Автор |
Съобщение |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
 емблемите на славия !
знаете ли как са изглеждали всички емблеми на славия .?
_________________ 1913-..................Венци ВЪРВИСИ !
|
Сря Ное 28, 2007 9:04 am |
|
 |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
някой има ли първата значка - плетеницата - без значение коя емисия, може австрийската или чешката .плащам я в брой и веднага .
|
Сря Ное 28, 2007 9:09 am |
|
 |
ODB_BG
Току що регистриран
Регистриран на: Вто Ное 06, 2007 3:35 pm Мнения: 14 Местоположение: София
|
Славия (София)
ЖСК Славия (София)
ЖСК Славия (София)
Славия (София)
Ударник (София)
Строител (София)
Славия (София)
Славия (София)
_________________ -----------------------------------------------
http://www.vbox7.com/play:ce6bb43f
|
Чет Ное 29, 2007 1:25 am |
|
 |
bel-chovek
Познат
|
ODB_BG написа:  Славия (София)  ЖСК Славия (София)  ЖСК Славия (София)  Славия (София)  Ударник (София)  Строител (София)  Славия (София)  Славия (София) да мерси . на мен ми липсват и търся -първата, ударник , строител , можеш ли да помогнеш ?плащам в брой .
|
Пон Дек 03, 2007 8:48 pm |
|
 |
bel-chovek
Познат
|
а славия като ударник- има още една емблема на нея разликата е в -ГУТЕПЕ вместо само гусеве . значи търся и стройтел .също .имам много за размяна .и нови и стари също .
|
Пон Дек 03, 2007 11:39 pm |
|
 |
soma
Познат
|
Значката със звездата и надписа ДСО е на Строител. Емблеми или самите значки разменяш?
|
Вто Дек 04, 2007 12:07 pm |
|
 |
Altafini
Луд за връзване
|
Има още една емблема на Строител. Не съм виждал емблема с ГУСВ, само с УСС и ГУТП. А темата не е ли за фен зоната?
Вто Дек 04, 2007 9:12 pm |
|
 |
bel-chovek
Познат
|
soma написа: Значката със звездата и надписа ДСО е на Строител. Емблеми или самите значки разменяш? znЗНАЧИ ТЪРСЯ ТЕЗИ-ПЪРВАТА ,СТРОЙТЕЛ,УДАРНИК ,в двата варианта . за размяна имам дриги -нови и лъскави .но търся старите .а темета найстина е за фен зоната . но по погрешка я направих тук .за което се извинявам .а също така търся и други футболни значки .от останалият свят .
|
Вто Дек 04, 2007 10:04 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Altafini написа: Има още една емблема на Строител. Не съм виждал емблема с ГУСВ, само с УСС и ГУТП. А темата не е ли за фен зоната?
Може би се има предвид емблемата на школата за високо спортно майсторство "Генерал Благой Иванов". Имам 2 значки, ако някой иска ще му дам едната. Предпочитам да е колекционер, а не някой при когото ще събира прах на дъното в скрина
Мога да я сканирам, ама не съм много наясно как се качват снимки...лаик 
|
Сря Дек 05, 2007 10:50 am |
|
 |
bel-chovek
Познат
|
mishkar написа: Altafini написа: Има още една емблема на Строител. Не съм виждал емблема с ГУСВ, само с УСС и ГУТП. А темата не е ли за фен зоната? Може би се има предвид емблемата на школата за високо спортно майсторство "Генерал Благой Иванов". Имам 2 значки, ако някой иска ще му дам едната. Предпочитам да е колекционер, а не някой при когото ще събира прах на дъното в скрина Мога да я сканирам, ама не съм много наясно как се качват снимки...лаик  здравей приятелю . да аз пак съм тук и се радвам че си видял моята тема . аз имам много значки ......но за жалост също незнам как да ги кача тук .друг ден като имам повечко време ще ги опиша подробно .и повтарящите се също .а иначе УСПЕХ и на мача с лефски .
|
Сря Дек 05, 2007 6:09 pm |
|
 |
|