Автор |
Съобщение |
Enslaved
Познат
Регистриран на: Вто Май 17, 2005 10:39 am Мнения: 38 Местоположение: Sofia
|
Riddick да бе човек разбирам ги хората.Тая година и аз станах студент и на мен ми се ще да ходя някаде и на мен сега са ми най хубавите години амо ПО ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ТОВА ДА ОТИДА НА СЛАВИЯ - "Левски" НЕМАААААААААААА.Даже в момента се скарах с приятелката ми с която съм от почти 2 години зашото няма да се видя с нея на 8-ми а ще отида на мач АМА ДРЕМЕМИ.За мен СЛАВИЯ Е НАЙ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ такаче да не оправят сички В СЪБОТА НА МАЧО И СЛАВИЯ НАД СИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
|
Пон Дек 03, 2007 9:49 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Enslaved написа: Riddick да бе човек разбирам ги хората.Тая година и аз станах студент и на мен ми се ще да ходя някаде и на мен сега са ми най хубавите години амо ПО ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ТОВА ДА ОТИДА НА СЛАВИЯ - "Левски" НЕМАААААААААААА.Даже в момента се скарах с приятелката ми с която съм от почти 2 години зашото няма да се видя с нея на 8-ми а ще отида на мач АМА ДРЕМЕМИ.За мен СЛАВИЯ Е НАЙ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ такаче да не оправят сички В СЪБОТА НА МАЧО И СЛАВИЯ НАД СИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
 Само може да се гордеем, че имаме такива фенове  ...и имам една молба към всички вас, не знам кои по точно - спрете да пишете във Китайския форум, вие напрактика го превзехте, те горките нямат потребители, събират по 5 мнения в тема  ....нема смисъл!!
Относно 8-ми...взимайте пример от момчето, от личен опит ви казвам...не съм пропускал 8-ми досега, но такава радост като Славия-Лефски е несравнима....пък и ако вземем, че ги бием радостта ще е двойна, не бием говедата всеки път за да се пропусне подобно нещо!Винаги може да отидеш до Банско и да се напиеш, Славия - Лефски е дав пъти в годината и си е класика.......!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Дек 03, 2007 10:01 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
заебете 8-ми бе,ако бием след мача ще е двойно мазало...ега ега 
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пон Дек 03, 2007 10:06 pm |
|
 |
Enslaved
Познат
Регистриран на: Вто Май 17, 2005 10:39 am Мнения: 38 Местоположение: Sofia
|
|
Пон Дек 03, 2007 11:04 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
и какво беше имаше 1 песничка ама незнам какво се пееше в нея  СЧУПЕНИ БУФЕРИ МАЙ БЕШЕ 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Дек 03, 2007 11:57 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
ако окупирате сектор А, както пишете 30 мин преди началота на мача е късно, защото рогатите пасат от рано
|
Вто Дек 04, 2007 11:58 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Феновете на Локо (Сф): Пак ще сме пред Славия
Феновете на Локомотив (Сф) са възмутени от думите на президента на Славия Венцеслав Стефанов. В интервю пред "7 дни спорт" той нарече червено-черните гараджийски отбор. В редакцията се обади шефът на фенклуба на Локомотив Румен Първанов, който изрази мнението на запалянковците.
- Възмутени сме - каза той. - Съветваме г-н Стефанов да не се държи като тлъста мутра от "Овча купел". Нека има повече уважение към отбора, който в последните две години се представя най-добре в Купата на УЕФА. Локомотив в последните 5-6 години завършва с десетина точки пред Славия. В края на първенството отново ще сме пред тях.
ХАХАХАХАХААААААА 
Чет Дек 06, 2007 3:12 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Кога в последните 5-6 години са завършвали преди нас в класирането??????Това е едниствено последните два шампионата а преди това имаше десетина сезона когато неизменно бяхме пред тях в класирането.Злобата е прекалено лош съветник.
|
Чет Дек 06, 2007 8:38 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Нямам представа как са го измислили това...Илиенският орангутан да говори по този начин без да погледне себе си първо... Трябва да си малоумен просто.
|
Чет Дек 06, 2007 10:00 am |
|
 |
|