коста петров н-13 зад полицията .бях 15 год в чужбина .върнах се в софия зада си продам шибаният наследствен апартамент и пак отивам в белите страни . тук нищо не сее променило и за съжаление и с вас като манталитет също .! не мойто момче плуването беше в сегашната зала, хокея си там където е сега а фектовката бяха дървени бараки успоредно на конната база . стана ми интересно с вас .за мачове питайта 15 години на зад . кигато учех в киров .последният ми тогавашен беше с говедата 2-2 . знаете ли колко хора имаше тогава ???????????????????? 38,000  и плуване и хокей и фехтовка в сегашната волейболна....абе ние сме имали ебати залата 
|
Сря Ное 28, 2007 2:11 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Кой пазеше тогава?
|
Сря Ное 28, 2007 2:14 pm |
|
 |
bel-chovek
Познат
|
mishkar написа: Кой пазеше тогава? ананиев
|
Сря Ное 28, 2007 2:19 pm |
|
 |
|