sandokan написа:
1.бием локо, "Левски" пада.
2.бием "Левски".
3.здрава зимна селекция
4.борим се за 2 място и мин. финал за купата.

на 100% съм съгласен с това мнение, даже ще се бориме за титла

а утре машинистите и кондукторите ще са в траур заради загубата

C/\ABuCTA написа:
- При всички положения щеше да има повече фенове, ако бяха преместили мача в събота, но от Славия отказаха предложението, което направихме - разкриха от Локомотив.
По-добре така, че да не се излагат пред повече публика

C/\ABuCTA написа:
Честно казано в последните 3-4 години ми се е случвало много пъти и да заспивам на животинското дерби. Толкова зле играят и 2та отбора. Нищо зрелищно няма в последните сблъсъци между тях. И кво е тва "вечно" дерби. До '48 кво дерби е имало...

Пак избиване на балканси комплекси. Защото по цяла Европа има дербита които наистина могат да носят етикета "вечно", че в накои първенства има и по 2-3 такива. И другото нещо на което се дразня е как наричат Локо Сф - Славия. "Малкото" дерби. Или в sportal.bg ироничното "мегасблъсъка". Сигурен съм, че този двубои ще бъде в пъти по-интересен. Ако ги бием сме с точка пред тях и борбата става много интерестна. Ако лефски бие кво става? Пак ще е същото положение. Както и да го гледаме чорбата са шампиони тая година. Аз мисля, че ако ни тръгне добре и игрите под масата в първенството поспре малко може да се получи много интересен сезон, в който Славия, доко сф и лефски да се борят за 2ро място. Малко вероятно, но все пак нали искат да има интерес към БГ футбола. А и латекса не са много назад. Ето така може да се засили интереса към българското първенство според мен.
За животинските мачове си много прав. Като по-малък ги гледах и се отегчавах, а сега само да слушам за тях заспивам...
Според мен, ако нещата вървят добре и за нас и за Доко до 2-3 години голямото дерби на София ще е Славия-Локо.
Не се надявай много на това, че Литекс са назад, защото са назад само с 6 точки, а пък днес направиха Ботяф на салата. Шанс винаги има да загубиме всички точки от тез два мача които ни предстоят и честно казано Литекс ни изравняват.
А нали се сещате, че съществува и варианта за 2-ро място да се борят Лефски, Доко, Латекса и ние, ако се получи така ще е доста интрига