Автор |
Съобщение |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 aoe
n e se vjivjavaite mn
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Ное 28, 2007 12:34 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Сигурното е, че 6 точки до края ще ни заковат в тройката и ще ни дадат огромен шанс да се задържим там и през пролетта. 4 точки ще ни затвърдят в карето и може да ни позволят да надникнем дори в тройката. 2 точки ще ни дадат големи шансове за завоюване на европейска квота. Но по - добре да вземем 2 точки (да не загубим нито един от двата мача) отколкото 3.
Титлата си отива в ЦСКА колкото и да ни е мъка. Просто картите са раздадени така предварително. Ще им стане голям периода без титла, а тоя Праймот Митал няма да прояви разбиране към Томов и компания още един път. Трябва да му замажат очите с една титлица и те ще го направят независимо от цената.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Ное 28, 2007 1:58 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Не, за титла още нямаме сили. Но искам да питам дали някой гледа локо сф - лефски? Такава мъка, такъв анти-футбол отдавна не бях гледал. И 2та отбора бяха меко казано жалки. Е аз почнах да гледам от края на 1то полувреме, но съм сигурен, че и преди това не е имало нещо стойностно. Ако нашите играят на пълни обороти, а не за пореден път да се направят на п***и спокойно можем да вземем поне 4 т. от 2та мача.
Сря Ное 28, 2007 6:08 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Много ясно. Аз я пуснах темата, защото сравнявам нашия отбор с останалите и без да съм пристрастен мисля, че сме по-добри.
|
Сря Ное 28, 2007 6:14 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Титла не, но 2-ро място не звучи чак толкова нереалистично!
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Ное 28, 2007 10:24 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
gesha написа: Титла не, но 2-ро място не звучи чак толкова нереалистично!
Ние четвърто да задържим пак добре....
|
Сря Ное 28, 2007 11:15 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
FeverNew написа: gesha написа: Титла не, но 2-ро място не звучи чак толкова нереалистично! Ние четвърто да задържим пак добре.... Във форума върлува умерен песимизъм с кратки проблясвания на лек твърде мек оптимизъм... 3-4-то място е съвсем реално с оглед на играта която показваме, като изключвам леко мача с Пирин.  Това обаче е от чисто футболна гледна точка...
Сря Ное 28, 2007 11:20 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Която няма нищо общо с не-чистата българска действителност...
Чет Ное 29, 2007 12:52 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Нещо като обобщение до момента:
- имаме отбор, който с определени оптимизации в играта и състава, може да се бори за титлата.
- българската футболна действителност е такава, че едва ли ще ни се отвори шанс за титлата - това не зависи само от показаното на терена.
- за нас ще бъде голям успех и ясен знак за положително развитие, ако успеем да спечелим европейска квота и медали.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Ное 29, 2007 1:42 pm |
|
 |
|